Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara nie zamartwiaj się. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze Ja na belly też nie zaglądam. Niepotrzebny stres tylko.
Anutka, ja miałam przeczucia na dziewczynkę a okazało się, że będzie chłopak nie wiem co w tym jest. A mówili, że przeczucia niby się sprawdzają
Misty, jak tak patrzę na zdjęcia Twoich chłopców to już się nie mogę doczekać aż nasz synuś się urodzi dużo zdrówka dla Was! Mam nadzieję, że szybko wrócicie wszyscy do domkuAnutka, Misty87, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty, już niedługo. Ważne że wszystko jest na dobrej drodze i chłopcy są silni.
Anutka gratuluję córeczki! W końcu zawiało trochę pannami
My dziś po wizycie i....Szymek ma już 2kg! Z wymiarów przekracza o ponad 2 tyg OM.
Lekarz był w szoku, bo na ostatnim usg mieścił się w środku siatki centylowej, a dziś przekracza 90 centyl.
Stwierdził, że jeśli donoszę ciążę do terminu, to na pewno będzie grubo ponad 4 kg i zrobią mi cesarkę...
Ja w ciągu miesiąca przytyłam 1,5 kg, z czego 1kg przypada na Szymka, więc super
W sumie mam +9kg.
Oczywiście kazał mi jak zwykle zwolnić obroty, obiecałam że za 3 tyg jak będę miała na co dzień pracownika zacznę się byczyć
No to mam już orientację jakie ciuszki kupować, a raczej na jakie rozmiary nawet nie zerkać. No i wózek też musi być z jak największą gondolą.
Mój KLUCHLittle Frog, Anutka, Maniuś, olka30, sara_nar, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dzien doberek z rana . Mezus poszedl na grzybki i pozegnal nas slowami "spijcie moje dziewczyny"
Moj tak nie mówi bo w brzuchu Chłoczyk
ale zawsze jak dzwoni to pyta co u nas, jak wychodzi i jak wraca to sie wita ze mna i z Mlodym
fajne toooooooooo
a grzybki mniaaaammmm..bedzie sosikAnutka, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Misty, slodkie to Twoje dzieciątko!
Anutka, gratuluję córci!
Witam każą z Was z osobna i wszystkie razem:)
U mnie Tatry, albo Alpy, sama nie wiem co sądzić o wykresie:D Ciekawość mnie napędza, chcę żeby było jutro rano i żebym mogła znów zmierzyć temperaturęAnutka, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Cześć Kochane!
Misty, slodkie to Twoje dzieciątko!
Anutka, gratuluję córci!
Witam każą z Was z osobna i wszystkie razem:)
U mnie Tatry, albo Alpy, sama nie wiem co sądzić o wykresie:D Ciekawość mnie napędza, chcę żeby było jutro rano i żebym mogła znów zmierzyć temperaturęZłota lubi tę wiadomość
-
Wita sie z Wami dojaca sie wlasnie krowka
Manius slonce :*
Ile ja bym dala, zeby kazda byla szczesliwa ...
Anutka, Rudasku, wspaniale uczucie prawda? Ale dopiero za serce sciska jak patrze na meza, ktory z taka miloscia mowi do chlopcow, ze ich bardzo kocha, ze to nasze serduszka itp...!
Zlociutka, sciskam lapki :*
Santoocha ale byk!
Moj Kubun dopiero teraz ma 2kg!
Ja przytylam 8kg, 3dni po porodzie bylo tylko 4kg mniej! (Dzieci 3,5kg a gdzie lozysko, plyny, macica!??)
Dzis mniej o 7kg. Dziwne to
olka30, Anutka, sara_nar, Anaaa:), Little Frog, santoocha, Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witam i ja, wczoraj byłam u lekarza, bo mnie od dwóch dni bolał brzuch i to tak niefajnie, ale okazało się że wszystko ok, tylko mam parę dni poodpoczywać Nawet moje torbiele pomału maleją. Kropek wczoraj był odwrócony przodem do mamusi i machał łapiskami Ma już 3,14 cm I jest większy niż wynika z suwaczka Po prawdzie ani kropkowi ani mamusi się usg nie podobało, z utęsknieniem czekam na brzuszkowe, bo po dowcipnym wszystko mnie boli, ale już niedługo, tak myślę..
Anutka gratuluję córy
Misty ładnie lecisz z wagi Za to chłopcy rosną jak na drożdżach
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia.Baś, Anutka, sara_nar, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Co robia w ciazy ? Rozwin ten skrot
Może skrótem myślowym poleciałam. Zdziwiłam się, ze pierwsze USG w ciąży są TSV- transwaginalne. Czyli, jak to się mówi, dowcipneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 14:05
Anutka lubi tę wiadomość