Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaaa:) wrote:Najważniejsze, żeby Tobie się podobała i żebyś Ty się w niej dobrze czuła, a inni niech patrzą na siebieAnaaa:) wrote:Natka ja też byłam w czarnej na weselu. Poza tym jak większość. Nawet kilka osób przyszło w spodniach. Teraz już każdy się ubiera jak mu wygodnie
Swieta racja kazdy ubiera to co lubi i w czym dobrze sie czuje:D
Rudasku mialas pokazac kiecke:D Natka ty chyba tez co?Anaaa:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu dziękuję :* a ja trzymam kciuki żeby u Was się wszystko ułożyło
Jesteście silni i bardzo szczerze Wam kibicuję. Cały czas mam nadzieję, że uda Wam się naturalnie zajść w upragnioną ciążę
Natka, a Tobie Kochana życzę owocnych owulek i pięknych pęcherzyków. Niech i u Ciebie się zazieleni
Dobranoc Kochane i do jutra :*Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kurcze nie rozumiem ludzi ktorzy wysmiewaja albo komentuja sukienki wlasnie w taki sposob mozna powiedziec delikatnie ale moim zdaniem czarna sukienka wcale nie jest zla na wesela:D ale kazdy ma prawo do swojego zdania i upodoban hehe:D jak by mi wysmiali kiece to chyba bym sie zalamala bo mi nie jest latwo dobrac sukienke...ale najwazniejsze ze mi sie podoba:D
Wiesz, to taki humor ich, mój brat zaczął pytając się czy na pogrzeb idę, mój M dopowiedział, że blada jestem i samo wyszło, bo ja też dodałam swoje rzeczywiście było mi nie do twarzy w niej. Ja się na nich nie obraziłam bo wiedziałam, że szczerze to mówią i nie chcą, żebym źle wyglądała, nową już chwalili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 00:11
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Anaa dobrze ze chociaz ty wierzysz ja z kazdym dniem wierze mniej...a takie uswiadamianie sobie tego wszytkiego ciagle boli...ale juz coraz mniej...coraz czesciej mysle o adopcji ale kurcze szkoda mi okresu ciazy...no nic zobaczymy co Bog da:D
ok kochane ja tez spadam powoli bo oczka mi sie lepia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 00:22
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Haaaj
My po chrzcinach! Rodzinka dopisala, przyjecie super, mezus dumny ojciec chrzestny, teraz spi jak zabity bo popil,zeby chrzesnik zdrowo rosl maz tak dawal czadu na imprezie, ze wszyscy pekali ze smiechu jest se kabareciarz
Fajny dzien! Kupa smiechu nasi chlopcy przespali w wozku prawie 6h z przerwa na papu wszyscy sie nadziwic nie mogli,ze tacy grzeczni. Oczywiscie ciocie i wujkowie nawiezli prezentow a i prababcia i pradziadkowie malych widzieli
Kaska zajeeee sukienka! Gdzies Ty taka nabyla!? Super wygladasz!
Santocha nie daj sobie wlazic pracownikom na glowe!
Lena ja tez chce morze, plaze, szum fal!!
Anaaa, znalesliscie grzybki?
Natko,czarna niby zalobna, a na wesele mozna jak najbardziej i ja sama czesto takie kupuje,ale zlamuje je dodatkami w innym kolorze lub np jakims haftem.
Zmykam spac,padam na ryjek...
Lena87, Little Frog, Anaaa:), Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaa Mi też pozostaje tylko kabina nie jesteś sama ..
Kaśka świetna sukienka a ten tył Boski
Natka Ja również nie potrafię chodzić w takich butach, więc nie jesteś sama
Misty to macie teraz kupę prezentówNatka098, Misty87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Kasia kiecka pierwsza klasa, rewelacja i wyglądasz w niej super!
Misty macie zuch chłopaków
Czarna sukienka na wesele jest moim zdaniem ok, jak się ją przełamie kolorowymi dodatkami. Później z resztą można wykorzystać czarną sukienkę na wiele różnych okazjiMisty87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sen jest dla mieczaków!
Albo dla tych, którzy moga wyłączyć tel w nocy, ani nie maja chrapiacego męża....
Synek tez sie dołączył i przestawia mi nerki z watroba... Ale jemu wybaczam
Kaśka wygladasz rewelacyjnie!
Az sie zdziwiłam, bo pisalas ze jest Ciebie troche wiecej, a na zdjęciu wcale tego nie widać.
Szpile zabójcze!
Ide spróbować zasnąć, meza wygnalam do drugiego pokoju i jakoś juz nie chrapie. Smiem twierdzić, ze robił to specjalnie!
dobranoc!Lena87, Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Swieta racja kazdy ubiera to co lubi i w czym dobrze sie czuje:D
Rudasku mialas pokazac kiecke:D Natka ty chyba tez co?
Kochana wkleiłam CI
a na wesele ide za tydzien wiec wtedy wrzuce CI ja jak bede miała na sobie hihihi -
Kasiu, Bóg dla każdego ma plan
Misty to chrzciny udane
Grzeczne te Twoje chłopaki! 6h to dużo. Mam nadzieję, że mój też tyle będzie spał
Na grzybkach nie byliśmy, bo mieliśmy gości.
Santoocha to zbytnio się nie wyspałaś wiem coś o tym. Mój też chrapie i się rozwala na całym łóżku, a do tego synek wciska nogi pod żebra
Kochane tak w ogóle to witam się z herbatką i życzę wszystkim miłej niedzieliNatka098, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja jeszcze w łóżku, ale już po śniadaniu
Dziś planuję spacer, bo piękną pogodę mamy Wczoraj się tyle narobiłam, że mi nogi tyłka wchodził. Tak to bywa, jak pokazują t wszystkie perfekcyjne panie domu, ugotowanych czy co to tam jeszcze leci. Do tego dochodzi fakt, że dawno nie myliśmy gości, więc chciałam, żeby wszystko wyszło jak najlepiej.
Co do sukienek to ja w lutym idę na wesele i mam dwie, w których jeszcze nigdzie nie byłam: kremową i czarną. Take chyba też będę musiała kupić jeszcze zupełnie inną. Ale zobaczę co to będzie. Jeszcze mam czas
Miłego dniaNatka098, Anaaa:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Witam dziewczynki niedzielnie, słoneczko przez okienko wygląda Jakie macie plany na dziś? U mnie ciężko z planami, bo zawsze coś innego mój M. zaplanuje i jest klapa, ale może nam się uda dostroić
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:A my dziś (UWAGA) idziemy na rolki. Czekają na nas już ponad rok. Tzn było kilka podejść, ale dalej żadne z nas jeździć nie potrafi
Co prawda nie mam rolek, i jeździłam ostatnio z 10 lat temu:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:26
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ale to naprawde dzieki tej sukience wygladam troche szczuplej niz w rzeczywisctosci:D naprawde jest mnie duzo:D
Rudasku a wlasnie mi chodzilo o to jak w niej wygladasz:D bo na wieszaku jednak ciut inaczej wyglada:D
Witam sie z wami:DNatka098 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ok ok:D
a tak szczerze to nawet droga nie byla bo teraz kiecki od 190wzwyz widzialam a za ta dalam 140:D niby duzo ale jak patrze na ceny sukienek to nawet nieduzo:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny