Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek jakaś Ty zgrabniutka! Też Ci wszystko w brzuszek pójdzie tak jak mi
Rośnijcie!
Macierzanko, ja mam termin niby na 3.11 ale z usg wychodzi wcześniej i po ostatnim badaniu szyjka już skrócona, skurcze się nasilają i gin podejrzewa, że urodzi się wcześniej. Także czekam
Tobie Kochana również udanego wieczoru :*Macierzanka:), Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Witajcie
Kasia ładną wybrałaś! I ładnie Ci w niej A o satynę chodziło mi dlatego, że spod satyny widać każdą krągłość na niekorzyść (przynajmniej jak ja mierzyłam kiedyś tam satynową sukienkę )A tak czy inaczej ja satynę to wolę na pościeli albo koszulce nocnej
Co do czarnego to niby, że się nie powinno... a ja w mojej małej czarnej i zgrabnej obskoczyłam kilka wesel, a "diabeł tkwi w dodatkach". Raz nawet była to fuksja I dodatkiem było też, że to co powiedzą inni miałam gdzieś...
Misty to Ty już po chrzcinach!? Szybko poszło!
Chłopcy rosną, widać "gołym" okiem
I faktycznie nie są tacy całkiem podobni
Santoocha, to Ty jesteś szefem i nic tego nie zmieni. A to, że starsza, to nie zmienia faktu, kto tam rządzi!
Co do urlopu, no to faktycznie... jest wsparcie a naszym kraju... nie ma co
Anutka, widziałam zdjęcia, ale nie pomogę. Udaj sie może z tym do lekarza!
Ania, a na kiedy Ty masz termin kochana? WOW!
A Fidelis chyba tuz po Tobie!
Rudasek, o proszę jaka laska! Następna, ,której rośnie wyłącznie dziecko
Super wyglądasz!
Pozdrawiam wszystkie! Życzę udanego wieczoru i do zobaczenia jutro zapewneMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Dzien dobry ciocie!
Nasze pierwsze wielkie wyjscie, na impreze naszego kuzynka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/764046323157.jpgMisty87 lubi tę wiadomość
-
Oczywiscie, ze ich rozpoznaje,bo nie sa identyczni Anutka a Ty jak sie czujesz?
Macierzanko, chrzciny oczywiscie nie naszych chlopcow jeszcze,tylko synka mojego brata :)My moze 30 listopada w Andrzejki zrobimy.
Rudasek laseczka
Anaaa nawet jakbys teraz urodzila,to malenstwu nic nie grozi
Slyszalyscie,ze zmarla moja kochana Ania Przybylska ideal kobiety,piekna,zgrabna,inteligentna...masakra... ;( -
Dobry wieczór :0
Misty, cudne te Wasze skarby!
Rudasku, figurka niesamowita!
Santocha, faktycznie sytuacja nieciekawa Kurde, aż mi ciśnienie podskoczyło...
Z naszych rolek nic nie wyszło, bo była piękna pogoda i mnóstwo spacerowiczów, więc nie chcieliśmy pokazywać im naszych akrobacji Ale w zamian za to trochę pospacerowaliśmy po lesie, mąż kilka grzybków nazbierał i zażyczył sobie zupkę na jutro
A dziś jak tak chodziliśmy, to mąż tak mówił, że jak będziemy mieli dzieci, to takie spacery, pikniki i inne pierdołki będziemy w miarę możliwości często praktykować a jak mijaliśmy plac zabaw, to powiedział, że też bezie tam z dziećmi jeździł. Teraz po tych zapewnieniach mogę mieć nawet 5-raczki Aż się mi ciepło na serduchu robiło
A do tego nowinka. Ponoć brat męża chce nas za starostów na swoim ślubie. Normalnie jaja. Aż się zestresowałam
Miłej nocki!Misty87, Natka098, Anaaa:), Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Oczywiscie, ze ich rozpoznaje,bo nie sa identyczni Anutka a Ty jak sie czujesz?
Macierzanko, chrzciny oczywiscie nie naszych chlopcow jeszcze,tylko synka mojego brata :)My moze 30 listopada w Andrzejki zrobimy.
Rudasek laseczka
Anaaa nawet jakbys teraz urodzila,to malenstwu nic nie grozi
Slyszalyscie,ze zmarla moja kochana Ania Przybylska ideal kobiety,piekna,zgrabna,inteligentna...masakra... ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:08
-
Misty, ja też pomyślałam, że ty taka obrotna i już chłopaków ochrzciłaś
Natka, nie, starości to nie świadkowie. To tacy co śmigają z wódką i donoszą na stoły, wyprowadzają młodych z domu i są taką ich pomocą starościny jeszcze prowadzą jakieś przyśpiewki (nie ma opcji, żebym cokolwiek śpiewała, bo im gości spłoszę, albo całe szkło popęka )Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak brałam ślub t nie wymagałam tego, bo przecież nikogo nie będę zmuszać do śpiewania. Ogólni nie chciałam żadnych starostów, ale teściowa się uparła, więc wybrałam, ale tak tylko właśnie do wyprowadzania z domu i przy oczepinach (czy jak to się nazywa).
Poza tym to też nie taki typowy ślub, bo panna młoda jest rozwódką i ma dorosłe dzieci ;] Także sama nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:19
-
nick nieaktualnyw sumie to śpiewanie orkiestra prowadzi, u mnie to był dj-wodzirej a nie orkiestra to przy stołach tylko było 100lat, hej sokoły, do przodu do tyłu takie o piosenki i jakieś tam jeszcze, ale to wodzirej zaczynał No i tylko świadkowie, a o wódkę żeby była dbali kelnerzy.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No takie to już te niektóre zwyczaje... Ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie w praktyce
Nom, ślub cywilny, państwo młodzi już nie tacy całkiem młodzi, do tego raczej spokojni, więc weselicho prawdopodobnie będzie mniej szalone. Ale kto wie... Może będzie wręcz przeciwnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:30
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Dobrze będzie, dasz radę, tylko męża pilnuj, bo będą z nim chcieli pić wszyscy
Ok, zwijam do spania, bo mężu już zrzędzi
Miłej nocy jeszcze raz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:36
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty wiem i już nie mogę się doczekać to czekanie, aż się zacznie jest chyba najgorsze. Strasznie się ciągnie ta końcówka ciąży
Aaa właśnie, Kochana powiedz mi czy w szpitalu dają podkłady poporodowe czy trzeba mieć własne?
Jejku jak patrzę na Twój suwaczek to aż ciężko uwierzyć, że maluchy mają już ponad miesiąc! a tak niedawno pisałaś o pozytywnym teście ciążowym
Żabcia wbijam się na zupkę!
Natka, u nas na weselu starosta i starościna nosili wódkę, a świadkowie byli odpowiedzialni za całą resztę
Misty87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Z lewej Kubus,z prawej Kamilek
Sa tak slodcy,ze z trudnoscia powstrzymuje sie,zeby ich nie schrupac! jutro idziemy na pierwszy spacerek!
Anaaa zostaly Ci juz tylko dni... I przytulisz swoje malenstwo
Wiesz, ja w szpitalu dostawalam podklady na lozko i te poporodowe tez. Ale nie wiem czy tak jest w kazdym...z tego co wiem, to chyba czesto wymagaja swoich...musisz dopytac.
Teraz kochana zajmiesz sie tym praniem ciuszkow,to Ci zleci
Zmykam spac! Chociaz godzinkr,zanim chlopcy zbudza sie na mleczko
Anaaa:) lubi tę wiadomość