Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oby mam taka nadzieje chociaz zanim wszytko wroci do normy jeszcze sporo czasu musi minac moze do kona przyszlego roku...takze troche jeszcze nerwowki nas czeka...ale damy rade:D
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z reszta widac obok,ten cien to i tak gruba krecha w porownaniu do tego co wczesniej bylo...z reszta pewnie pamietacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:50
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dobry wieczór dziewczyny
Lukam z telefonu, wspieram Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą z Was Kochane
Pozdrawiam
PS. Niech smutne i trudne dni szybko znikają, a cienie cieni się błyskawicznie wyostrząNatka098, alka89, Lena87, Anaaa:), Laura, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Wpadłam na chwilę zajrzeć i co?
Z. i Złota trzymam mocno kciuki za te Wasze kreseczki!!
Ja też miałam ledwo widoczny cień cienia i rozumiem Was. Lepiej spokojnie poczekać i powtórzyć test. Jeżeli Wasze brzuszki postanowiły zamieszkać groszki/fasolki to na pewno nie uciekną! :*
Misty, ale Ci rosną chłopaki! cudne zdjęcia!
Laura, cieszę się, że wróciłaś :*
Ja wpadłam w wir sprzątania. Myślę, że do weekendu uwinę się z tym całym syfem.
Pogoda u mnie zmienna, raz ciepło, raz zimno, słońce i deszcz. Dzisiaj źle się czuję. Mam straszne duszności, opuchnięte stopy, zaczęły się mocne skurcze ale bardzo nieregularne. Najgorzej w nocy i z rana. Do tego twardnienie brzucha i ból jak na @. Coraz bliżej końca, ale czekam cierpliwie. Muszę na dniach spakować torbę do szpitala, bo to nigdy nic nie wiadomo
Kochane podczytuję Was, ale muszę sporo nadrobić, bo zwyczajnie nie mam czasu przysiąść się do lapka. Proszę o wyrozumiałość. Jestem z Wami myślamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 21:41
Lena87, Laura, Maniuś, Misty87, Little Frog, Z., martusia1986, dżona lubią tę wiadomość
-
Aniu no tak pakuj torbę, bo za niedługo to Ty będziesz rozpakowana dzieciaczkowo . Z niecierpliwością ovu ciocie czekamy na maleńkiego słodziaka
No Zygfrytko kochana trzymam mocnooooo kciuki, wierzę że się udało Wam
Złota Tobie również życzę upragnionego szczęścia oby ten cykl był Twój
I w ogóle trzymam kciuki za nas Wszystkie a jak!
Mam siostrzeńca który ma 2 miesiące, po prostu cudny jest, byliśmy z nim dzisiaj na spacerku razem z siostrą a co może się w końcu zarażę heh . Przymiarki do wózka już nawet zrobiłamania14, Lena87, Anaaa:), Maniuś, Little Frog, Z., martusia1986, dżona lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Aniu, nie napisalam dlatego bo to może być pomylka lub ciąża biochem. ze wzgledu na nasze wyniki nasienia. Ale uwierz mi jak tylko sie to potwierdzi to nie ja bede szukac wsparcia a wrecz bede wsparciem dla innych dziewczyn ktore maja taki problem z plemnikami jak my. Chcialabym wzbudzac wtedy nadzieje ze sie da.
Kochana ale my tu wszytskie sobie kibicujemy i to są świetne wiadomości !!
też miałam dwa razy niby jakis dzien a beta ujemna ale wtedy koleanki z forum pocieszyły i głowa do góry
też się już długo staram i jak któraś pisze że coś się dzieje to mam nadzieje że i ja w końcu zajde
trzymam kciuki i na pewno wszytsko jest dobrze :* -
nick nieaktualny
-
No będę a jak!
Wierzę że mnie, jako że starej weterance się uda i zaskoczę Was pozytywnym teściorem kiedyyyyś
Nie poddam się!
Dobrej spokojnej nocy kochaneNatka098, Lena87, Z., Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Postanowiłam, ze test zrobi jutro, jeśli nie przyjdzie @. Do tej pory miałam tak, ze w dniu spadku temperatury pojawiało się plamienie a następnego dnia @. Jak nie zacznę plamić i tempka jutro mocnej nie zleci, to rano test. Obiecuje.
Dziś nie dałam rady.Fidelissa, Anutka, Z., Lena87, sara_nar, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
ania14 wrote:a ja sie dziwie bo w rodzinie odrazu nie trzeba ogłaszac ale nam które się wspieramy fajnie jakby powiedziały
Aniu, pozwól, ze każdy będzie postepował ze swoimi emocjami tak jak chce. Napisać w notatce, sobie po cichutku, a roztrząsać na forum to dwie różne rzeczy.
Dopóki nie będę pewna tego cienia, to nie chce o tym się rozpisywać. przerabiałam to dwa cykle temu. Foty na forum, radość że "u mnie tez tak było", a potem beta 1,2. Dziękuje, nie chcę.
Poza tym, teraz już "wszyscy" nie zobaczą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:47
Z., Lena87, przedszkolanka:), Maniuś, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Aniu, pozwól, ze każdy będzie postepował ze swoimi emocjami tak jak chce. Napisać w notatce, sobie po cichutku, a roztrząsać na forum to dwie różne rzeczy.
Dopóki nie będę pewna tego cienia, to nie chce o tym się rozpisywać. przerabiałam to dwa cykle temu. Foty na forum, radość że "u mnie tez tak było", a potem beta 1,2. Dziękuje, nie chcę.
Poza tym, teraz już "wszyscy" nie zobaczą.
Popieram. A każdy też ma inny charakter, inne emocje, dlatego każdy robi jak czuje.
Ja dziś też testu nie robiłam, czekam. Może jutro, może w piątek.
Ale za oknem jest piękne słońce także życzę każdej z osobna dobrego dnia
Co by nie było to będzie dobrze!Złota, Lena87, Maniuś, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny