Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakoś ostatnio spać nie mogę, siedzę do 24 na necie, później jeszcze czytam jakieś książki na tablecie w łóżku aż nie zasnę. Chyba przydałby mi się spacer przed snem, ale samej jakoś nie chce mi się wychodzić.
Ooo Lena zapomniałam kompletnie, że dziś Ciacho leci, odpalam tv, może się jeszcze załapięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 23:12
Lena87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysoprecious68 wrote:sama sobie musze radzic z tym masakrycznym czekaniem na dwie kreski...
Nie jesteś sama, bo My też oczekujemy tych || kresek ..
Czasami cuda na kiju się zdarzają
Kurcze chyba nie obejrzę do końca tego filmu, bo oczy mi się już zamykają .. -
soprecious chętnie sobie podjem tych lodów z Tobą ;P
Niby na noc się nie powinno podjadać, choć ze szkoły wyniosłam, że ostatni posiłek można zjeść najpóźniej na 2 godziny przed spaniem, więc ja sobie na Belriso pozwoliłam
Natka ja mam dokładnie tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 23:25
Lena87, Natka098 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Spoko,mam aż 2 litry lodów , podziele się z wszystkimi
Też bym wolala ,zeby moj spał albo chociaz zebym byla w pracy razem z nim a nie tak osobno. Nabawiłam sie L4 i teraz siedze z tylkiem w domu a on robi na rodzineWierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
nick nieaktualny
-
Żyję Wywołałaś wilka z lasu
U mnie powoli, ale do tyłu. Po pozamacicznej organizm strzelił focha. Nie ma @, nie ma owulacji, nie ma śluzu, nic nie ma. A gin rozkłada ręce. Zaczynam się zastanawiać nad kliniką"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Żeby nie było, że tylko po cichu nadrabiam zaległości to zostawiam ślad i życzę Wszystkim udanego weekendu bez żadnych trosk a z mnóstwem słońca!
Another miło Cię widzieć!Natka098, Little Frog, Fidelissa, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017