Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty cudowne wieści! To już niedługo będziecie wszyscy w domku pięknie chłopcy rosną
A pielęgniarkami się nie przejmuj.
Hej Natka, Złota :*
Żabciu, Tobie również miłego dnia życzę oby ta @ szybko sobie poszła. Co do wiesiołka to 3x2 tab. dziennie. Tak jak Monia, brałam z firmy GAL, jest ich więcej i jest tańszy.
Monia spokojnie, a może nie przyjdzie?
Alka, jak Ci spierniczyli paznokcie to ja bym na Twoim miejscu kazała poprawiać! Płacisz więc wymagasz.
Hej Martusia, co u Ciebie?
Simon86 witamy
Maniuś, u mnie też piękna pogoda, ale i tak nie wykorzystam jej przez te remonty Another bardzo dawno nie było, Olka30 jeszcze zaglądała ostatnio. Dżona też. Laury, Delii, Przedszkolanki, Landryneczki, Malinowej i innych dziewczyn to już w ogóle nie widziałam tutaj od bardzo dawna..Natka098, dżona, martusia1986, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka nie mam aktualnego zdjęcia, bo Synek jest ułożony idealnie do porodu już od ponad 2 miesięcy i nie ma jak mu twarzyczki zobaczyć gin nam chciał w 3d zrobić i nie dało rady..
Jak skończę z remontami to wrzucę fotkę brzusiaAnutka, Natka098, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:z reguły mam śluz widoczny w 2 fazie cylku, wczoraj było go więcej, bo niby przed okresem jest, no więc czekam i czekam i nie wiem czy sie na niego doczekam . Ale żeby tak mnie po lutce mega zalało to raczej nie.
Bo ja dziś pływam, tyle tego. -
Sekundę
EDIT: Monia, wydaje mi się, że jutro wieczorem powinnaś dostać, jeśli masz dostać. Jutro będzie 14 dpo, jeśli Ci się wyregulowało, to jutro powinnaś dostać, albo w piątek. Jak nie dostaniesz to w sobotę powtórz test. Lutka czasem wywołuje @ w 2-3 dni po ostatniej tabletce, a czasami 5 dnia. Według ulotki @ ma przyjść do 10 dni po ostatniej tabletce. Jeśli nie przyjdzie, a Ty nie będziesz miała pozytywnych testów to ruszaj do gina, żeby Ci się przerost endo nie zrobił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 17:17
dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Anaa ,te pazurki to jakas dziewczyna mi robila,z polecenia kolezanki. W salonie biora 80 zl,a ona 50. E tam ,bynajmniej sprobowałam. W salonie i tak nie bylo miejsc...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ade5e32c9860afc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec6483e603d82612.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 17:24
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Alka, ja dwa razy w życiu robiłam sobie takie paznokcie (na studniówkę, na wesele szwagra i do ślubu). Studniówkowe i na wesele robiły mi dwie dziewczyny z polecenia i te paznokcie jeszcze tego samego dnia się nie sprawdziły. W obu przypadkach po jednym odpadły. Ślubne robiłam już w salonie i dobrze się trzymały. Jednak nie należę do zwolenniczek takich paznokci. A na myśl o piłowaniu to aż mnie ciarki przechodzą!
Natka, u mnie też była fala od pierwszego dnia, a od kilku cykli troszkę się zmieniło i lżej mi się @ zaczyna
Złota, faktycznie wszystko pięknie wygląda. Chociaż tak jak piszesz, to u mnie jest podobnie - też piękne wykresiki niestety zakończone @....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 17:22
alka89, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeśli robiłam to hybrydę, super się mi trzymała a i szybciej, a jak miałam jednego krótsze paznokcia to tylko na formie nadlała. NA studniówkę tipsy roiłam to tego samego dnia odpadły i sobie przyklejałam takie z kiosku na szybko i się trzymały
Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość