Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no u mnie kalafiorowa i staneło na racuszkach z twarogiem
ale poki co to nie chce mi sie dupki do sklepu zebrać
nie moge sie oderwać od kompaFidelissa, Lena87, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka polecam szkole rodzenia. Ja jestem zadowolona. Chociaż ostatnie dwa razy chodzi tylko maź bo muszę leżeć. Bardzo dużo ciekawych informacji. Zdobywasz wiedzę a to wg mnie pozwala uspokoić nerwy:))
Lena87, Anutka, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Anutka polecam szkole rodzenia. Ja jestem zadowolona. Chociaż ostatnie dwa razy chodzi tylko maź bo muszę leżeć. Bardzo dużo ciekawych informacji. Zdobywasz wiedzę a to wg mnie pozwala uspokoić nerwy:))
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:mmm ale mi smaka narobiłaś! Mogę przepis?
przepis taki że sos słodko-kwaśny kupiłam w słoiku w biedronce bo nie miałam czasu wczoraj na jakieś dłuższe gotowanie, pierś kurczaka pokroiłam i podsmażyłam zalałam sosem, ugotowałam brązowy ryż i tyle, tylko sałatkę już sama zrobiłam z pomidorka, papryczki, szczypiorku i sera typu bałkańskiego
przedszkolanka:), Little Frog, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena bo praktycznie przez mój wpis się tu taka atmosfera zrobiła, choć absolutnie nic złego na myśli nie miałam, no i nie wiem, tak mi dziwnie teraz, przecież nie po to tu siedzę, żeby kogoś obrażać czy psuć atmosferę, a tak się trochę poczułam.
No, ale było, minęło. Nie ma co do tego wracać.
Z pomidorówki u mnie nici, jaką inną zupkę polecacie?
Taką w miarę szybką do zrobienia.
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Lena bo praktycznie przez mój wpis się tu taka atmosfera zrobiła, choć absolutnie nic złego na myśli nie miałam, no i nie wiem, tak mi dziwnie teraz, przecież nie po to tu siedzę, żeby kogoś obrażać czy psuć atmosferę, a tak się trochę poczułam.
No, ale było, minęło. Nie ma co do tego wracać.
Z pomidorówki u mnie nici, jaką inną zupkę polecacie?
Taką w miarę szybką do zrobienia.
Nic sie nie stalo
Nosek do goryZłota, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Sana co to za bzdury wypisujesz, nie jesteś niczemu winna.
-
nick nieaktualnyTak po produkuje się stron i tyle Ja wreszcie dostałam paczkę z allegro, bawiłam się w licytację i nakupiłam ciuszków trochę u jednego sprzedawcy i tak oto mam czerwone spodnie, kurtkę która okazała się mega cienka, ale jest b.ładna, 2 ręczniki i mojemu M. 2 podkoszulki a to wszystko za 110zł Bałam się co to przyjdzie ale jakościowo jest naprawdę ok. I już mam w głowie następne licytacje
Anutka, Lena87, Little Frog, Macierzanka:), Fidelissa, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Tak po produkuje się stron i tyle Ja wreszcie dostałam paczkę z allegro, bawiłam się w licytację i nakupiłam ciuszków trochę u jednego sprzedawcy i tak oto mam czerwone spodnie, kurtkę która okazała się mega cienka, ale jest b.ładna, 2 ręczniki i mojemu M. 2 podkoszulki a to wszystko za 110zł Bałam się co to przyjdzie ale jakościowo jest naprawdę ok. I już mam w głowie następne licytacje
I plyta vivaldiego, bo Lence tylko mozarta puszczam
http://allegro.pl/PO-CIEL-do----ECZKA-OCHRANIACZ-3el-120x90-PROMOCJA-i4645031583.html
Takie sobie wypatrzykam i wzielam 2 kremowe kompletyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:31
Natka098, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Ja tez ostatnio wpadlam w szal zakupow na allegro. Pisciel do lozeczja i wypelnienie, przescieradla, termometr na pidczerwien, torba do wozka, woreczki na puelyszki, kocyk... . A jeszcze mi malo
I plyta vivaldiego, bo Lence tylko mozarta puszczam
http://allegro.pl/PO-CIEL-do----ECZKA-OCHRANIACZ-3el-120x90-PROMOCJA-i4645031583.html
Takie sobie wypatrzykam i wzielam 2 kremowe komplety
Anutka, podeslij jeszcze linka tej poscieli z wypełniaczami, bo tez musze kupic
i Kochana..koniecznie jak juz przyjdzie to napisz jaka jakość tego, bo rozne opinie słyszałam o tej poscieli wiec niby 40zł nie tak wiele ale szkoda, dgyby okazał sie szorstka i gryząca, tak jak mowią ludzie ,ktorzy kupili na allegro....ale wyglada ładnie, mam nadzieje, ze bedzie przyjemnaAnutka lubi tę wiadomość