Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z wami ja wstalam przed 9 poszlam na spacer z psem co mi bardzo dobrze zrobilo heheh bo tez mialam babski wieczor przez sypa z przyjaciolka fajnie bylo:D i dzisiaj glowa bolala ale spacer pomogl:D Jak wrocilam kawusia juz na mnie czekala i sniadanko tez:D wiec po sniadaniu wzielam sie za sprzatanie i juz ogarnelam mieszkanie i 3 pranie sie robi musze wykorzystac ostatnie promienie sloneczka ktore czasami jeszcze wychodzi zza chmurek:D zaraz na zakupy skocze i pozniej urodziny tescia:D
Natka098 wrote:u mnie hmm idę na wesele, wiec na razie popijam kawkę, już ubrania uprasowałam, jeszcze kąpiel, włosy, make up i jadę
WESELE!!!! udanej zabawy kochana:D pokaz kreacje? pyknij zdjecie jak bedziesz wyszykowana albo chociaz sama kiecke:D ja mam wesele za 3tyg i chce sobie jakas kiece kupic ale taka zeby pozniej jeszcze ja wykorzystac:D uwielbiam ogladac kiecki hehe:DMacierzanka:) wrote:O widzę Natka, że Ty z imprezki na imprezkę Fajnie
Baw się dobrze!
W moim gronie póki co limit wesel wyczerpany, czekam na młodszych teraz
i pójdę już jako stara ciotka za niedługo...
Z. No ja oglądałam raz zaraz po odbiorze i teraz. Minęło już dobre parę lat.
Przewinęło mi się przed oczami tyle kochanych i bliskich twarzy, wiele osób jeszcze stanu wolnego dziś zaobrączkowani, mają swoje dzieci, niektórzy już po dwoje, kilkoro jest w drodze... a niektórzy odeszli już na zawsze...
bilans moich zysków i strat póki co na minus.
Ale został mi chociaż mój kochany mężulek, więc może jakiś zysk jednak mam
Miłego, zapracowanego dnia Zeteczko!
no i milosc kochana a to wyrownuje bilans
Sara kochanie ale slicznie wygladacie:D ja ostatnio myslalam nad imieniem dla dziewczynki Milenka, albo Ewa - w koncu pierwsze imie a naprawde malo dziewczynej je nosi:DMacierzanka:), Z., Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:No hej Anutka Śliczny brzuszek A Ty masz córunię? Fajnie
Santoocha, witam! Twój brzuch też mi śmignął jak "przelatywałam" stronki.
Jak czytam o Twoich jelitach, to powiem Ci, że u mnie to normalka co jakis czas.
Tak czasem mnie boli, że aż m zimno i słabo... No ale ja nie jestem w ciąży...
Kasia, świetna impra raz brałam w takiej udział, ale tylko dlatego, że jako jedyna nie mogłam pojechać na domówkę i połączyli się ze mną onlineMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Witam drogie Panie
Ja jeszcze w lozku. Wczoraj troche martwiłam się że maleństwo się nie rusza, tak dziś od 7 nie może przestać się ruszać.
Z. GRATULUJĘ i trzymam kciuki
A mi nadal ten brzuch się napina i zastanawiam się czy to dlatego, że rośnie, czy to oznaka, że coś się dzieje. Na fundusz baba zbytnio nic konkretnego nie mówi, prywatnie jak ostatnio byłam to tak nie miałam. Zastanawiam się też nad tą moją szyjką, bo trochę naczytałam się o skracających się i zastanawiam się ile cm ma moja. Bo do tej pory ani razu żaden z gin. chyba nie badał jej dł.
A oto my wczoraj. Mąż mówi, że rośniemy
Macierzanko czuję się całkiem ok. Tylko co raz częściej i szybciej się męczę. Brzuch mi zaczyna przeszkadzać, a tu jeszcze 4 msc. I raczej maleć nie będzie. -
Oj Sara, naprawdę. Ja mówię co widzę.
Ja nigdy nie byłam tak zgrabna jak Ty teraz jesteś.
Ale Ty kochana w ciąży jesteś, więc możesz nawet być jak pingwin, to minie
A biustu potrzebuje Twoja dzidzia
Proste imię hmmm... Marysia, Ania, mnie też się podoba Ewa Ostatnio słyszałam o kilku dziewczynkach o imieniu Liliana i Kalina, ładne też jest Alicja z tych niewymyślnych A ja teraz juz też nie myślę o imionach, bo nie wiem czy mi to będzie dane... ale jakby co to ja już mam
Kasiu w rzeczy samej - miłość jest
A Ty mówisz, że kacyk lekki nastąpił? A mówią, że na kaca najlepsza praca
Anutka, jakie kompleksy? Jesteś mamą! To brzmi dumnie!
Moja bratowa przytyła w ciąży prawie 23 kg i teraz śladu po tym nie ma, jest chuda jak patyk! To są mało istotne rzeczy przy tym, że będzie dzidziuś, córa Ci wszystko wynagrodzi Dziołcha? Jesteś z małopolski?
sara_nar, Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Na lutówkach dziewczyna w 19tc musiała urodzić, w ciagu 2 tyg z ponad 4 cm skróciła się jej szyjka i miała rozwarcie ;( ja już tam nie zaglądam bo umrę z zamartwiania.
Anutka ciąża stesza u Ciebie wiec i brzuszek wiekszy.
Wlasnie nad Ewą i Julką się zastanawialiśmy ale Ewa ma na drugie siostra M. Julia póki co z nikim nam się nie kojarzy i chyba nie ma już takiego szału na to imię.
Alicji teraz wysyp się robi, a jeszcze nie będąc w ciąży mówiłam M. ze jak dziewczynka to Ala i bedziemy kolekcjonowac rozne ksiazki "Alicja w krainie czarów".Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 12:20
Anutka lubi tę wiadomość
-
Witam się po południowo
Pogoda nawet ładna. Skończyłam prasować firanki i lecę na zakupy, bo wieczorem mamy gości i trzeba jakieś ciacho upiec
Kolejna noc z rzędu nieprzespana. Skurcze męczą, brzuch twardnieje, zaczęły się biegunki, a jakby tego było mało to doszedł ból dwóch dolnych ósemek masakra. Mam już dość. Ryczeć mi się chce. Ciężko mi się ruszać, wszystko boli, jestem cały czas zmęczona i tylko bym spała.
Torba do szpitala spakowana. Powiedzcie mi Kochane czy ciuszki dziecka trzeba przeprać wcześniej? Bo jedni mówią, że tak, a inni że nie ma potrzeby i w sumie nie wiem. -
Witam się na momencik
Macierzankoooooo jak miło że jesteś
Aniusi wypierz, ja słyszałam że się pierze
A ja mam dzisiaj gości, zaraz jadę po nich
Przyjeżdża do mnie mój siostrzeniec słodki
Życzę Wam udanej sobotyMacierzanka:), Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
W nawiasie normy, podaję też jak było. Jest lepiej chyba. Prawda?
Koncentracja plemników 18 M/ml (powyżej 15) - było 10
Całkowita liczba plemników w ejakulacie 57 M (powyżej 39) - było 30
Szybki ruch progresywny (А) 3 % (powyżej 25) - był 1%
Wolny ruch progresywny (В) (8 %) j.w. - było 2%
Ruch progresywny (А+В) 11 % (powyżej 30) - było 4%
Prawidłowa morfologia wg WHO IV 31 % (powyżej 30) - było 23%
Koncentracja prawidłowych plemników (wg WHO IV) 5 M/ml - było 2 M/ml
Koncentracja plemników o szybkim ruchu progresywnym (A) 2 M/ml -było 0,5 M/ml
Koncentracja nieruchomych plemników 16 M/ml - było 10 M/ml
Całkowita liczba plemników o szybkim ruchu progresywnym ???(A)6 M - było 1 M Całkowita liczba plemników o prawidłowej morfologii (wg WHO IV)18 M-było 7 M Całkowita liczba plemników nieruchomych lub o ruchu nieprogresywnym 51 M - było 29 M
Średnia prędkość plemników o ruchu progresywnym (A+ 26 µm/sec - bez zmian
Liczba prawidłowych morfologicznie plemników o ruchu progresywnym (SMI) 18637 (> 60 tys)- było 2566
Ruch nieprogresywny (С) 15 % - było 5%
Plemniki nieruchome (D) 77 % - 91%
Prawidłowa morfologia wg WHO V 3 % >4 - tu było 6%
Co sądzicie?Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
no jest lepiej
Złotko, brniecie w dobrym kierunku!
Jeszcze Ciebie trzeba tam podkurować i będzie dobrze!
Mój Boże u nas powtórka z rozrywki za dwa tygodnie...
Chciałabym zobaczyć mln zamiast tys.
ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 16:55
Złota lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:A znacie sposob na podkrecenie ruchu? Co brac?
Ja slyszalam ze witamina C. W dawce 1000 mg. Takie tubki z tabletkami musującymi są
Ale mój brał zwykły rutinoscorbin chyba. I ruch dobil nam do dolnej normy
Warto też lykac l-karnityne w dużej dawce i jeść nabiał - też pozytywnie wpływają na ruchliwosc armiiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 18:56
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ..
Złota, wyniki lepsze od poprzednich ..
Z. dobrze prawisz o tej witamince mówią jeszcze o syropach
Miałam ciężkie chwile od wczoraj wieczora z mężem .. padły przykre słowa, taka chwila zgrozy trwała aż do południa ..
Odezwał się, jak nowy tel. popsuł ..
Czułam że owulacja się zaczyna, bo lekko rwał prawy jajnik i zaciągnęłam Go na zanim sąsiad przyjdzie i się upije
Nie wiem dlaczego ale nie lubię, nie nawidzę jak jest wypity za dużo ..
Mam dziś spotkanie klasowe, ale nie lubię chodzić bez męża do pabu ..
Więc wypiłam sama w swoim towarzystwie pół Mogena ..
Saro, chudzinko świetnie wyglądasz tak jak SanotchaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 19:11
Złota, Macierzanka:), santoocha, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Muszę zapytać gina w poniedziałek o tę wit. C. Sama nic nie będę mu dawać. L-karnityne bierze, selen, Zincteral, kwas foliowy, wit. D i koenzym q10.
Lena, spotkań klasowych nienawidzę i nigdy na nie nie chodzę.
Z mężem czy bez, wciąż nie znoszę ich tak samo. Spotkania "po latach" doprowadzają mnie do szału.
Lena87, Z. lubią tę wiadomość