X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż troszkę tu posiedzę z tej racji że Gin chce Mi zrobić usg na lepszej aparaturze. A akurat w tym pokoju na razie jest pracownik i coś tam wierci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:00

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) Natko no jajniczki pracują - super :) chyba idziemy razem w poniedziałek na monitoring coooo ?

Mnie też wczoraj kłuły troche - pierwszy raz :)
    a ja bym mogła mieć te 4 pęcherzyki. Szanse większe przynajmniej . A z naszym nasieniem to jak jeden sie nie chce zapłodnic to wątpie, żeby 4 na raz sie zapłodniły więc luzzz :D mogę mieć i 4 pęcherzyki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:02

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba coś pracują, na pewno więcej niż w poprzednim cyklu. I zaczęły mnie cycki boleć, już od 2 tygodni były inne jakieś a teraz bolą, nie poznaje swojego organizmu.

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje drogie Panie :)
    Z. Złota trzymam kciukasy.
    A ja właśnie po wizycie u gin. na fundusz. Miały być połówkowe pomiary, ale ja mądra głowa idąc do przychodni wszamałam batonika więc dziecię me aktywne bardzo było i ciężko z tym mierzeniem było, ale mózg ok. serduszko, żołądek też. Niestety mało co widziałam. Jedna rączka na pewno też ok. Drugiej nie dało rady zmierzyć, nóg to już w ogóle, nie mówiąc o tym żebym dowiedziała się płci. Łożysko leżało prawie na buźce dodatkowo jak przyciskała głowicą od usg to mało miejsca było i macica się napinała. Z tym napinaniem to mówiłam, że czuję je jak chodzę, kazała brać nospę 2razy dziennie i magnez.
    Na 14:30 mam spotkanie z położną w przychodni, tydzień temu było o karmieniu piersią. Swoją drogą 22tc i zauważyłam, że z piersi leci mi taka bezbarwna wydzielina, na płatku kosmetycznym nawet żółtawa. To jest ta siara ? Nie za szybko ? Pominę już fakt, że piersi mam obolałe, że szok i najgorsze co może być to swędzenie sutków.
    Poza tym u nas raczej bez zmian, mąż pracuje, ja całymi dniami praktycznie w domu siedzę. Powoli zaczynam myśleć o urządzeniu kącika dla malucha. Na SH staram się upolować jakieś ciuszki, szczególnie pajacyki. Ostatnio kupiłam śliczny ręcznik z kapturkiem za 7zł :) muszę się wziąć i zanieść tablet do naprawy, żeby wejście usb mi zrobili bo nie mogę klawiatury naładować i mam problem z podłączeniem modemu bo gniazdo wyłamane.Przez to praktycznie się nie udzielam. Ale czas to zmienić ;) Pozdrawiam.
    Misty ale super, że już chłopcy na dniach będą z wami w domku :) Hurrraaaa!

Lena87, Little Frog, santoocha, Natka098, Anutka, Anaaa:), dżona, Z., Misty87 lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wszystkie sie <3 :-) ?????

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś piękna pogoda była, słoneczko świeciło aczkolwiek troszkę chłodno :)
    Tak więc pewnie dziewczyny wygrzewają się ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 18:02

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    4 to za dużo, już 2 to sobie myślałam że nawet łóżeczek bym nie miała gdzie postawić :D hehe
    natka pietrowo:D ja tylko wpadlam i juz wypadam jakos ostatnio zabiegana jestem
    dziewczyny ja ciage trzymam kciuki

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Mnie również coraz Mniej chęci do przebywania tutaj na forum ..

• Laura Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór!
    Dziewczyny jak mnie dzisiaj plecy bolą i jakby piersi, eh sama nie wiem co.....

Lena kciukam i za Ciebie bo widzę że pęcherzyk ładnie rośnie :)
    Zygfrytko i Złota nadal kciukam i wierzę w wasze pozytywne testy :) a tempka może być faktycznie różna, góry i doliny jak u naszej Misty były ;)

Natka u Ciebie coś tam się dzieje, te bóle same za siebie mówią i na pewno w tym cyklu wyhodujesz piękny pęcherzyk :) oby tylko jeden ;). Kciukam :)

A Maniuś?? Gdzie jest Maniuuuuuuś 742477jwwwma0dig.gif

Pozdrawiam kochane <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:28

Lena87, Maniuś, ania14, Z. lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauro, może i rośnie ale do piątku nie będzie 20 mm ..
    Więc nie wiem jak to będzie w tym cyklu :/ w poniedziałek Monit i zastrzyk ? Może być już za późno ..

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Bry wieczór!
    Dziewczyny jak mnie dzisiaj plecy bolą i jakby piersi, eh sama nie wiem co.....

Lena kciukam i za Ciebie bo widzę że pęcherzyk ładnie rośnie :)
    Zygfrytko i Złota nadal kciukam i wierzę w wasze pozytywne testy :) a tempka może być faktycznie różna, góry i doliny jak u naszej Misty były ;)

Natka u Ciebie coś tam się dzieje, te bóle same za siebie mówią i na pewno w tym cyklu wyhodujesz piękny pęcherzyk :) oby tylko jeden ;). Kciukam :)

A Maniuś?? Gdzie jest Maniuuuuuuś 742477jwwwma0dig.gif

Pozdrawiam kochane <3
    Jestem jestem :) jak milo ze o mnie pamietasz kochana <3
    Cos tylko ostatnio mam ciezkie dni i lekkie zwatpienie,po prostu czuje sie bezsilna...

Laura lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Laura Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena do piątku może urosnąć nawet do 19 i wtedy pregnyl :)
    W poniedziałek mógłby być za duży ale może też sam pęknąć do poniedziałku gdyby co, bez pregnylu.....

Maniusiu głowa do góry :)
    Opowiadaj co u Ciebie?

Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymam kciuki za piękną owulacje i owocny pęcherzyk :D

Lena87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, ale u Mnie nadeszły chwile zwątpienia ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak u każdej z nas :) ale musi już być dobrze !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domku pojechałam po żakiet i buty, ale nic ciekawego nie znalazłam więc wróciłam z koszem na pranie i lokówką :D

Lena87, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja chciałam buty baleriny jakieś na zmianę i żakiet, bo na wesele idę, a już chłodno jest to coś by się przydało, ale wazie co mam sweterek, może nie tak elegancki jak żakiet ale dobre i to

Z. lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze sa tu dziewczyny,miedzy innymi Ty Laurus,ktora staraja sie dluzej ode mnie...ale dla mnie to wszystko juz zadlugo twa...najgorsze jest to ze nie umiem sie nie przejmowac...sa dni kiedy mam wszystko w dupie,ale jest ich niewiele...ostatnio mam ochote tylko ryczec...wiem ze to w niczym mi nie pomoze,no ale...
    Moze to tez pogoda,sama nie wiem...
    Dzis bylam po moja 2,5 letnia kuzyneczke w przedszkolu,jej szczescie na moj widok bylo nie do opisania...a ja prawie lzy w oczach i mysli...czy kiedys w ogole bedzie mi dane isc po swoje dziecko do przedszkola???
    Moze mi przejdzie nie dlugo...za msc powtorka badan meza i moze sie wszystko wyjasni...w jedna albo w druga strone
    Dzieki kochana za pamiec :) nie odzywalam sie bo nie chcialam Was zanudzac...

Zlota i Z. Trzymam za Was kcuki &&&
    Reszte dziewczyn pozdrawiam i Wam kibicuje!!!!

Z., Laura lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena czy Ty usuwasz wiadomości? bo czuje się jakbym wymyślała Twoje odpowiedzi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    lena czy Ty usuwasz wiadomości? bo czuje się jakbym wymyślała Twoje odpowiedzi :D

Natka, piszę z telefonu i usunęło Mi się :D

Z. lubi tę wiadomość

‹‹ 1260 1261 1262 1263 1264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ