Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam Natko no jajniczki pracują - super chyba idziemy razem w poniedziałek na monitoring coooo ?
Mnie też wczoraj kłuły troche - pierwszy raz
a ja bym mogła mieć te 4 pęcherzyki. Szanse większe przynajmniej . A z naszym nasieniem to jak jeden sie nie chce zapłodnic to wątpie, żeby 4 na raz sie zapłodniły więc luzzz mogę mieć i 4 pęcherzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:02
-
nick nieaktualny
-
Witam moje drogie Panie
Z. Złota trzymam kciukasy.
A ja właśnie po wizycie u gin. na fundusz. Miały być połówkowe pomiary, ale ja mądra głowa idąc do przychodni wszamałam batonika więc dziecię me aktywne bardzo było i ciężko z tym mierzeniem było, ale mózg ok. serduszko, żołądek też. Niestety mało co widziałam. Jedna rączka na pewno też ok. Drugiej nie dało rady zmierzyć, nóg to już w ogóle, nie mówiąc o tym żebym dowiedziała się płci. Łożysko leżało prawie na buźce dodatkowo jak przyciskała głowicą od usg to mało miejsca było i macica się napinała. Z tym napinaniem to mówiłam, że czuję je jak chodzę, kazała brać nospę 2razy dziennie i magnez.
Na 14:30 mam spotkanie z położną w przychodni, tydzień temu było o karmieniu piersią. Swoją drogą 22tc i zauważyłam, że z piersi leci mi taka bezbarwna wydzielina, na płatku kosmetycznym nawet żółtawa. To jest ta siara ? Nie za szybko ? Pominę już fakt, że piersi mam obolałe, że szok i najgorsze co może być to swędzenie sutków.
Poza tym u nas raczej bez zmian, mąż pracuje, ja całymi dniami praktycznie w domu siedzę. Powoli zaczynam myśleć o urządzeniu kącika dla malucha. Na SH staram się upolować jakieś ciuszki, szczególnie pajacyki. Ostatnio kupiłam śliczny ręcznik z kapturkiem za 7zł muszę się wziąć i zanieść tablet do naprawy, żeby wejście usb mi zrobili bo nie mogę klawiatury naładować i mam problem z podłączeniem modemu bo gniazdo wyłamane.Przez to praktycznie się nie udzielam. Ale czas to zmienić Pozdrawiam.
Misty ale super, że już chłopcy na dniach będą z wami w domku Hurrraaaa!Lena87, Little Frog, santoocha, Natka098, Anutka, Anaaa:), dżona, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:4 to za dużo, już 2 to sobie myślałam że nawet łóżeczek bym nie miała gdzie postawić hehe
dziewczyny ja ciage trzymam kciukiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór!
Dziewczyny jak mnie dzisiaj plecy bolą i jakby piersi, eh sama nie wiem co.....
Lena kciukam i za Ciebie bo widzę że pęcherzyk ładnie rośnie
Zygfrytko i Złota nadal kciukam i wierzę w wasze pozytywne testy a tempka może być faktycznie różna, góry i doliny jak u naszej Misty były
Natka u Ciebie coś tam się dzieje, te bóle same za siebie mówią i na pewno w tym cyklu wyhodujesz piękny pęcherzyk oby tylko jeden . Kciukam
A Maniuś?? Gdzie jest Maniuuuuuuś
Pozdrawiam kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:28
Lena87, Maniuś, ania14, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Bry wieczór!
Dziewczyny jak mnie dzisiaj plecy bolą i jakby piersi, eh sama nie wiem co.....
Lena kciukam i za Ciebie bo widzę że pęcherzyk ładnie rośnie
Zygfrytko i Złota nadal kciukam i wierzę w wasze pozytywne testy a tempka może być faktycznie różna, góry i doliny jak u naszej Misty były
Natka u Ciebie coś tam się dzieje, te bóle same za siebie mówią i na pewno w tym cyklu wyhodujesz piękny pęcherzyk oby tylko jeden . Kciukam
A Maniuś?? Gdzie jest Maniuuuuuuś
Pozdrawiam kochane
Cos tylko ostatnio mam ciezkie dni i lekkie zwatpienie,po prostu czuje sie bezsilna...Laura lubi tę wiadomość
-
Lena do piątku może urosnąć nawet do 19 i wtedy pregnyl
W poniedziałek mógłby być za duży ale może też sam pęknąć do poniedziałku gdyby co, bez pregnylu.....
Maniusiu głowa do góry
Opowiadaj co u Ciebie?
Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze sa tu dziewczyny,miedzy innymi Ty Laurus,ktora staraja sie dluzej ode mnie...ale dla mnie to wszystko juz zadlugo twa...najgorsze jest to ze nie umiem sie nie przejmowac...sa dni kiedy mam wszystko w dupie,ale jest ich niewiele...ostatnio mam ochote tylko ryczec...wiem ze to w niczym mi nie pomoze,no ale...
Moze to tez pogoda,sama nie wiem...
Dzis bylam po moja 2,5 letnia kuzyneczke w przedszkolu,jej szczescie na moj widok bylo nie do opisania...a ja prawie lzy w oczach i mysli...czy kiedys w ogole bedzie mi dane isc po swoje dziecko do przedszkola???
Moze mi przejdzie nie dlugo...za msc powtorka badan meza i moze sie wszystko wyjasni...w jedna albo w druga strone
Dzieki kochana za pamiec nie odzywalam sie bo nie chcialam Was zanudzac...
Zlota i Z. Trzymam za Was kcuki &&&
Reszte dziewczyn pozdrawiam i Wam kibicuje!!!!Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny