Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Wiem ze sa tu dziewczyny,miedzy innymi Ty Laurus,ktora staraja sie dluzej ode mnie...ale dla mnie to wszystko juz zadlugo twa...najgorsze jest to ze nie umiem sie nie przejmowac...sa dni kiedy mam wszystko w dupie,ale jest ich niewiele...ostatnio mam ochote tylko ryczec...wiem ze to w niczym mi nie pomoze,no ale...
Moze to tez pogoda,sama nie wiem...
Dzis bylam po moja 2,5 letnia kuzyneczke w przedszkolu,jej szczescie na moj widok bylo nie do opisania...a ja prawie lzy w oczach i mysli...czy kiedys w ogole bedzie mi dane isc po swoje dziecko do przedszkola???
Moze mi przejdzie nie dlugo...za msc powtorka badan meza i moze sie wszystko wyjasni...w jedna albo w druga strone
Dzieki kochana za pamiec nie odzywalam sie bo nie chcialam Was zanudzac...
Zlota i Z. Trzymam za Was kcuki &&&
Reszte dziewczyn pozdrawiam i Wam kibicuje!!!!
nie zanudzisz nas, chyba najbardziej zanudzającą osobą jestem tu ja:D Ale cóż nikomu innemu niż wam o tym wszystkim nie powiem
Złota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenko nie myśl tyle o tym pecherzyku. Zobaczysz urośnie odpowiedni i pęknie. Dostałam reklamówę jabłek i marchwi ze wsi siostra jutro podrzuci mi sokowirówkę aj już mi ślinka cieknie.
Troche martwi mnie twardnienie brzucha. Wzięłam prysznic zmachałam się przy tym i czuję że jest twardy. Nospa średnio pomoga zmykam leżeć. Dobrej nocy.
Maniuś wiem że łatwo mówić tym bardziej że jestem w ciąży ale nadzieję trzeba mieć zawsze i nim się obejrzysz będziesz paradowała z brzuchem. Chwile zwątpienia też miałam. W ogóle jeszcze kilka lat temu założyłam sobie że nie będę miała rodziny, męża, dzieci...
co do patrzenia na dzieci. Ja nie przejdę obok wózka bez zaglądnięcia do niego nie moge się powstrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:25
Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Lenka do tej pory pięknie rosły i po zastrzyku pękały, to i teraz tak będzie
Kochana będzie co ma być ..
Chciało by się wrzucić na luz i troszkę Mniej myśleć ale nie da się
Przynajmniej Mi to nie wychodzi ..
A ponarzekać gdzieś muszęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:23
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNarzekaj ile wlezie:) Ja tez mogę ponarzekać Nie wiem czy coś rośnie, wczoraj wieczorem dostałam bólu @ i zaczęłam krwawić mocniej niż plamienie, cycki mnie bolały dziś mocno i ogólnie nie wiem co się dzieje z moim organizmem. Już się zastanawiam nawet nad tym czy kiedykolwiek będzie mi dane mieć dziecko z tymi moimi jajnikami i popierdzielonymi cyklami.
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Wiem ze sa tu dziewczyny,miedzy innymi Ty Laurus,ktora staraja sie dluzej ode mnie...ale dla mnie to wszystko juz zadlugo twa...najgorsze jest to ze nie umiem sie nie przejmowac...sa dni kiedy mam wszystko w dupie,ale jest ich niewiele...ostatnio mam ochote tylko ryczec...wiem ze to w niczym mi nie pomoze,no ale...
Moze to tez pogoda,sama nie wiem...
Dzis bylam po moja 2,5 letnia kuzyneczke w przedszkolu,jej szczescie na moj widok bylo nie do opisania...a ja prawie lzy w oczach i mysli...czy kiedys w ogole bedzie mi dane isc po swoje dziecko do przedszkola???
Moze mi przejdzie nie dlugo...za msc powtorka badan meza i moze sie wszystko wyjasni...w jedna albo w druga strone
Dzieki kochana za pamiec nie odzywalam sie bo nie chcialam Was zanudzac...
Zlota i Z. Trzymam za Was kcuki &&&
Reszte dziewczyn pozdrawiam i Wam kibicuje!!!!
Wszystko będzie dobrze, wyniki na pewno się poprawią i BĘDZIESZ MAMĄ!!!
Cierpliwości kochana
Wiem wiem co czujesz, ja też kiedyś ale dawno bardzo dawno czułam to samo.....
Zobaczysz że zanim dobijesz do mojego wieku będziesz już miała gromadkę dzieciaczków
Lena i Natka i inne dziewczyny myślące o zanudzaniu, wcale nie zanudzacie tu nikogo i właśnie chodzi o to żeby tutaj mówić o swoich obawach itp.
Ja również mam takie chwile żeby się wyciszyć i to ma na pewno każda z nas.
A i wycie do księżyca też
ALE mówię Wam i każdej z osobna, będziemy "MAMAMI"
A teraz czas na mnie i mówię słodkich i snów oczywiście
BUZIAKI!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 22:20
Maniuś, Z., Lena87, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Bogu za to ze Was mam Ze akurat Was udalo mi sie spotkac na swojej drodze,dziewczyny ktore rozumieja mnie i maja te same problemy(niestety)...
Dzieki za wszysto,mam nadzieje ze jutro wstanie nowy,lepszy dzien a tymczasem dobrej nocki dla kazdej
Ps.juz mi inaczej jak sie tu wygadalam...
LaurusLaura, Z., Lena87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim
Maniusiu i o to chodzi żeby się tu wyżalić bo po to mamy tą różową stronkę.
Czasami nie jesteśmy w stanie powiedzieć komuś innemu a naszych problemach.....
A tu każda z nas potrafi się wesprzeć .
Będzie dobrze kochana, zobaczysz . Wspieram, wspieram wspieram.
I życzę Ci właśnie dzisiaj tego nowego, lepszego dnia i każdego innego
Macierzanko where are you?
Zygfrydko jak samopoczucie dzisiaj?
Misty jak maleństa się mają?
Aniu czy już posprzątałaś po remoncie i czy torba spakowana?
Miłego, słonecznego dnia kochane
Oby we Wrześniu posypały się same zielone kropeczki
Z., Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Kreska nie zniknęła. Dalej są dwie. Chyba się udało?
Mam nadzieję, że tak już zostanie, ale wiadomo, że ryzyko jest...
Wklejam Wam test:
http://wrzucaj.net/images/2014/09/25/20140925072143.th.jpg
Dziękuję za Wasze wsparcie, jesteście wielkie!dżona, Little Frog, przedszkolanka:), Lena87, Misty87, Maniuś, Laura, Natka098, olka30, santoocha, Kaśka28, Macierzanka:), Driada0102, Anaaa:), Bursztynka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Dzień Dobry!
Wklejam Wam test:
Dziękuję za Wasze wsparcie, jesteście wielkie!Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Gratulacje kochana... czyli tak plus minus przy jakich parametrach nasianie Wam sie udało ?
faszerowałaś czymś męża ?
Moniu mamy gorsze wyniki od Was. 43,8 mln plemników w ejakulacie. Ok. 10 mln w ml. Morfologia 4, 5%. A w tym miesiącu mąż był u androloga który patrząc na te wyniki powiedział że są beznadziejne i że do naturalnego zapłodnienia to potrzeba duzo duzo wiecej. Ryczalam jak bobr.
Sama nie wierzę dlatego w to co się dzieje.
A bral zestaw polecony przez dobre duszyczki forumowe :* tj. L-karnityna, koenzym q10, maca w tabletkach, fertimen, później jeszcze cynk i witamine c.
No i zmiana stylu życia, złych nawyków.dżona, Anutka, Maniuś, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Dzień Dobry!
Wklejam Wam test:
Dziękuję za Wasze wsparcie, jesteście wielkie!
Gratulacje Zetka!!Z. lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."