Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Baś wrote:jak popijesz to daj znać, co myślisz - ja jestem zadowolona z Baby and Mama med. Teraz się zdecydowałam na pełna kuracje więc im zaufam i zobaczymy jakie beda efekty. Laura, czyli Ty należysz teraz do klubu BMM?! Jak fajnie!
Spróbuję Baby and Mama med i jeszcze myślę o plastrach borowinowych
Spróbuję najpierw tego wszystkiego tak do Świat Bożego Narodzenia a jeśli się nie uda to od stycznia spróbuję clo
A co to jest BMM??
A BMM czyli Baby Mama Med Tak?? Zapiszę się dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:06
Baś lubi tę wiadomość
-
Baś wrote:Laura - co do linka, nie sądzisz, ze tam ładniutka stronę mają? bardzo mi się podoba i jeszcze te puszki! Mam w domu wszystko popakowane do puszek kuferków i kartoników, więc te z Baby&Mama będą następne do kolekcji
Mam nadzieję że ziółka poskutkują
Na dniach będę zamawiać
Monia ja też z nadzieją na przyszłość
A od czegoś trzeba zacząć, więc zacznę od ziółek
Na pewno nie zaszkodzą.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:36
-
nick nieaktualnyDziś mam jakiś męczący dzień, wszystko mi ciężko, serce jakoś dziwnie bije i mam taki wewnętrzny niepokój. obraziłam się na mojego M. Chce mi się spać, cała obolała jestem, chodzić nie mogę, coś mi się w kolano zrobiło. ehhh ostatnio zła passa, jak mi nie przejdzie, to nie wiem jak jutro będę tańcowała
-
Hej ja dzisiaj bede miala fajowy wieczor:D wczoraj moja przyjaciolka ktora jest daleko zaprosila mnie na impreze przez skypa:D hahahah:D babski wieczor przez internet oczywiscie mam zamiar skorzystac:D
Anutka, Macierzanka:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej ja dzisiaj bede miala fajowy wieczor:D wczoraj moja przyjaciolka ktora jest daleko zaprosila mnie na impreze przez skypa:D hahahah:D babski wieczor przez internet oczywiscie mam zamiar skorzystac:D
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
No Anutka, rośniesz!
A ja mam dziś słaby dzień, w nocy zaliczyłam 2 cofki kwasów żołądkowych, którymi się zakrztusiłam. Masakra. A potem złapały mnie okropne bóle brzucha, bałam się że już rodzę, ale to tylko jelita. Ból był straszny, aż mnie oblewały zimne poty. Po czymś takim coraz bardziej boję się bólu porodowego
Powiem Wam, że już mi naprawdę ciężko. W połowie dnia w pracy jestem wykończona, zaczyna boleć mnie brzuch. Muszę jeszcze trochę wytrzymać.
Co do wczorajszej wymianie zdań o alkoholu w ciąży- mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby wypić choćby kropelkę, wg mnie nie ma bezpiecznej ilości alkoholu w ciąży. Ale w momencie porodu nie sądzę żeby tak niewielka ilość słabego alkoholu miała mieć negatywny wpływ na dziecko. Podejrzewam, że w tak zmobilizowanym organizmie rozłoży on się dużo szybciej niż normalnie
A jeśli miałby choćby trochę stłumić strach, to tylko lepiej dla rodzącej.
Spadam do domu, dziś odcinek pt: montowanie cokołów w szafkach kuchennychAnutka lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:No Anutka, rośniesz!
A ja mam dziś słaby dzień, w nocy zaliczyłam 2 cofki kwasów żołądkowych, którymi się zakrztusiłam. Masakra. A potem złapały mnie okropne bóle brzucha, bałam się że już rodzę, ale to tylko jelita. Ból był straszny, aż mnie oblewały zimne poty. Po czymś takim coraz bardziej boję się bólu porodowego
Powiem Wam, że już mi naprawdę ciężko. W połowie dnia w pracy jestem wykończona, zaczyna boleć mnie brzuch. Muszę jeszcze trochę wytrzymać.
Co do wczorajszej wymianie zdań o alkoholu w ciąży- mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby wypić choćby kropelkę, wg mnie nie ma bezpiecznej ilości alkoholu w ciąży. Ale w momencie porodu nie sądzę żeby tak niewielka ilość słabego alkoholu miała mieć negatywny wpływ na dziecko. Podejrzewam, że w tak zmobilizowanym organizmie rozłoży on się dużo szybciej niż normalnie
A jeśli miałby choćby trochę stłumić strach, to tylko lepiej dla rodzącej.
Spadam do domu, dziś odcinek pt: montowanie cokołów w szafkach kuchennych -
Santoocha zgadzam sie z toba w 100% tylko nie umialam ubrac tego w takie ladne slowa hehehe:D
Powodzenia z remontem i trzymaj sie tam:Dsantoocha lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No hej Anutka Śliczny brzuszek A Ty masz córunię? Fajnie
Santoocha, witam! Twój brzuch też mi śmignął jak "przelatywałam" stronki.
Jak czytam o Twoich jelitach, to powiem Ci, że u mnie to normalka co jakis czas.
Tak czasem mnie boli, że aż m zimno i słabo... No ale ja nie jestem w ciąży...
Kasia, świetna impra raz brałam w takiej udział, ale tylko dlatego, że jako jedyna nie mogłam pojechać na domówkę i połączyli się ze mną online
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:55
Little Frog, Anutka lubią tę wiadomość