Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, to idź się wyśpij U mnie z górki to jak się już czwartek skończy
Ania, on śpiewa, ale prywatnie, dla mnie. Pochwalę się, że mu to wychodzi
A ja dam radę, ale fatycznie spadam, bo padam Idę się przywitać z prysznicem i wyrkiem. Dobrej nocy!Lena87, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Przyznać się do której uciekło moje słonko? Jakoś tak szaro... Poproszę chociaż o kilka promyczków
A tak btw. Laura mnie też usunęła z przyjaciółek, przyznam, że zrobiło mi się troszkę przykro...
Ale dziś jest nowy dzień, mam nadzieję, że dla wszystkich będzie bardziej pogodny!
Udanego dnia Wam życzę
Lena87, Natka098, Kaśka28, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witam!
Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!Z., Lena87, santoocha, Złota, olka30, Natka098, Anutka, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:), Anaaa:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta!
U mnie słońca brak, poranne biegunki za to mają się dobrze.
BTW Laura mnie nie usunęła z przyjaciółek - nigdy mnie nie zaprosiła
Miłego dnia, bezkonfliktowego
Mam dziś dentystę, boję się, aaaaaa!!!!!
Z., Lena87, olka30, Natka098, Anutka, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Złota, te biegunki Cię wykończą .
Ja też bym musiała iść do dentysty ale jakoś nie po drodze Mi .
Ale od dwóch dni są tylko rano. Potem jakoś ogarniam to na tyle, że mogę funkcjonować i rano powtórka z rozrywki.
Idź teraz do dentysty, bo potem będzie dłużej, drożej i boleśniej. -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:No to dużo nie pomogą.
Musisz to jakoś przeboleć i funkcjonować
Jeśli chodzi o dentystę to odnajdę do niego drogę jak nie w tym miesiącu to na pewno w przyszłym .
A jak zajdziesz w tym miesiącu to będziesz mieć taki sam "problem" jak ja
Też zwlekałam z leczeniem zębów bo przy staraniach nigdy nie jest odpowiedni czas. Ale warto to zrobićDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyHej dziewczynki malinki
U mnie słońce, ale nikomu nie kradłam, bo było i wczoraj, więc chyba mnie lubi
Dziś w planach mam spotkanie z koleżankami na ploty, ale to dopiero popołudniu, ogarnę dom teraz i siebie
Złota ja też miałam problem z biegunkami, nie były one jakoś mocno dokuczliwe na szczęście, nic nie brałam tylko spokojnie przeczekałam, omijałam wysoko błonnikowe produkty i jadłam jogurty rano żeby florę bakteryjną wzbogacić, odrzuciłam też kawę, za to dużo płynów piłam i powoli przeszło i się na razie ładnie unormowało.Z., Lena87, Złota, Little Frog, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Hej dziewczynki malinki
U mnie słońce, ale nikomu nie kradłam, bo było i wczoraj, więc chyba mnie lubi
Dziś w planach mam spotkanie z koleżankami na ploty, ale to dopiero popołudniu, ogarnę dom teraz i siebie
Złota ja też miałam problem z biegunkami, nie były one jakoś mocno dokuczliwe na szczęście, nic nie brałam tylko spokojnie przeczekałam, omijałam wysoko błonnikowe produkty i jadłam jogurty rano żeby florę bakteryjną wzbogacić, odrzuciłam też kawę, za to dużo płynów piłam i powoli przeszło i się na razie ładnie unormowało.
Kawy nie pijam, a jogurt właśnie wciągam truskawkowyLena87, Natka098, Z., Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zwlekam nie dlatego że się boję, tylko z powodu $ .
To też mnie powstrzymywało... a gdy już się zdecydowałam, że zamiast szafy będą zęby bo naglą to się pojawiły dwie kreski
PS. Kolejny śliczny avatarek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:37
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017