Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Zlota nie wiem kiedy... za 2 dni beda konczyc antybiotyk, zrobia badanie no i maluszki musza nauczyc sie ssac. Kubunio troche smoka pociagnie ale reszte dostaje sonda. Kamilek tez nie chce ssac jeszcze...
Dobranoc! Jutro dzien z naszymi słoneczkami!Z., Anaaa:), Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Santoocha :* z moją ręką już wszystko dobrze stara sprawa Mocne stłuczenie i nic poza tym - na szczęście. A Synek będzie się nazywał Hubert
Z. to super, że miło spędziłaś dzień
Misty, dużo zdrówka dla Kamilka i Kubusia
Dziewczyny ja też padam, remonty wykańczają .. co chwile coś się pierdzieli. Następnym razem jak mi przyjdzie do głowy zrobić nawet choćby małe przemeblowanie to usiądę i poczekam aż mi przejdzie
Miłej nocy i do jutra! Mam nadzieję, że nadrobię posty od wczoraj.Little Frog, Z., Natka098, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:hej witam sie i ja...
ja juz po porzadkach juz odpoczywam dom ogarniety, pranie zrobioneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 15:19
Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Hej!!!!!!!!!!!!! Ludziska nie spimy:) zyjemy piszemy gadamy i zachodzimy hehe dziewczyny bierzcie sie do roboty bo dawno kropy zielonej nie bylo!!!!!!!!!
Little Frog, Anaaa:), Anutka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
siu, ja to cały dzień zaglądała, ale wiem że jest weekend pustki.
Upiekłam serniczek i teraz już siedzę przed TV.
Mieliśmy jechać do znajomych i po drodze do IKEI, ale nie odbierali, więc dupa. Ale pojedziemy do nich jutro
Santocha, nie ale zaraz sprawdzę w słowniku Ciocia wikipdia mówi, że to taki przyrząd (jakby wygięty kij) do noszenia np wiaderek na barkach...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 19:59
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
No ja nie wiem co to ale chyba to nie chodzilo o ten kij hehe no chyba ze:)
My ogladamy siate i oczywiscie kibicujemy bialo-czerwonym:)
Zjadlabym serniczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 20:30
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Żaba, ale narobiłaś mi smaka na sernik!!! Torturujesz ciężarną hehe
Misty jak tam chłopcy?
Kaśka dobrze, że mi o meczu przypomniałaś! Lecę zobaczyć, bo mam chwilkę wolną.
Santoocha, wrzuć zdjęcie pokoiku Szymka jak już będzie urządzony
Anutka, nie przemęczaj się.
Rudasek a co u Was? Jak się czujecie?
U mnie kuchnia ogarnięta ale padam na ryjek. Muszę chwilkę poleżeć, bo brzusio strasznie boli.
Little Frog, Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
Hehe, chętnie bym się podzieliła! Nawet bym kawkę lub herbatkę dorzuciła Całą dużą blaszkę mam, a my tylko we dwójkę jesteśmy.
Tak właśnie myślałam, że ta szafa to średnio przypomina ten przedmiot
Oj, pooglądałabym te Wasze remonty Najlepiej zdjęcie przed i poZ., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Też bym wpadła na ten sernik Narobiłas Zabko smaku
U mnie za to gotowana kukurydza mniej wykwintne ale dobre!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:13
Little Frog, ania14, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Anaaa:) wrote:Żaba, ale narobiłaś mi smaka na sernik!!! Torturujesz ciężarną hehe
Misty jak tam chłopcy?
Kaśka dobrze, że mi o meczu przypomniałaś! Lecę zobaczyć, bo mam chwilkę wolną.
Santoocha, wrzuć zdjęcie pokoiku Szymka jak już będzie urządzony
Anutka, nie przemęczaj się.
Rudasek a co u Was? Jak się czujecie?
U mnie kuchnia ogarnięta ale padam na ryjek. Muszę chwilkę poleżeć, bo brzusio strasznie boli.Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość