Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej hej dziewczynki, dziś słoneczko pięknie u mnie świeci, biorę się za sprzątanie domu , a potem jak pogoda się nie zmieni to może spacerek No i od dziś zaczęłam dietować znów, trzymacie za mnie kciuki, żebym za szybko się nie poddała
Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja też sprzątam, przygotowuję ciasto, później krokieciki, a na wieczór mamy zapowiedzianych gości Pranie robię od wczoraj i ostatnie już się suszy. Poprałam całą pościel No to lecę działać dalej, bo się nie wyrobię
Miłego dzionka!Natka098, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki.
Ja w pracy, ale na razie spokój. Jeszcze 3 godzinki.
Dziś mężu maluje drugi raz pokój Małego, a ja w końcu wezmę się za prasowanie ciuszków i pakowanie torby.
Choć nie sądzę aby poród zaskoczył mnie przed terminem
Wczoraj odebrałam wyniki i zła jestem, bo płytki mi poleciały z 173tys do 133tys w ciągu miesiąca. Jeśli spadną poniżej 100tys, to mogę zapomnieć o znieczuleniu przy porodzie, a w razie cesarki będę miała pełną narkozę, bo żaden lekarz nie podejmie się wbijania mi igły w kręgosłup przy tak niskich płytkach
No ale zobaczymy, może jeszcze odbiją.
Anaaa pytałaś o pracownicę. Hmmm- muszę nad nią przez ten miesiąc popracować, bo chyba czuje się zbyt pewnie z racji ze jest ode mnie starsza.
Wczoraj mówię jej, że jak będzie już sama pracowała, to musi dbać o swoje stanowisko pracy, więc np jak jest sierść na podłodze to ma to zamieść itd, a ona na to- Przecież będzie Tomek to to ogarnie.
Uświadomiłam jej, że jak mnie nie będzie to Tomek jest jej szefem, a nie sprzątaczem.
Muszę ją trochę bardziej z góry traktować i jasno określić czego od niej wymagam, bo będzie źle.
Sorry, ale to ona jest na etacie i to my jej płacimy za pracę!
Poza tym znów wkurwia mnie tesciowa, wczoraj Tomek był na podwórku mył wałki i pędzle po malowaniu, a ona poszła do naszego mieszkania z moją głupią szwagierką i ją oprowadza i pokazuje co jak zrobiliśmy. No heloł!!!
Nie ma ani mnie ani Tomka, a ta łazi jak po swoim. Co to, publiczne muzeum?
Potem znów poszła ze swoją siostrą i jej 2,5 letnią wnuczką, pokazała co i jak, Tomek wraca na górę a tam piekarnik włączony- mała bawiła się pokrętłami i nikt jej nie przypilnował.
No ale się wkurwiliśmy. Mówię Tomkowi, że ma kategorycznie zabronić teściowej wpuszczania kogokolwiek do naszego mieszkania jak nas nie ma.
Coś jej tam powiedział, ale za delikatnie. Będę musiała sama ostro jej przygadać
A z pozytywów- we wtorek w końcu jedziemy wyszukać wózek, a wieczorem na wizytę do gina. Ciekawe jak bardzo urósł mój Synek
Miłego dnia Wam życze, nie zatraćcie się w sprzątaniu. Odpoczywajcie!
Little Frog, Fidelissa, Anaaa:), Z., sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:moja gin twierdzi , że zastrzyk daje sie przy pęcherzyku 18-19 mm. 20 to już za dużo
Daje sie żeby pękł a nie wtedy jak ma ileś. Min 20 moze byc wiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 12:38
-
Lena87 wrote:Cześć Dziewczyny,
Rudasku piękna sukienka
Santocha króliś cudny ubranko też cudaśne
Misty, piękni są, mam wrażenie że są podobni do tatusia
Monia, ja się dziwię że nie przepisała Ci od razu, aby mieć pewność ..
Fidellis, warto się męczyć dla takiego cudu
Odebrałam wynik porgesteronu, ale po ostatniej porażce nawet nie ruszył Mnie a jest oczywiście wyższy niż ostatnio ..
Jakoś nie spinam się i nawet nie bardzo orientuję się który jest dzień cyklu ..
Wchodzę w wykres wpisuję temperaturę, wpisuję leki i finito
Nie wpatruję się jak szapk w .... oczekując cuda
Ja robię wszystko co mogę, a reszta już nie jest zależna ode mnie ..
Toteż leże:))
Jak odpuściłam wyszło, wiec trzymam kciuki:)Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Fidelissa wiem,co czujesz! Sama lezalam prawie 2,5mc! Z czego tylko miesiac w domu wiec ciesz sie tym, ze nie musisz byc w szpitalu z cukrem tez Cie rozumiem! Ciaza, stan kiedy ma sie na to czy tamto ochote,a tu scisla dieta! Chociaz nigdy nie rozumialam tego ... po 2 kanapkach razowca z wedlina cukier hop, a po 2 kawalkach szarlotki nic
Co do plucek, to nie martw sie! Moje z 32t i 5d tylko 6dni byly na CPAP. A dostalas sterydki?
Lena, dobra dobra do mamy tez troche podobne! Choc powiem Ci,ze one na zdj ciut inaczej wychodza, takie mega do siebie podobne, a w realu az tak nie jest
Dziewczynki dzialajcie,bo ja czekam z nadzieja na kolejna zielona nowine!!! -
Cześć dziewuchy Moja przyszła tesciowa bardzo lubi rozmawiac. o wszystkim musi rozmawiac i jest chyba nadopiekuncza. Zastanawiam sie tylko czy to zle ,czy dobrze;D
wczorajsze jedzenie lodow nie wyszlo mi na dobre ,mogłam was posluchac...Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
Odebrałam wynik porgesteronu, ale po ostatniej porażce nawet nie ruszył Mnie a jest oczywiście wyższy niż ostatnio ..
Ja robię wszystko co mogę, a reszta już nie jest zależna ode mnie ..[/QUOTE]
Nie wierzę.....spina i nakręca się każdy kto prowadzi ovu a tym bardziej kto dostaje leki na owulke i dodatkowo pregnyl na pękanie i jeszcze monitoring
ale pisać tak to se każdy tak może
Nie spina się ta co jej nie zależy żeby zajść w ciążę..... -
Dzień dobry
Aniu u mnie wszystko w porządku, zaraz @ sobie pójdzie i zaczynam plastry borowinowe i zobaczymy co przyniesie ten cykl
Trzymaj się i już niebawem zobaczymy maluszka TwojegoNatka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Another jejku jak miło Cię widzieć :*
Kochana każdy organizm jest inny. Może Twój potrzebuje więcej czasu żeby wszystko się uregulowało? Ściskam mocno
Natka, mam identyczny plan na sobotę pogoda piękna, w domku już posprzątane, obiad się robi i później wybieramy się na spacer do lasu. Może uzbieramy troszkę grzybów. Przydałoby się ususzyć trochę na święta.
Ty Kochana dietujesz, a ja się obżeram sernikiem ale trzymam mocno kciuki za Twoją wytrwałość! :*
Żabciu jakie ciacho robisz? Jejku ale mi smaka na krokiety robisz!! Aaaaaaa!! Udanej soboty Kochana
Santoocha, na wszelki wypadek lepiej mieć spakowaną torbę
Mi została do prania pościel i ciuszki małego. Muszę się szybko uwijać.
Na jaki kolor malujecie pokój Szymka?
Co do tej pracownicy to masz rację! Nie dajcie sobie wejść na głowe i usadźcie ją na swoim miejscu. Moim zdaniem zachowała się bezczelnie jak mogła w ogóle tak powiedzieć, że będzie Tomek to to ogarnie? No masakra. W głowie się nie mieści. Może i jest starsza, ale to Wy jesteście jej szefami, a ona tylko pracownicą i to ona ma się Wam podporządkować. Popieram Was w 100%.
Na temat teściowej to rozumiem Cię doskonale, bo miałam podobne akcje - dużo by pisać, a szkoda nerwów.. dobrze, że już po remontach..
Jak kupicie wózek to wrzuć koniecznie zdjęcie. No i daj znać po wizycie jak Szymuś urósł bo mój Hubert to maleństwo 2500g
Laura, cieszę się, że wszystko u Ciebie ok pozdrawiam!Laura, Z., Another, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Odebrałam wynik porgesteronu, ale po ostatniej porażce nawet nie ruszył Mnie a jest oczywiście wyższy niż ostatnio ..
Ja robię wszystko co mogę, a reszta już nie jest zależna ode mnie ..
Nie wierzę.....spina i nakręca się każdy kto prowadzi ovu a tym bardziej kto dostaje leki na owulke i dodatkowo pregnyl na pękanie i jeszcze monitoring
ale pisać tak to se każdy tak może
Nie spina się ta co jej nie zależy żeby zajść w ciążę.....
Nie musisz ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 14:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniuś lubię Cię czytać
Bije od ciebie dużo ciepła i życzliwości
Wspierasz każdą z nas na każdym kroku, fajnie że tu jesteś
I jest tutaj wiele dziewczyn od których ciepło bije i za to je lubię
Ja sprzątanko teraz a później robie galaretke z pianką na biszkoptach mniam
Miłego weekendzikuNatka098, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena zapraszam do mnie, cieplutko, idealna pogoda na spacer, na który się chyba zaraz wybiorę później babski wieczór, a jutro w końcu z moim ukochanym narzeczonym spędzę caluuuutki dzień
Laura mmmm brzmi pysznieLaura lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Anaaa:) wrote:Another jejku jak miło Cię widzieć :*
Kochana każdy organizm jest inny. Może Twój potrzebuje więcej czasu żeby wszystko się uregulowało? Ściskam mocno
Lenka ja też nie spniam. Zaglądam od czasu do czasu, ale nie chodzę całymi dniami, nie myślę o owulacji, śluzie czy pęcherzykach. Po prostu biorę leki i czekam co przyniesie Bóg i czas.Lena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."