Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:A nie brałaś pod uwagę faktu, że mogą być po prostu felerne ?
I chcą się upewnić ?
też miałam feralny test i odrazu jak go zrobiłam wystawiłam na forum żeby pomogły mi go zinterpretować a jak się okazało że to pomyłka to przynajmniej miałam fajne wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:35
-
nick nieaktualny
-
Boze Boze Boze co ja czytam!!!!!! kurcze zaciskam dziewczynki kciuki zaciskam z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lena87, dżona, ania14, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Pracuje ostatnie dwa tyg bardzo intensywnie. Teraz tez jestem w pracy i nie miałam dziś czasu się w zadek podrapac. Śledzę Was tylko kątem oka, nie przeczytałam wszystkich postów. Ale po krotce kilka info ode mnie:
Dziekuje za wsparcie pod wykresem i za kciuki!
Tak pojawila mi sie blada kreska na tescie. Czekam na termin malpy. Jak test bedzie dalej pozytywny moze pojde na bete. Nie wiem. Nie wybiegam tak daleko w przyszłość
Aniu, nie napisalam dlatego bo to może być pomylka lub ciąża biochem. ze wzgledu na nasze wyniki nasienia. Ale uwierz mi jak tylko sie to potwierdzi to nie ja bede szukac wsparcia a wrecz bede wsparciem dla innych dziewczyn ktore maja taki problem z plemnikami jak my. Chcialabym wzbudzac wtedy nadzieje ze sie da.
Teraz moge tylko czekac a wy ze mną i ze Złotą
Mam nadzieję ze Twoj bladzioch nabierze intensywności!
Z gory przepraszam za bledu i pozdrawiam kochane!Maniuś, Lena87, Natka098, Little Frog, dżona, Laura, Anaaa:), ania14, santoocha, Fidelissa, martusia1986, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Pracuje ostatnie dwa tyg bardzo intensywnie. Teraz tez jestem w pracy i nie miałam dziś czasu się w zadek podrapac. Śledzę Was tylko kątem oka, nie przeczytałam wszystkich postów. Ale po krotce kilka info ode mnie:
Dziekuje za wsparcie pod wykresem i za kciuki!
Tak pojawila mi sie blada kreska na tescie. Czekam na termin malpy. Jak test bedzie dalej pozytywny moze pojde na bete. Nie wiem. Nie wybiegam tak daleko w przyszłość
Aniu, nie napisalam dlatego bo to może być pomylka lub ciąża biochem. ze wzgledu na nasze wyniki nasienia. Ale uwierz mi jak tylko sie to potwierdzi to nie ja bede szukac wsparcia a wrecz bede wsparciem dla innych dziewczyn ktore maja taki problem z plemnikami jak my. Chcialabym wzbudzac wtedy nadzieje ze sie da.
Teraz moge tylko czekac a wy ze mną i ze Złotą
Mam nadzieję ze Twoj bladzioch nabierze intensywności!
Z gory przepraszam za bledu i pozdrawiam kochane![/QUOTwspieramZ. lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dziewczyny powiedza w odpowiednim momencie, cierpluwosci i bez zlosci
Anutka, ania14, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny