Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wiem,co czujesz! Sama lezalam prawie 2,5mc! Z czego tylko miesiac w domu wiec ciesz sie tym, ze nie musisz byc w szpitalu z cukrem tez Cie rozumiem! Ciaza, stan kiedy ma sie na to czy tamto ochote,a tu scisla dieta! Chociaz nigdy nie rozumialam tego ... po 2 kanapkach razowca z wedlina cukier hop, a po 2 kawalkach szarlotki nic
Co do plucek, to nie martw sie! Moje z 32t i 5d tylko 6dni byly na CPAP. A dostalas sterydki?
Lena, dobra dobra do mamy tez troche podobne! Choc powiem Ci,ze one na zdj ciut inaczej wychodza, takie mega do siebie podobne, a w realu az tak nie jest
Dziewczynki dzialajcie,bo ja czekam z nadzieja na kolejna zielona nowine!!!Lena87, Anaaa:), Little Frog, Z., Fidelissa, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też się spać chce, zaraz sobie kawki zaparzę.
Cudownie się Was czyta mamuśki, od razu wyobraźnia zaczyna działać i wyobrażam sobie siebie szykującą wyprawkę, pakującą się do szpitala, spacerującą z maluszkiem po parku...Natka098, Little Frog, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnyLena87 wrote:U Mnie dziś obiadu brak, mąż na budowie od rana a dla Siebie nie chce Mi się gotować ..
Ja myślę nad sprzątaniem domu, żeby jutro wolne mieć, ale tylko myślęLena87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysiaaa21 wrote:Czesc dziewczyny
Teraz bylam w lazience siusiu i na przez caly papier ciagnal sie sluz jakby konsystencja podobny do plodnego ciagnacy sie ale zabarwiony jakby na jasno zolty - kremowy ciekawe co to moze oznaczac Jestem 4 dnie przed @ i 11 dni po IUIZłota wrote:Cześć dziewczyny!
Bolą mnie jajniki, mocno i jakaś taka poirytowana jestem.
Wkurzają mnie w pracy podwójne standardy w traktowaniu ludzi:/ Mało nas i nie da się ukryć, ze ktoś jest faworyzowany;/
Rudasku sukienka bardzi fajna:D jutro cos wybiore:D
Masierzanka a czemu sukienka nie moze byc satynowa? bo to ze nie ecre i nie biala to wiedzialam ale zeby nie satynowa?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Podczytuję
Jejku nawet nie wiem kiedy ten tydzień zleciał. Znowu weekend. Wczoraj nie chciało mi się spać. Z nudów prasowałam o 23 później z mężem składaliśmy karuzelę z projektorem do łóżeczka. Normalnie już się nie mogę doczekać kiedy synuś będzie z nami. W nocy obudziły mnie skurcze. Były tak silne, że zrobiło mi się słabo. Postraszyły i przeszły. Powiem Wam, że już głupia jestem. Te skurcze różnią się od siebie i nie wiem czy będę wiedziała, że to JUŻ.
Misty, normalnie cud, miód Ci Wasi chłopcy! Nie mogę się napatrzeć! Jak na moje oko to są podobni do Ciebie
Podziwiam Cię, jak sobie radzisz ze wszystkim w domu i przy dzieciach
Monia, dlaczego nie dostałaś nic na pęknięcie?
Lena ja też tak mam, że samej dla siebie mi się nie chce gotować.
Natka u mnie to samo dzisiaj .. pewnie przez tą pogodę.
Fidelissa nawet jak synek postanowi przyjść wcześniej na świat, to nie ma już powodów do obaw. Misty też dużo wcześniej urodziła i chłopcy zdrowi
Odpoczywaj :*
Żabciu mówisz, że nie czujesz się zaniedbana przeze mnie? hehe, no ale wiesz, chciałabym codziennie każdej coś naskrobać i wspierać Was wszystkie, a nie zawsze czas i okoliczności na to pozwalają.
Macierzanka, dziękuję za wyrozumiałość :*
Kasia jak się dzisiaj czujesz? Choróbsko daje się we znaki?
Rudasek, świetna kiecka! Wrzuć koniecznie zdjęcie w niej
Santoocha co u Was? Jak tam Szymek? Jak spisuje się pracownica?
Złota, też to przerabiałam w pracy ..
Ania, Anutka, Z. , Melula, Sara, Alka, Przedszkolanka, Laura, Another
:* :* :* :* :* :* :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:39
Little Frog, przedszkolanka:), Natka098, Anutka, Misty87, Z., Fidelissa, Laura, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Anaaa Twój wielki finał już niedługo trzymam kciuki
a co do mnie to czort wie dlaczego nie dostałam nic na pęknięcie
niby, że samo pęklo w pierwszym cyklu to myśli, że i teraz tak będzie, ale w następnym cyklu chce coś na pęknięcie i koniec.. bez jaj no . -
nick nieaktualny
-
wiem Lenka ale mi chodzi o to , żeby nie męczyc tak nasienia męża bo juz i tak do gorszych należy. Bo tak to odkąd sie dowiedziałam , że ma 20 mm bo przecież zawsze może pęknąc i tak cały tydzień , a jakbym miała zastrzyk to wiem , że do 48 h nastąpi ten moment i 3 dni pod rząd i po sprawie.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny