Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie troche wiecej cialka czy ktoras wie co najlepiej wyszczupla sylwetke?
No oczywiwscie oprocz diety i ruchu heheWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:05
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Sana, przyznam szczerze, że nicka pamiętam, ale już Twojej historii to kompletnie nic a nic nie kojarzę. Ale myślę, że jak będziesz tu teraz zaglądać, to się mi pamięć odświeży
Monia, współczuję...
Maniuś, ja mam to samo. Chyba odkładam tłuszczyk na zimę Oj, źle się czuję w swoim ciele...
Kasia, no ja w sukienkach nie pomogę. Ja jeszcze trochę czasu mam
Anutka, ja wynikach się kompletnie nie znam, ale mam nadzieję, że te co się nie mieszczą w normie, to nic złego...Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:u mnie troche wiecej cialka czy ktoras wie co najlepiej wyszczupla sylwetke?
No oczywiwscie oprocz diety i ruchu hehe
hahahahahahahaha sama szukam czegoś takiego I żeby odbyło się bez krojenia i nie było drogieMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Byloby cudownie,ale czuje sie strasznie...to dopiero 25dc a nie mam pojecia czy @ zawita za 3 dni jak ostatnio czy za 10 jak zwykle...
Ta moja wredota nie chce jeszcze urlopu ale już myślę na jakie wakacje ją wysłaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:12
Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog ja Ciebie po nicku i avku pamiętam
A moja historia... staramy się z narzeczonym o dzidziusia, póki co z marnym rezultatem... mam nadzieję, że wrześniowe starania okażą się dla nas szczęśliwe, ale już się na nic nie nastawiam.Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dzieki dziewczyny !!! Jestescie kochane
Po tym jak Z. zobaczyla || kreski,to i u mnie pojawila sie znowu nadzieja...no ale mysle ze pewnie jeszcze nie teraz...ale bede cierpliwie czekac,zalicze po drodze pewnie jeszcze nie jeden dolek,ale bede walczyc
Ktoras kiedys pisala ze jesli na swojej drodze masz caly czas gorki,to znaczy ze idziesz w dobra strone...w koncu kiedys musi byc z gorki...
P.s. Dziekuje za kciuki,przydadza sieLittle Frog, Natka098, Macierzanka:), Laura, Sana, Anaaa:), Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Laura ale słodziuchny avatarek, aż się wzruszyłam, pewnie że nam się wszystkim uda, po to tu jesteśmy
Maniuś, Natka098 lubią tę wiadomość