Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nic ciekawego ale ja lubie poniedzialki mialam pozytywny dzien:D
Aniolkowamamo wspolczuje strasznie to taka tragedia stracic dziecko...a to juz bylas baaardzo wysoko w ciazy....Ale nie martw sie cos zawsze dzieje sie pocos nie zawsze to rozumiemy i nieakceptujemy takich rzeczy (bo jak)ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze zew szytko sie ulozy ze w koncu bedziemy szczesliwymi mamusiami:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej ala co tam u ciebie? Lepiej troszke?
E tam,brak słow,od wtorku rana w szpitalu,w sobote sie wypisałam. Wszystko wiem ,wiec nie chce zeby lekarze sie ,,spuszczali,, nade mna. Dla nich to zadki przypadek i sensacja ,a ja nie mam zamiaru tego przechodzicTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
no ja mam daaaleko wiec sorki:D ale kochana moze spokojnie narazie poprobujcie normalnie pozniej z mierzeniem temperaturki z obserwowaniem siebie w koncu jak sie wam raz tak szybko udalo to i uda sie wam drugi raz...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A z lepszych wiadomosci to w piatek mamy cywilny...przy moich problemach to nie cieszy mnie to zbytnio,ale chce zeby dziecko urodziło sie w normalnej rodzinie. Kupiłam sobie krótka sukienke slubna ,biała...chociaz zdjecia pamiatkowe bd miala...eh
Natka098, Misty87 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Kochana nasza Alu bedzie dobrze ja w to wierze wszytko bedzie dobrze:D
i wszytkiego najlepszego juz ci skladam:D i oczywiscie zdjecie tez chce:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za wsparcie. Staram się nie być wściekła na cały świat, tylko wierzyć w to, że kiedyś spotkam moją Córeczkę po drugiej stronie i tam już nikt nas nie rozdzieli Codziennie Ją proszę, żeby wpłynęła "Tam" na "siły wyższe" i niedługo miała rodzeństwo. kto wie a macie może jakieś sprawdzone sposoby, żeby urozmaicić czas starania? W tym sensie żeby nie myśleć intensywnie, że to może tym razem się uda? A jednocześnie zmaksymalizowac szanse? Głupio brzmi to pytanie, ale może macie jakieś ciekawe historie? oczywiście bez szczegółów.Spoczywaj w spokoju Córeczko...Alicja [*] 34 t.c.
-
alka89 wrote:W piatek wysle zdj jak bede wystrojona
alka89 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
aniolkowamama wrote:Dziękuję za wsparcie. Staram się nie być wściekła na cały świat, tylko wierzyć w to, że kiedyś spotkam moją Córeczkę po drugiej stronie i tam już nikt nas nie rozdzieli Codziennie Ją proszę, żeby wpłynęła "Tam" na "siły wyższe" i niedługo miała rodzeństwo. kto wie a macie może jakieś sprawdzone sposoby, żeby urozmaicić czas starania? W tym sensie żeby nie myśleć intensywnie, że to może tym razem się uda? A jednocześnie zmaksymalizowac szanse? Głupio brzmi to pytanie, ale może macie jakieś ciekawe historie? oczywiście bez szczegółów.
po tym sa zawsze smieszne historie hehe ale mnie nie musisz sluchac jak widac jeszcze mi sie nie udalo heheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 19:53
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana a wiesz ze ja dzisiaj przywiozlam swoja suknie slubna bo musze ja troszke naprawic bo chyba ja sprzedam:D ale lezka mi sie w oku zakrecila na wspomnienia:D ach co to byl za dzien a raczej dni:D
Ja tam jakos specjalnie nie czekam,zrobie sobie paznokcie,do fryzjera pojde ,slub ,ze swiadkami na obiad i do domu...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Gratuluję ślubu. Rzeczywiście w ciąży nie jest to wcale najłatwiejsze ( tez przez to przeszłam), ale to zdecydowanie mile przeżycie gratulacje. Napewnocbedziesz pięknie wyglądać kurcze,szybko odpisujesz i nie nadążam hehe.
alka89 lubi tę wiadomość
Spoczywaj w spokoju Córeczko...Alicja [*] 34 t.c.