X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek jakaś Ty zgrabniutka! Też Ci wszystko w brzuszek pójdzie tak jak mi :)
    Rośnijcie! <3

Macierzanko, ja mam termin niby na 3.11 ale z usg wychodzi wcześniej i po ostatnim badaniu szyjka już skrócona, skurcze się nasilają i gin podejrzewa, że urodzi się wcześniej. Także czekam :D
    Tobie Kochana również udanego wieczoru :*

Macierzanka:), Z., sara_nar lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Witajcie :)

Kasia ładną wybrałaś! I ładnie Ci w niej :) A o satynę chodziło mi dlatego, że spod satyny widać każdą krągłość na niekorzyść (przynajmniej jak ja mierzyłam kiedyś tam satynową sukienkę :D )A tak czy inaczej ja satynę to wolę na pościeli albo koszulce nocnej :D
    Co do czarnego to niby, że się nie powinno... a ja w mojej małej czarnej i zgrabnej :D obskoczyłam kilka wesel, a "diabeł tkwi w dodatkach". Raz nawet była to fuksja :) I dodatkiem było też, że to co powiedzą inni miałam gdzieś... :P

Misty to Ty już po chrzcinach!? Szybko poszło!
    Chłopcy rosną, widać "gołym" okiem :)
    I faktycznie nie są tacy całkiem podobni <3

Santoocha, to Ty jesteś szefem i nic tego nie zmieni. A to, że starsza, to nie zmienia faktu, kto tam rządzi! :)
    Co do urlopu, no to faktycznie... jest wsparcie a naszym kraju... nie ma co :(

Anutka, widziałam zdjęcia, ale nie pomogę. Udaj sie może z tym do lekarza!

Ania, a na kiedy Ty masz termin kochana? WOW!
    A Fidelis chyba tuz po Tobie!

Rudasek, o proszę jaka laska! Następna, ,której rośnie wyłącznie dziecko ;)
    Super wyglądasz!

Pozdrawiam wszystkie! Życzę udanego wieczoru i do zobaczenia jutro zapewne :)
    W czwarek pokaze to lekarzowi ale mamuska twierdzi ze to pajaczki i krwiaki, morfologia poleciala i sie takie wylewy zrobily... Raz jest bardziej widoczne raz mbiej, maz smarowal kremem na rozstepy i sa mniej widoczne :-)

Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Dzien dobry ciocie! :)
    Nasze pierwsze wielkie wyjscie, na impreze naszego kuzynka :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/764046323157.jpg
    Slodziaki, ciesze sie ze u was wszystko dobrze :-). Rosnijcie zdrowi :-). Rozpoznajesz ich ???

Misty87 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie, ze ich rozpoznaje,bo nie sa identyczni :) Anutka a Ty jak sie czujesz?

Macierzanko, chrzciny oczywiscie nie naszych chlopcow jeszcze,tylko synka mojego brata :)My moze 30 listopada w Andrzejki zrobimy.

Rudasek laseczka ;)

Anaaa nawet jakbys teraz urodzila,to malenstwu nic nie grozi :)

Slyszalyscie,ze zmarla moja kochana Ania Przybylska :( ideal kobiety,piekna,zgrabna,inteligentna...masakra... ;(

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :0

Misty, cudne te Wasze skarby!

Rudasku, figurka niesamowita! :)

Santocha, faktycznie sytuacja nieciekawa :/ Kurde, aż mi ciśnienie podskoczyło...

Z naszych rolek nic nie wyszło, bo była piękna pogoda i mnóstwo spacerowiczów, więc nie chcieliśmy pokazywać im naszych akrobacji :D Ale w zamian za to trochę pospacerowaliśmy po lesie, mąż kilka grzybków nazbierał i zażyczył sobie zupkę na jutro :)
    A dziś jak tak chodziliśmy, to mąż tak mówił, że jak będziemy mieli dzieci, to takie spacery, pikniki i inne pierdołki będziemy w miarę możliwości często praktykować :) a jak mijaliśmy plac zabaw, to powiedział, że też bezie tam z dziećmi jeździł. Teraz po tych zapewnieniach mogę mieć nawet 5-raczki :D Aż się mi ciepło na serduchu robiło :):)

A do tego nowinka. Ponoć brat męża chce nas za starostów na swoim ślubie. Normalnie jaja. Aż się zestresowałam :D

Miłej nocki! :)

Misty87, nick nieaktualny, Anaaa:), Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starości to świadkowie?

Misty strasznie mi szkoda Przybylskiej, wspaniała aktorka :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:04

• Sana Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku czy ja też mogę prosić o przepis na te ziemniaczki? Bo brzmi pysznie :D
    Wyglądacie pięknie!

Misty jacy oni są cudni! No nic tylko tulić i całować :) który jest który? ;)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Oczywiscie, ze ich rozpoznaje,bo nie sa identyczni :) Anutka a Ty jak sie czujesz?

Macierzanko, chrzciny oczywiscie nie naszych chlopcow jeszcze,tylko synka mojego brata :)My moze 30 listopada w Andrzejki zrobimy.

Rudasek laseczka ;)

Anaaa nawet jakbys teraz urodzila,to malenstwu nic nie grozi :)

Slyszalyscie,ze zmarla moja kochana Ania Przybylska :( ideal kobiety,piekna,zgrabna,inteligentna...masakra... ;(
    Smieje sie ze jest pod gorke a nie z gorki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:08

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, ja też pomyślałam, że ty taka obrotna i już chłopaków ochrzciłaś :D

Natka, nie, starości to nie świadkowie. To tacy co śmigają z wódką i donoszą na stoły, wyprowadzają młodych z domu i są taką ich pomocą :) starościny jeszcze prowadzą jakieś przyśpiewki (nie ma opcji, żebym cokolwiek śpiewała, bo im gości spłoszę, albo całe szkło popęka :D )

nick nieaktualny, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te przyśpiewki co dwie rodziny się prześcigają w tekstach? :) U mnie nie ma takich tradycji.

Little Frog lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak brałam ślub t nie wymagałam tego, bo przecież nikogo nie będę zmuszać do śpiewania. Ogólni nie chciałam żadnych starostów, ale teściowa się uparła, więc wybrałam, ale tak tylko właśnie do wyprowadzania z domu i przy oczepinach (czy jak to się nazywa).

Poza tym to też nie taki typowy ślub, bo panna młoda jest rozwódką i ma dorosłe dzieci ;] Także sama nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to śpiewanie orkiestra prowadzi, u mnie to był dj-wodzirej a nie orkiestra to przy stołach tylko było 100lat, hej sokoły, do przodu do tyłu takie o piosenki i jakieś tam jeszcze, ale to wodzirej zaczynał :) No i tylko świadkowie, a o wódkę żeby była dbali kelnerzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak rozwódka, to będzie chyba spokojniej, rzucanie welonem chyba odpadnie.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie to już te niektóre zwyczaje... Ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie w praktyce :)

Nom, ślub cywilny, państwo młodzi już nie tacy całkiem młodzi, do tego raczej spokojni, więc weselicho prawdopodobnie będzie mniej szalone. Ale kto wie... :) Może będzie wręcz przeciwnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze będzie, dasz radę, tylko męża pilnuj, bo będą z nim chcieli pić wszyscy :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Dobrze będzie, dasz radę, tylko męża pilnuj, bo będą z nim chcieli pić wszyscy :D
    Już się z niego śmiałam, że nie będzie mógł zbyt wiele pić, żeby trzymać fason przez całą imprezę :D

Ok, zwijam do spania, bo mężu już zrzędzi :)

Miłej nocy jeszcze raz! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:36

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężkie zadanie:D

Ja zmykam spać, tylko nie wiem czy zasnę :/

miłej nocki

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty wiem i już nie mogę się doczekać <3 to czekanie, aż się zacznie jest chyba najgorsze. Strasznie się ciągnie ta końcówka ciąży :)
    Aaa właśnie, Kochana powiedz mi czy w szpitalu dają podkłady poporodowe czy trzeba mieć własne?
    Jejku jak patrzę na Twój suwaczek to aż ciężko uwierzyć, że maluchy mają już ponad miesiąc! <3 a tak niedawno pisałaś o pozytywnym teście ciążowym :)

Żabcia wbijam się na zupkę! :D

Natka, u nas na weselu starosta i starościna nosili wódkę, a świadkowie byli odpowiedzialni za całą resztę :)

Misty87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kolejny wieczór, kiedy w ogóle nie chce mi się spać, taki nocny marek ze mnie :P

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z lewej Kubus,z prawej Kamilek :)
    Sa tak slodcy,ze z trudnoscia powstrzymuje sie,zeby ich nie schrupac! :D jutro idziemy na pierwszy spacerek! :)

Anaaa zostaly Ci juz tylko dni... :) I przytulisz swoje malenstwo
    :)
    Wiesz, ja w szpitalu dostawalam podklady na lozko i te poporodowe tez. Ale nie wiem czy tak jest w kazdym...z tego co wiem, to chyba czesto wymagaja swoich...musisz dopytac.

Teraz kochana zajmiesz sie tym praniem ciuszkow,to Ci zleci :)
    Zmykam spac! Chociaz godzinkr,zanim chlopcy zbudza sie na mleczko :)

Anaaa:) lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 1300 1301 1302 1303 1304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ