Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Manius ja sie zastanawiam kiedy chociaz zobacze szyt tej mojej gory
Jak to mowil Gulczas chyba w Big Brother: Twardym trzeba byc,nie mietkim Walczymy...
No ale mi zle,masakra...fuj... -
Maniuś wrote:Ja tez...ale co nam pozostaje?
Jak to mowil Gulczas chyba w Big Brother: Twardym trzeba byc,nie mietkim Walczymy...
No ale mi zle,masakra...fuj...Natka098, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też bym chciała córeczkę taką słodziachną, i synka też dla odmiany, żeby tatuś mógł być dumny Jaaa ale to cudne sobie pomarzyć, że taki maluch lata i woła mamo, tato:D
Lecę po mój zestaw leków, zaczęłam już sezon jesienno zimowy i piję herbatkę z cytrynką, dziś już hmm 5 Ale za to kawę tylko 1:DWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 21:42
Laura, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Ja tez...ale co nam pozostaje?
No ale mi zle,masakra...fuj...Maniuś lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dobrze że za marzenia nie każą hehe, kładąc się spać ostatnio marzy mi się jak mogłabym urządzić pokój dla córeczki itp.
Zawsze mi się marzyła dziewczynka
PS. A gdzie reszta naszej paczki??
Dziewczęta gdzie się podziałyścieeeeeeeeeeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 21:49
Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:to się na pewno spełni, mi się marzyło wygrać milion w lotto i wątpię że się spełni
Bo są marzenia realne i nierealne
Natka098, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspełni się Dziś wpadł mi w ręce ciekawy artykuł, na temat naprotechnologi, otóż ponad 40 letnia kobieta leczyła się z powodu niewiadomego pochodzenia niepłodności, miała nawet invitro, wprowadzone 3 zarodki i żaden nie został, więc już bez szans poszła do kliniki zajmującej się napro, przebadali ją dokładnie, miała problem z za małą ilością endorfin, zapalenie endometrium i niedomogę ciałka żółtego i coś tam jeszcze, wszystko wykryli, wyleczyli i zaszła w ciąże naturalnie i donosiła dziecko
http://fertilitydebate.com/naprotechnologia-nadzieja-po-nieudanych-probach-inseminacji-i-ivf/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 22:05
Little Frog, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam mieć parkę - najpierw syneczka, potem córcię
Płeć jak płeć, wiadomo, że najważniejsze jest zdrowie.
Dziewczyny, na pewno w końcu każda z nas zafasolkuje, szczęśliwie urodzi i będzie mogła się cieszyć małym-wielkim skarbem w końcu musi się udać!Maniuś, Macierzanka:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Z. piękny suwaczek
Monia, trzymam kciuki za jutrzejsze pozytywne wieści :*
Maniuś ściskam
Fidelissa u mnie też skrócenie szyjki, ale gin powiedział, że mogę rodzić
Wypoczywaj i dużo zdrówka dla Was! Niech Synuś jeszcze posiedzi w brzuszku :*
Martusia, to świetna wiadomość! Kciukam mocno!
Laura ja już na walizkach siedzę i czekam na TEN moment Jak się czuję? Względnie, bywało lepiej, ale daję radę. Już mało mi zostało A co u Ciebie Kochana?
Olka jak się czujecie?
Natka :*, Lena :*, Złota :*
Żabciu to tak jak ja podczytuję, ale nie daję rady nadrabiać i coś naskrobać
Sana, mam nadzieję, że się uda
Kasia kuruj się i wracaj szybko do zdrowia! Co do kiecek to chętnie bym pomogła, ale sama nie wiem, bo od roku nie byłam na żadnej większej imprezie
Ktoś wie co u Another? A Macierzanka nasza gdzie się podziała? I w ogóle reszta dziewczyn: Melula, Sara? A co u Alki i maleństwa?
Pozdrawiam Was wszystkie Kochane i całuję :* przepraszam, że ostatnio rzadko się udzielam.Sana, Maniuś, Macierzanka:), Laura, Little Frog, Anutka, Fidelissa, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jestem jestem i Was w miare mozliwosci podczytuje. Nasze dzieci grzeczne, ale mama niewyspana...
Martwi nas brak kupek od praktycznie poniedzialku probowalismy juz chyba wszystkich domowych sposobow i nic a dzieci cierpia,bo brzuszek napiety i spinaja sie strasznie
Juz mi sie plakac chce...jutro bede dzwonic do osrodka, jak dalej nic nie zrobia... -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Teraz bylam w lazience siusiu i na przez caly papier ciagnal sie sluz jakby konsystencja podobny do plodnego ciagnacy sie ale zabarwiony jakby na jasno zolty - kremowy ciekawe co to moze oznaczac Jestem 4 dnie przed @ i 11 dni po IUI
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Laura, no u mnie po staremu... czyli zapier*** Cały dzień na wysokich obrotach ale właśnie tak lubię, bo nie znoszę siedzieć na tyłku. Choć przyznam, że wyglądam weekendu z utęsknieniem. Za tydzień powtórka badań i wizyty kontrolne i tak leci jakoś
Fidelissa, trzymam kciuki. Już ostatnia prosta do mety pozdrawiam
Żaba, Ty jak coś wymyślisz chociaż mnie raz żaba wystraszyła, jak mi wyskoczyła znienacka z zarośli
Ja swoją pierwszą gino-wizytę zafundowałam sobie po osiemnastce, poszłam dobrowolnie sprawdzić czy wszystko u mnie w porządku... wtedy jeszcze było...
Kasiu, sukienki... hmmm ja też mam więcej ciała tu i tam
Przy zgrabnych nogach ładnie wygląda krótka, do kolana, odcinana pod biustem, prosty dekolt, a jak nie lubisz pokazywać nóg to taka sama, tylko długa lub dekolt w serek. Albo ołówkowa (są też ołowkowe wyszczuplające) albo princeska lub z baskinkami, w kolanko, kolor jednolity, nie może być biały ani ecru i żadne satyny. Byleby góra była dopasowana, bo szersza jeszcze poszerzy
No i oczywiście trzeba mierzyć i dobrze się w tym czuć
A ja Wam powiem, że apropos marzeń to oby choć jedno dziecko Bóg mi dał, ale ja to mogę mieć nawet pięć córek, lub samych synów... Komleptnie nie mam parcia na to. Ale za to mam tyle miłości, że dla wszystkich by starczyło
Ale wszystkie tu tak mamy
Anuś, a Ty nie przepraszaj bo masz ku "nie byciu tu" powody swoje
A u mnie jak wyżej
Misty! Ja nie doradzę, choć wiele słyszałam. Na pewno sobie poradzisz Kochana! Trzymam kciuki żeby chłopcy dali radę...Trzymaj się tam mamuś
Pysiaaa, a Tobie życzę żeby to było "TO"
dobrej nocy i byle do sobotyLaura, Misty87, Little Frog, Fidelissa, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry ciocie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb33c3e24197.jpg
Udalo sie chlocpom zrobic kupki, ale dopiero jak im dalam wody z glukozaLittle Frog, Sana, Złota, Natka098, przedszkolanka:), Maniuś, Anutka, Fidelissa, Anaaa:), Z., sara_nar, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Takie dwa przystojniaczki z rana Zaraz dzień staje się lepszy! A do tego myśl, że weekend już za rogiem Fiu fiu
Macierzanko, normalnie jak to Kasia Nosowska śpiewała "serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie by ją wypełnić"
Anaa...no wiesz Ty co! Przecież w miarę swoich możliwości nas odwiedzasz i co jak co, ale ja się nie czuję zaniedbana przez Ciebie - wręcz przeciwne
Miłego dnia!Misty87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość