X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje drogie Panie :*
    Pogoda dzisiaj piękna troche pobyłam na świeżym powietrzu i słoneczku. Niestety teraz już mi za zimno było siedzieć i katar złapał.
    Santoocha, Anaaa i Fidelissa o kurdę to wy już na walizkach do szpitala. Ale super. Jak ja bym już chciała być na tym etapie. Tak czekam kiedy będzie już ten 30tc. Będę spokonniejsza że w razie czego większe szanse że maluszek przeżyje. Jakoś po historii Kaarolii z grudniowek nie ma dnia żebym się nie martwiła.
    Misty ale Ci Twoi chłopcy cudowni ♡♡ skradli moje serce.
    Trzymam kciuki za pękające pęcherzyki. Mój szczęśliwy w 15dc miał 21mm a pękł w 20dc. Więc musiał być sporawy.
    Padam. Niby wstałam o 10 ale byłam rowerem na zakupach, zrobiłam obiad, upiekłam murzynka, posprzątałam i do wieczora mam zamiar siedzieć i nic nie robić.

Little Frog, Lena87, Anaaa:), santoocha, Misty87, Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23u78jl.jpg
    Takie cos mibsie zobilo... znalazlam odpoiednie zdjecie

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Witam moje drogie Panie :*
    Pogoda dzisiaj piękna troche pobyłam na świeżym powietrzu i słoneczku. Niestety teraz już mi za zimno było siedzieć i katar złapał.
    Santoocha, Anaaa i Fidelissa o kurdę to wy już na walizkach do szpitala. Ale super. Jak ja bym już chciała być na tym etapie. Tak czekam kiedy będzie już ten 30tc. Będę spokonniejsza że w razie czego większe szanse że maluszek przeżyje. Jakoś po historii Kaarolii z grudniowek nie ma dnia żebym się nie martwiła.
    Misty ale Ci Twoi chłopcy cudowni ♡♡ skradli moje serce.
    Trzymam kciuki za pękające pęcherzyki. Mój szczęśliwy w 15dc miał 21mm a pękł w 20dc. Więc musiał być sporawy.
    Padam. Niby wstałam o 10 ale byłam rowerem na zakupach, zrobiłam obiad, upiekłam murzynka, posprzątałam i do wieczora mam zamiar siedzieć i nic nie robić.
    Znam sytuacje kaaroli, ale Marceli jest silny, daje rade... :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja też się z chęcią podzielę słoneczkiem :) ja niestety dupki nie wygrzeję, ale Ty byś mogła wykorzystać. U mnie 25 stopni :)

Another, większość ludzi bierze leki na własną rękę i są po tym lepsze efekty niż po zaleceniach lekarza. Trzymam mocno kciuki :*

Sara, doczekasz tego momentu. Zobaczysz jak szybko zleci :)

Natka, zgadzam się z Leną. Trochę lenistwa nie zaszkodzi :D

Lena87, Another, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za dobre chęci, ale marzy mi się plaża, morza szum :D

Anaaa:), Misty87, Little Frog, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj mi też Lena... może sobie kiedyś zrobimy ovulkowe spotkanie nad morzem :D

Lena87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015

Wysłany: 4 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenaaaaa mi tak samo! Ale póki co idzie zima i muszę się zadowolić kabiną prysznicową xD

Natka098, Lena87, Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki zaraz sie zabiore za nadrabianie ale najpierw bym chciala sie troszke pochwalic:D kupilam sobie kiecure:D tak wyglada z przodu
    9ce086160e2b9525m.jpg
    tak z tylu
    321d7da913c3d9b1m.jpg
    a tak na mnie:D
    e1838a3de6e2d923m.jpg

z tylu ma taki dekold i koronka zakryty wyglada baaardzo fajnie przynajmniej mi sie podoba hehe jestem zadowolona z zakupow:D i kolorek to taki mocno cytrynowy na zdjeciach nie jest az tak zółciutka jak w rzeczywistosci:D

Anaaa:), Natka098, Misty87, Lena87, santoocha, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png

Wysłany: 4 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, świetna kiecka! Super w niej wyglądasz :)

Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiecka super, a jakie szpile no no zazdraszczam, ja nie potrafię w szpilkach chodzić :D

Kaśka28, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo udalo mi sie hehe musze ja tylko leciutko skrocic bo troszke za dluga i skaraca sylwetke tak na zywo:D no i zdjecie wyszlo bo normalnie jest mnie wiecej chyba ze to zasluga kiecki:D

a szpilki uwielbiam!!! :D nie wiem jak dlugo wytrzymam na takich obcasach ale czego sie nie robi zeby byc "piękną" :D

Anaaa:), Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze wejście i pierwsze tańce, a potem można sobie szpile odpuścić :D Ja muszę znaleźć sobie jakąś sukienkę na wesele za 3 tyg. bo na 3 w tej samej już niestety iść nie mogę. W sumie się jeszcze zastanowię i może pójdę.

Anaaa:) lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Najważniejsze wejście i pierwsze tańce, a potem można sobie szpile odpuścić :D Ja muszę znaleźć sobie jakąś sukienkę na wesele za 3 tyg. bo na 3 w tej samej już niestety iść nie mogę. W sumie się jeszcze zastanowię i może pójdę.
    no ja wlasnie sie tak zastanawialam bo wlasnie na 2ch bylam juz w innej ale teraz stwierdzilam ze juz trzecie wesele i 3ci raz miec takie same zdjecia to tak jakos dziwnie hehe oczywiscie jestem za wykorzystywaniem ciuchow niejednokrotnie ale jak trafila mi sie okazja to kupilam:D

Anaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, ja byłam we wrześniu na 2 weselach i kupiłam na nie sobie kiecke, ale mi ja wyśmiali wszyscy, ze za czarna, ze na pogrzeb idę, i w sumie w dzień pierwszego wesela rano pojechałam i kupiłam nowa bo rzeczywiście, trochę jak żałobnik wyglądam w niej:)

Wysłany: 4 października 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak szaleć to szaleć :D

Natka098 lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Dziewczyny jak szaleć to szaleć :D
    A pewnie nie ma co sobie żałować :D A Ty czemu nie śpisz moja droga? Jak się czujesz?

Lena87 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie rozumiem ludzi ktorzy wysmiewaja albo komentuja sukienki wlasnie w taki sposob mozna powiedziec delikatnie ale moim zdaniem czarna sukienka wcale nie jest zla na wesela:D ale kazdy ma prawo do swojego zdania i upodoban hehe:D jak by mi wysmiali kiece to chyba bym sie zalamala bo mi nie jest latwo dobrac sukienke...ale najwazniejsze ze mi sie podoba:D

Anaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png

Wysłany: 5 października 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie już się kładę, bo rano muszę wstać :)
    A czuję się nawet dobrze dzisiaj. Troszkę skurcze dają o sobie znać, ale nic się nie dzieje :)

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to kolorowych snow:D i wiesz trzymam kciuki tam za was:D

Anaaa:) lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png

Wysłany: 5 października 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Kurcze nie rozumiem ludzi ktorzy wysmiewaja albo komentuja sukienki wlasnie w taki sposob mozna powiedziec delikatnie ale moim zdaniem czarna sukienka wcale nie jest zla na wesela:D ale kazdy ma prawo do swojego zdania i upodoban hehe:D jak by mi wysmiali kiece to chyba bym sie zalamala bo mi nie jest latwo dobrac sukienke...ale najwazniejsze ze mi sie podoba:D

Najważniejsze, żeby Tobie się podobała i żebyś Ty się w niej dobrze czuła, a inni niech patrzą na siebie ;)

Lena87 lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ