X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek jakaś Ty zgrabniutka! Też Ci wszystko w brzuszek pójdzie tak jak mi :)
    Rośnijcie! <3

Macierzanko, ja mam termin niby na 3.11 ale z usg wychodzi wcześniej i po ostatnim badaniu szyjka już skrócona, skurcze się nasilają i gin podejrzewa, że urodzi się wcześniej. Także czekam :D
    Tobie Kochana również udanego wieczoru :*

Macierzanka:), Z., sara_nar lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Witajcie :)

Kasia ładną wybrałaś! I ładnie Ci w niej :) A o satynę chodziło mi dlatego, że spod satyny widać każdą krągłość na niekorzyść (przynajmniej jak ja mierzyłam kiedyś tam satynową sukienkę :D )A tak czy inaczej ja satynę to wolę na pościeli albo koszulce nocnej :D
    Co do czarnego to niby, że się nie powinno... a ja w mojej małej czarnej i zgrabnej :D obskoczyłam kilka wesel, a "diabeł tkwi w dodatkach". Raz nawet była to fuksja :) I dodatkiem było też, że to co powiedzą inni miałam gdzieś... :P

Misty to Ty już po chrzcinach!? Szybko poszło!
    Chłopcy rosną, widać "gołym" okiem :)
    I faktycznie nie są tacy całkiem podobni <3

Santoocha, to Ty jesteś szefem i nic tego nie zmieni. A to, że starsza, to nie zmienia faktu, kto tam rządzi! :)
    Co do urlopu, no to faktycznie... jest wsparcie a naszym kraju... nie ma co :(

Anutka, widziałam zdjęcia, ale nie pomogę. Udaj sie może z tym do lekarza!

Ania, a na kiedy Ty masz termin kochana? WOW!
    A Fidelis chyba tuz po Tobie!

Rudasek, o proszę jaka laska! Następna, ,której rośnie wyłącznie dziecko ;)
    Super wyglądasz!

Pozdrawiam wszystkie! Życzę udanego wieczoru i do zobaczenia jutro zapewne :)
    W czwarek pokaze to lekarzowi ale mamuska twierdzi ze to pajaczki i krwiaki, morfologia poleciala i sie takie wylewy zrobily... Raz jest bardziej widoczne raz mbiej, maz smarowal kremem na rozstepy i sa mniej widoczne :-)

Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Dzien dobry ciocie! :)
    Nasze pierwsze wielkie wyjscie, na impreze naszego kuzynka :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/764046323157.jpg
    Slodziaki, ciesze sie ze u was wszystko dobrze :-). Rosnijcie zdrowi :-). Rozpoznajesz ich ???

Misty87 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie, ze ich rozpoznaje,bo nie sa identyczni :) Anutka a Ty jak sie czujesz?

Macierzanko, chrzciny oczywiscie nie naszych chlopcow jeszcze,tylko synka mojego brata :)My moze 30 listopada w Andrzejki zrobimy.

Rudasek laseczka ;)

Anaaa nawet jakbys teraz urodzila,to malenstwu nic nie grozi :)

Slyszalyscie,ze zmarla moja kochana Ania Przybylska :( ideal kobiety,piekna,zgrabna,inteligentna...masakra... ;(

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :0

Misty, cudne te Wasze skarby!

Rudasku, figurka niesamowita! :)

Santocha, faktycznie sytuacja nieciekawa :/ Kurde, aż mi ciśnienie podskoczyło...

Z naszych rolek nic nie wyszło, bo była piękna pogoda i mnóstwo spacerowiczów, więc nie chcieliśmy pokazywać im naszych akrobacji :D Ale w zamian za to trochę pospacerowaliśmy po lesie, mąż kilka grzybków nazbierał i zażyczył sobie zupkę na jutro :)
    A dziś jak tak chodziliśmy, to mąż tak mówił, że jak będziemy mieli dzieci, to takie spacery, pikniki i inne pierdołki będziemy w miarę możliwości często praktykować :) a jak mijaliśmy plac zabaw, to powiedział, że też bezie tam z dziećmi jeździł. Teraz po tych zapewnieniach mogę mieć nawet 5-raczki :D Aż się mi ciepło na serduchu robiło :):)

A do tego nowinka. Ponoć brat męża chce nas za starostów na swoim ślubie. Normalnie jaja. Aż się zestresowałam :D

Miłej nocki! :)

Misty87, Natka098, Anaaa:), Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starości to świadkowie?

Misty strasznie mi szkoda Przybylskiej, wspaniała aktorka :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:04

• Sana Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku czy ja też mogę prosić o przepis na te ziemniaczki? Bo brzmi pysznie :D
    Wyglądacie pięknie!

Misty jacy oni są cudni! No nic tylko tulić i całować :) który jest który? ;)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Oczywiscie, ze ich rozpoznaje,bo nie sa identyczni :) Anutka a Ty jak sie czujesz?

Macierzanko, chrzciny oczywiscie nie naszych chlopcow jeszcze,tylko synka mojego brata :)My moze 30 listopada w Andrzejki zrobimy.

Rudasek laseczka ;)

Anaaa nawet jakbys teraz urodzila,to malenstwu nic nie grozi :)

Slyszalyscie,ze zmarla moja kochana Ania Przybylska :( ideal kobiety,piekna,zgrabna,inteligentna...masakra... ;(
    Smieje sie ze jest pod gorke a nie z gorki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:08

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, ja też pomyślałam, że ty taka obrotna i już chłopaków ochrzciłaś :D

Natka, nie, starości to nie świadkowie. To tacy co śmigają z wódką i donoszą na stoły, wyprowadzają młodych z domu i są taką ich pomocą :) starościny jeszcze prowadzą jakieś przyśpiewki (nie ma opcji, żebym cokolwiek śpiewała, bo im gości spłoszę, albo całe szkło popęka :D )

Natka098, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te przyśpiewki co dwie rodziny się prześcigają w tekstach? :) U mnie nie ma takich tradycji.

Little Frog lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak brałam ślub t nie wymagałam tego, bo przecież nikogo nie będę zmuszać do śpiewania. Ogólni nie chciałam żadnych starostów, ale teściowa się uparła, więc wybrałam, ale tak tylko właśnie do wyprowadzania z domu i przy oczepinach (czy jak to się nazywa).

Poza tym to też nie taki typowy ślub, bo panna młoda jest rozwódką i ma dorosłe dzieci ;] Także sama nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to śpiewanie orkiestra prowadzi, u mnie to był dj-wodzirej a nie orkiestra to przy stołach tylko było 100lat, hej sokoły, do przodu do tyłu takie o piosenki i jakieś tam jeszcze, ale to wodzirej zaczynał :) No i tylko świadkowie, a o wódkę żeby była dbali kelnerzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak rozwódka, to będzie chyba spokojniej, rzucanie welonem chyba odpadnie.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie to już te niektóre zwyczaje... Ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie w praktyce :)

Nom, ślub cywilny, państwo młodzi już nie tacy całkiem młodzi, do tego raczej spokojni, więc weselicho prawdopodobnie będzie mniej szalone. Ale kto wie... :) Może będzie wręcz przeciwnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze będzie, dasz radę, tylko męża pilnuj, bo będą z nim chcieli pić wszyscy :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Dobrze będzie, dasz radę, tylko męża pilnuj, bo będą z nim chcieli pić wszyscy :D
    Już się z niego śmiałam, że nie będzie mógł zbyt wiele pić, żeby trzymać fason przez całą imprezę :D

Ok, zwijam do spania, bo mężu już zrzędzi :)

Miłej nocy jeszcze raz! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:36

Natka098 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężkie zadanie:D

Ja zmykam spać, tylko nie wiem czy zasnę :/

miłej nocki

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty wiem i już nie mogę się doczekać <3 to czekanie, aż się zacznie jest chyba najgorsze. Strasznie się ciągnie ta końcówka ciąży :)
    Aaa właśnie, Kochana powiedz mi czy w szpitalu dają podkłady poporodowe czy trzeba mieć własne?
    Jejku jak patrzę na Twój suwaczek to aż ciężko uwierzyć, że maluchy mają już ponad miesiąc! <3 a tak niedawno pisałaś o pozytywnym teście ciążowym :)

Żabcia wbijam się na zupkę! :D

Natka, u nas na weselu starosta i starościna nosili wódkę, a świadkowie byli odpowiedzialni za całą resztę :)

Misty87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kolejny wieczór, kiedy w ogóle nie chce mi się spać, taki nocny marek ze mnie :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z lewej Kubus,z prawej Kamilek :)
    Sa tak slodcy,ze z trudnoscia powstrzymuje sie,zeby ich nie schrupac! :D jutro idziemy na pierwszy spacerek! :)

Anaaa zostaly Ci juz tylko dni... :) I przytulisz swoje malenstwo
    :)
    Wiesz, ja w szpitalu dostawalam podklady na lozko i te poporodowe tez. Ale nie wiem czy tak jest w kazdym...z tego co wiem, to chyba czesto wymagaja swoich...musisz dopytac.

Teraz kochana zajmiesz sie tym praniem ciuszkow,to Ci zleci :)
    Zmykam spac! Chociaz godzinkr,zanim chlopcy zbudza sie na mleczko :)

Anaaa:) lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 1300 1301 1302 1303 1304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ