Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam moje drogie Panie :*
Pogoda dzisiaj piękna troche pobyłam na świeżym powietrzu i słoneczku. Niestety teraz już mi za zimno było siedzieć i katar złapał.
Santoocha, Anaaa i Fidelissa o kurdę to wy już na walizkach do szpitala. Ale super. Jak ja bym już chciała być na tym etapie. Tak czekam kiedy będzie już ten 30tc. Będę spokonniejsza że w razie czego większe szanse że maluszek przeżyje. Jakoś po historii Kaarolii z grudniowek nie ma dnia żebym się nie martwiła.
Misty ale Ci Twoi chłopcy cudowni ♡♡ skradli moje serce.
Trzymam kciuki za pękające pęcherzyki. Mój szczęśliwy w 15dc miał 21mm a pękł w 20dc. Więc musiał być sporawy.
Padam. Niby wstałam o 10 ale byłam rowerem na zakupach, zrobiłam obiad, upiekłam murzynka, posprzątałam i do wieczora mam zamiar siedzieć i nic nie robić.Little Frog, Lena87, Anaaa:), santoocha, Misty87, Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Witam moje drogie Panie :*
Pogoda dzisiaj piękna troche pobyłam na świeżym powietrzu i słoneczku. Niestety teraz już mi za zimno było siedzieć i katar złapał.
Santoocha, Anaaa i Fidelissa o kurdę to wy już na walizkach do szpitala. Ale super. Jak ja bym już chciała być na tym etapie. Tak czekam kiedy będzie już ten 30tc. Będę spokonniejsza że w razie czego większe szanse że maluszek przeżyje. Jakoś po historii Kaarolii z grudniowek nie ma dnia żebym się nie martwiła.
Misty ale Ci Twoi chłopcy cudowni ♡♡ skradli moje serce.
Trzymam kciuki za pękające pęcherzyki. Mój szczęśliwy w 15dc miał 21mm a pękł w 20dc. Więc musiał być sporawy.
Padam. Niby wstałam o 10 ale byłam rowerem na zakupach, zrobiłam obiad, upiekłam murzynka, posprzątałam i do wieczora mam zamiar siedzieć i nic nie robić. -
Lena ja też się z chęcią podzielę słoneczkiem ja niestety dupki nie wygrzeję, ale Ty byś mogła wykorzystać. U mnie 25 stopni
Another, większość ludzi bierze leki na własną rękę i są po tym lepsze efekty niż po zaleceniach lekarza. Trzymam mocno kciuki :*
Sara, doczekasz tego momentu. Zobaczysz jak szybko zleci
Natka, zgadzam się z Leną. Trochę lenistwa nie zaszkodziLena87, Another, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki zaraz sie zabiore za nadrabianie ale najpierw bym chciala sie troszke pochwalic:D kupilam sobie kiecure:D tak wyglada z przodu
tak z tylu
a tak na mnie:D
z tylu ma taki dekold i koronka zakryty wyglada baaardzo fajnie przynajmniej mi sie podoba hehe jestem zadowolona z zakupow:D i kolorek to taki mocno cytrynowy na zdjeciach nie jest az tak zółciutka jak w rzeczywistosci:DAnaaa:), Natka098, Misty87, Lena87, santoocha, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
noooo udalo mi sie hehe musze ja tylko leciutko skrocic bo troszke za dluga i skaraca sylwetke tak na zywo:D no i zdjecie wyszlo bo normalnie jest mnie wiecej chyba ze to zasluga kiecki:D
a szpilki uwielbiam!!! nie wiem jak dlugo wytrzymam na takich obcasach ale czego sie nie robi zeby byc "piękną"Anaaa:), Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNajważniejsze wejście i pierwsze tańce, a potem można sobie szpile odpuścić Ja muszę znaleźć sobie jakąś sukienkę na wesele za 3 tyg. bo na 3 w tej samej już niestety iść nie mogę. W sumie się jeszcze zastanowię i może pójdę.
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Najważniejsze wejście i pierwsze tańce, a potem można sobie szpile odpuścić Ja muszę znaleźć sobie jakąś sukienkę na wesele za 3 tyg. bo na 3 w tej samej już niestety iść nie mogę. W sumie się jeszcze zastanowię i może pójdę.
Anaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyPewnie, ja byłam we wrześniu na 2 weselach i kupiłam na nie sobie kiecke, ale mi ja wyśmiali wszyscy, ze za czarna, ze na pogrzeb idę, i w sumie w dzień pierwszego wesela rano pojechałam i kupiłam nowa bo rzeczywiście, trochę jak żałobnik wyglądam w niej:)
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nie rozumiem ludzi ktorzy wysmiewaja albo komentuja sukienki wlasnie w taki sposob mozna powiedziec delikatnie ale moim zdaniem czarna sukienka wcale nie jest zla na wesela:D ale kazdy ma prawo do swojego zdania i upodoban hehe:D jak by mi wysmiali kiece to chyba bym sie zalamala bo mi nie jest latwo dobrac sukienke...ale najwazniejsze ze mi sie podoba:D
Anaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kurcze nie rozumiem ludzi ktorzy wysmiewaja albo komentuja sukienki wlasnie w taki sposob mozna powiedziec delikatnie ale moim zdaniem czarna sukienka wcale nie jest zla na wesela:D ale kazdy ma prawo do swojego zdania i upodoban hehe:D jak by mi wysmiali kiece to chyba bym sie zalamala bo mi nie jest latwo dobrac sukienke...ale najwazniejsze ze mi sie podoba:D
Najważniejsze, żeby Tobie się podobała i żebyś Ty się w niej dobrze czuła, a inni niech patrzą na siebieLena87 lubi tę wiadomość