Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaa ,te pazurki to jakas dziewczyna mi robila,z polecenia kolezanki. W salonie biora 80 zl,a ona 50. E tam ,bynajmniej sprobowałam. W salonie i tak nie bylo miejsc...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ade5e32c9860afc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec6483e603d82612.htmlAnaaa:) lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Złota wrote:Alka, faktycznie intrygujące te Twoje pazurki.
No masakra,ale moj jest zadowolony z drapaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 17:29
Z. lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyZłota wrote:Natka, a długo bierzesz dupka? W sensie, ile cykli? Bo progesteron powoduje skrócenie miesiączek i ich dużo mniejszą intensywność. Być może, że te plamienia są Twoim okresem - ja tak miałam, jak cykl był bezowulacyjny i @ była wywoływana lutką.
Wiesz ta moja @ to raczej nie @ bo nawet wkładka to za dużo, bo plamki pojawiają się w sumie tylko na papierze. -
Natka098 wrote:Teraz biore 2 cykl dupka, ale wcześniej 2 cykle orgametrilu (tez progresteron), wcześniej jak brałam długo dupka to zawsze była @ na drug dzień.
Wiesz ta moja @ to raczej nie @ bo nawet wkładka to za dużo, bo plamki pojawiają się w sumie tylko na papierze.
Tak się czasem zdarza, jak jest za mało progesteronu, ale Ty bierzesz dupka. Dziwne -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki popołudniowo
Anaaa jestem z Wami wszystkimi myślami każdego dnia
Fakt przez kilka dni się nie pokazywałam, albo więcej pracy, albo weny nie było, ale już jestem
A tu taki mały wywoływacz uśmiechu dla Was
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0371cb0f6e47.jpg
Pozdrawiam wszystkie, i weteranki i nowe dziewczynkiNatka098, Złota, santoocha, Maniuś, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Tak się czasem zdarza, jak jest za mało progesteronu, ale Ty bierzesz dupka. Dziwne
Na monicie miałam endo ponad 10 więc było ok i powinna @ być.
Ponieważ chciałam już wyrzucić testy ovu, nie mam zamiaru już ich kupować i robić bo są głupie miałam prawie pozytywny 8dc, 10dc neatywny, 12dc negatywny, 14dc pozytywny hehe, a 26dc tez pozytywny - chciałam wyrzucić wszystkie żeby nie kusiły wiec siknęłam zobaczyć co będzie -
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Misty cudowne wieści! To już niedługo będziecie wszyscy w domku pięknie chłopcy rosną
A pielęgniarkami się nie przejmuj.
Hej Natka, Złota :*
Żabciu, Tobie również miłego dnia życzę oby ta @ szybko sobie poszła. Co do wiesiołka to 3x2 tab. dziennie. Tak jak Monia, brałam z firmy GAL, jest ich więcej i jest tańszy.
Monia spokojnie, a może nie przyjdzie?
Alka, jak Ci spierniczyli paznokcie to ja bym na Twoim miejscu kazała poprawiać! Płacisz więc wymagasz.
Hej Martusia, co u Ciebie?
Simon86 witamy
Maniuś, u mnie też piękna pogoda, ale i tak nie wykorzystam jej przez te remonty Another bardzo dawno nie było, Olka30 jeszcze zaglądała ostatnio. Dżona też. Laury, Delii, Przedszkolanki, Landryneczki, Malinowej i innych dziewczyn to już w ogóle nie widziałam tutaj od bardzo dawna..
A dziękuję wszystko dobrze W niedzielę zabieramy mrozaczkaAnaaa:) lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Dupka tez nie brałam. zawsze lutke, ale dopochwowa, bo po podjęzykowej miałam mdłości, zawroty głowy i problemy z koncentracją.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Na monicie miałam endo ponad 10 więc było ok i powinna @ być.
Ponieważ chciałam już wyrzucić testy ovu, nie mam zamiaru już ich kupować i robić bo są głupie miałam prawie pozytywny 8dc, 10dc neatywny, 12dc negatywny, 14dc pozytywny hehe, a 26dc tez pozytywny - chciałam wyrzucić wszystkie żeby nie kusiły wiec siknęłam zobaczyć co będzie
Natka wiesz ze pozytywny test owulacyjny w ostatnich dniach cyklu może oznaczać ciąże?
Robiłaś test ciążowy?Natka098 lubi tę wiadomość