Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!!! mogę się dołączyć do Was?
jestem pierwszy cykl z clo, za 2 dni przewidywany termin @ (oby nie przyszła ) mogłybyście mi coś napisać na temat duphastonu, widzę że dużo dziewczyn na clo bierze duphaston, a mi lekarz nic nie przepisał, tylko clo od 3-7 dc?Natka098, Z., Anaaa:), alka89, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Cześć Dziewczyny!!! mogę się dołączyć do Was?
jestem pierwszy cykl z clo, za 2 dni przewidywany termin @ (oby nie przyszła ) mogłybyście mi coś napisać na temat duphastonu, widzę że dużo dziewczyn na clo bierze duphaston, a mi lekarz nic nie przepisał, tylko clo od 3-7 dc?
Cześć,
Badałaś progesteron jaki jest przed i po owulacji ? -
Kochane, na naszej salce jest 10 dzieci (jeszcze wczoraj do poludnia bylo 8 ) i 4-5 pielegniarek wiec nie maja wiele roboty. Narzekac nie moge zbytnio, bo sa przemile,ale z tym karmieniem mnie wkurzyly.
Zaba,bo ja je kocham nad zycie
Moglyby te Wasze @ odpuscic wreszcie! Zycze Wam tego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:34
Lena87, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziendoberek jak nastroje u Was kochane?
U mnie pogoda piekna,az pracowac sie nie chce
Misty super ze chlopcy zdrowi i juz nie dlugo beda mogly jechac do domku,zobacza w konvu nasze wspaniale Taterki
Monia,Natka robcie testy i rozruszajcie wateczek,bo dawno nie bylo zielonych kropeczek
Macierzanko skarbie witaj
Alka,badz silna,wszystko sie ulozy
Dawno nie widzialam Another i Olki 30,gdzie sie podziewacie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie nasze kolezanki te nowe i te juz stale bywalczynie oczywiscie kazda bez wyjatkuNatka098, Z., Misty87, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zlota, tam gdzie ja lezalam i gdzie sa moje chlopaki, to szpital uniwersytecki z III stopniem referencyjnosci jesli chodzi o opieke nad wczesniakami. Jest to klinika mocno dofinansowywana, na kazdym obchodzie studenci z calego swiata. Nie moga sobie pozwolic na lipe. Poza tym za wiele sie slyszy o tragediach z noworodkami w roli glownej.Oni tam tez "trzepia gaciami" i dmuchaja na zimne.
Moge polecic kazdej przyszlej mamusi to miejsce dla wczesniaczkow
Jesli ktorys maluch tylko zaplacze zaraz jedna z "cioc" leci sprawdzic co sie dzieje i na prawde slodko do nich sie zwracajaLittle Frog, Anutka, Anaaa:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Monia, powiedz, bo ty też zażywasz lutkę, Ciebie zalało kiedyś biały śluzem po niej?
-
Little Frog wrote:Ok, jak się nie udało w zeszłym cyklu, to proszę mnie teraz poinstruować jak mam się obchodzić z tym wiesiołkiem... Ile tabletek mam jeść, ile razy dziennie itp. Mam OEPAROL czy jakoś tak
Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość