Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog, zawsze możesz iść w tej czarnej, tylko dobrać jakieś "weselsze" dodatki, np. klasycznie czerwone, albo chabrowe. U mnie na studniówce dziewczyna do czarnej sukienki dobrała żółte dodatki i wyglądała bosko!
Ja dziś z moim D. mam półrocznicę zaręczyn jak ten czas szybko leci!Natka098, Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Aaaaaaaaaa....no Kasiu, mega laska z Ciebie w tej sukience1 (zapomniałam naisać)
Natka, spoko - wpadaj. Mam nadzieję, że wrócimy w jednym kawałku
Sana, marzą mi się czerwone szpilki To może będzie okazja
Gratuluję półrocznicyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:50
Sana, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka nic nowego @ w kulki sobie leci :p wszystko boli a jej brak ale w ciazy na bank nie jestem :p
A tak po za tym to praca dom praca dom i tak leci tydzien za tygodniem nawet nie wiem kiedy
A co tam u Ciebie ?
Co prawda podczytuje Was ale nie ogarniam na biezacoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Oj to podziel sie @ chetnie przygarne
W pracy tak tak tak daje mi satysfakcje chociaz czasem meega wkur ale taka to praca z trudnymi rodzinami nikt nie mowil ze bedzie lekko czasem mam ochote trzasnac drzwiami i nie wracac :pNatka098, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Oj to podziel sie @ chetnie przygarne
W pracy tak tak tak daje mi satysfakcje chociaz czasem meega wkur ale taka to praca z trudnymi rodzinami nikt nie mowil ze bedzie lekko czasem mam ochote trzasnac drzwiami i nie wracac :p
A @ bierz sobie ile chcesz Mi się już znudziła kompletnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 11:31
-
Hej
Ale jestem niewyspana...
Obiad stoi w piekarniku (w tym ziemniaki po indyjsku wg przepisu Rudaska), ciekawe jak wyjdzie.
Wczoraj się dowiedziałam, że mój mąż nie będzie mógł wziąć półrocznego urlopu rodzicielskiego, bo ja mam firmę. Jest jakiś błąd w ustawie, ja nie będę na urlopie macierzyńskim, tylko na zasiłku macierzyńskim. A w ustawie nie ma nic o możliwości podzielenia urlopu w takim przypadku jak nasz
I teraz mamy problem, czy ja mam siedzieć rok z dzieckiem czy zatrudnić opiekunkę?
Cała nasza Polska.... Masakra. -
Dzien dobry ciocie!
Nasze pierwsze wielkie wyjscie, na impreze naszego kuzynka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/764046323157.jpg
przedszkolanka:), Anaaa:), Macierzanka:), Kaśka28, Little Frog, Natka098, Anutka, Lena87, Sana, Z., Maniuś, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Kasia ładną wybrałaś! I ładnie Ci w niej A o satynę chodziło mi dlatego, że spod satyny widać każdą krągłość na niekorzyść (przynajmniej jak ja mierzyłam kiedyś tam satynową sukienkę )A tak czy inaczej ja satynę to wolę na pościeli albo koszulce nocnej
Co do czarnego to niby, że się nie powinno... a ja w mojej małej czarnej i zgrabnej obskoczyłam kilka wesel, a "diabeł tkwi w dodatkach". Raz nawet była to fuksja I dodatkiem było też, że to co powiedzą inni miałam gdzieś...
Misty to Ty już po chrzcinach!? Szybko poszło!
Chłopcy rosną, widać "gołym" okiem
I faktycznie nie są tacy całkiem podobni
Santoocha, to Ty jesteś szefem i nic tego nie zmieni. A to, że starsza, to nie zmienia faktu, kto tam rządzi!
Co do urlopu, no to faktycznie... jest wsparcie a naszym kraju... nie ma co
Anutka, widziałam zdjęcia, ale nie pomogę. Udaj sie może z tym do lekarza!
Ania, a na kiedy Ty masz termin kochana? WOW!
A Fidelis chyba tuz po Tobie!
Rudasek, o proszę jaka laska! Następna, ,której rośnie wyłącznie dziecko
Super wyglądasz!
Pozdrawiam wszystkie! Życzę udanego wieczoru i do zobaczenia jutro zapewneLittle Frog, santoocha, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość