Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Lena to kiedy dostaje się ten pregnyl na pęknięcie?
Nie znam się na tym, a jestem ciekawa jak to wszystko wygląda
Anaa, u Mnie to było tak ..
Gdy pęcherzyk miał 19 mm - 20 mm przepisywała pregnyl, na następny dzień kazała z rana Go zrobić, tym razem było inaczej bo gdy miał 19,4 to pod wieczór był zastrzyk z tej racji, że nie byłam pewna czy w weekend ktoś w ośrodku przebywa ..
W ciągu 48h, pęcherzyk powinien pęknąć ..
U Mnie pęka po 36 h .. Mniej więcej się czuje kiedy to następuje
Chodź u Mnie te bóle są różne ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:26
Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Anaa, u Mnie to było tak ..
Gdy pęcherzyk miał 19 mm - 20 mm przepisywała pregnyl, na następny dzień kazała z rana Go zrobić, tym razem było inaczej bo gdy miał 19,4 to pod wieczór był zastrzyk z tej racji, że nie byłam pewna czy w weekend ktoś w ośrodku przebywa ..
W ciągu 48h, pęcherzyk powinien pęknąć ..
U Mnie pęka po 36 h .. Mniej więcej się czuje kiedy to następuje
Chodź u Mnie te bóle są różne ..
Ahaaa to tak to wygląda. No to w sumie Moni też powinni przepisać, bo faktycznie nie wiadomo czy pęknie. Tak jak mówisz, że jak poprzednio pękł to jeszcze nic nie znaczy, a może tak być, że zrobi się torbiel i co wtedy? Na zastrzyk będzie za późno.. -
nick nieaktualnyAnaa zobaczymy za kilkanaście dni, czy przywita Mnie czerwone morze czy też nie
Tak się zastanawiałam jak to jest z tą luteiną, wcześniej aplikowałam dwie tabletki tym razem mam 4 dziennie, a różnicy w temperaturze nie widzę, ale w progesteronie owszem
Ciekawe od czego to zależne wszystko jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:34
-
nick nieaktualnyto mniej więcej takie miałaś przy pierwszej wizycie, i czemu Ci nie dała? Trzeba było wołać.
Ja nareszcie przestałam plamić, ale boli coś mnie podbrzusze i pika jajnik...a powinien być spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:40
Lena87, Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Anaa zobaczymy za kilkanaście dni, czy przywita Mnie czerwone morze czy też nie
Tak się zastanawiałam jak to jest z tą luteiną, wcześniej aplikowałam dwie tabletki tym razem mam 4 dziennie, a różnicy w temperaturze nie widzę, ale w progesteronie owszem
Ciekawe od czego to zależne wszystko jest
Lena mam nadzieję, że @ zrobi sobie dłuższy urlop
Luteina to nic innego jak progesteron
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:to mniej więcej takie miałaś przy pierwszej wizycie, i czemu Ci nie dała? Trzeba było wołać.
Ja nareszcie przestałam plamić, ale boli coś mnie podbrzusze i pika jajnik...a powinien być spokój. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny