Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zwlekam nie dlatego że się boję, tylko z powodu $ .
Ja tez zwlekałam i zamiast plomby za 100 musiałam 800 zapłacić, bo był do kanałowego leczenia żab. I do odbudowy. Więc teraz chodzę regularnie, bo potem się to nie opłaca.
Edit: A swoją drogą to skandal, ze kurde czasem mnie nie stać na leczenie zębów! No masakra! W jakim kraju my żyjemy! Mama mi opowiadała, ze za komuny, no wiadomo sprzęt był gorszy, bo to wieki temu było, ale dentysta był w każdej szkole, za darmo albo za niewielką opłatą! I dzieciaki obowiązkowo miały przeglądy i leczone zęby na bieżąco.
A teraz jak nie zapłacisz, to się do dentysty nie dostaniesz. A 800 za zęba to była prawie połowa mojej pensji:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:44
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:To też mnie powstrzymywało... a gdy już się zdecydowałam, że zamiast szafy będą zęby bo naglą to się pojawiły dwie kreski
PS. Kolejny śliczny avatarek
Niestety są ważniejsze rzeczy które musisz opłacić, zapłacić i nie masz innego wyboru jak zrezygnować i czekać na kolejny miesiąc.
Avatarek zmieniłam, bo miałam już dość " srającego zwierzaczka "
DziękujęZ., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Z. i będzie szafa na ubranka niemowlaczka:) bo kobiety w ciąży mają jakiś łatwiejszy dostęp do dentysty z tego co pamiętam
Szafa to będzie na zimowe kurtki i na buty Bo trzecia zima bez szafy w przedpokoju to cholera człowieka może wziąćNatka098 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZłota wrote:Ja tez zwlekałam i zamiast plomby za 100 musiałam 800 zapłacić, bo był do kanałowego leczenia żab. I do odbudowy. Więc teraz chodzę regularnie, bo potem się to nie opłaca.
Edit: A swoją drogą to skandal, ze kurde czasem mnie nie stać na leczenie zębów! No masakra! W jakim kraju my żyjemy! Mama mi opowiadała, ze za komuny, no wiadomo sprzęt był gorszy, bo to wieki temu było, ale dentysta był w każdej szkole, za darmo albo za niewielką opłatą! I dzieciaki obowiązkowo miały przeglądy i leczone zęby na bieżąco.
A teraz jak nie zapłacisz, to się do dentysty nie dostaniesz. A 800 za zęba to była prawie połowa mojej pensji:/
Dobra już nie krzyczcie po Mnie
Obiecuję że W PRZYSZŁYM MIESIĄCU PÓJDĘ DO DENTYSTY !!Z., Złota, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
Kasiu wybacz,że dopiero teraz piszę, dziękujemy u nas dobrze, rośniemy i tyjemy
pomału szykujemy wyprawkę małymi krokami, bo za moment wracam na uczelnię i nie chcę zostawiać pracy mgr i szykowań na ostatnią chwilę ( a nigdy nie wiadomo czy nie urodzi się szybciej)
staram się Was czytać, chociaż właśnie dostałam powiadomienie, że Laura usunęła mnie z listy przyjaciółek... jestem trochę w szoku, nie wczytywałam się w kłótnie i nie bardzo wiem o co chodzi,ale przecież co ja zrobiłam? tym bardziej,że prywatnie z Laurą pisałam i mi pomagała w początkach na ovuf. ...
Z.trzymam kciuki za pierwszą wizytę
Anaa już niedługo będziecie razem na świecie
Fidellisa Tobie też już dużo nie zostało
Sara a Ty też lutowa?
Misty jak tam sobie dajesz radę?
no i kto najbliżej testowania??
Pozdrawiam wszystkie mamusie i staraczkiZ., Lena87, Fidelissa, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
no i kto najbliżej testowania??
Nie wiem kto najbliżej ja mam w planach test 25.10.
A Laura wyrzuciła chyba wszystkie, co się na tym forum udzielały.
przedszkolanka:), Lena87, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Natka Ty ciągle te plamienia masz? Ja bym zwariowała...ale już leki na to, tak?
Te plamienia to jest rzeczywiście masakra, ale wszystko się mi poprzestawiało, źle reaguje na leki, i możliwe że przez clo mam takie jazdy. Ale cóż brnę w tym dalej, co będzie to będzie.Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba przychodzi Moja pora na testowanie które być może będzie w sobotę bądź niedzielę
Dodam, że ja również jestem w tej grupie które zostały usunięte - nie pierwszy raz
No cóż ani nie grzeje Mnie to już ani nie ziębiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:18
-
ojjjjjjjj ale tu ostro sie zrobiło!!!
nie kłóćcie sie dziewczyny, nie ma sensu
Santoocha dziewczyna z innego wątku kupiła dokładnie ten sam wózek dla dziewczynki
śliczny
mysmy dopiero wstali, własnie jemy sniadanie!
podrzuccie pomysły na szybki obiad, nie chce mi sie dziś nic...a na kuchence zimno, musze coś upichcicLena87, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie teraz pomyślałam, dobrze że mam lekarza który nie przepisuje leków antykoncepcyjnych Tak to pewnie inny by już mnie takimi uraczył, na wyrównanie cyklu, ale ja wszystko przeżyję oby tylko się udało. A jak to powiedział plamienia nie mają znaczenia, najważniejsze jest wywołać owulację to organizm od razu się przestawi na prawidłowe tory
Lena87, przedszkolanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasku, czasami takie rozmowy się przydają aby dowiedzieć tak naprawdę kto jaki jest i w kim można znaleźć oparcie.
Jeśli chodzi o obiad to ja dziś robię pierś smażoną na patelni z sosem, ziemniakami i buraczki do tego
Natka, ja trzymam kciuki za tego Twojego Aromka - AmorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:26
Natka098, Z., Kaśka28, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:ojjjjjjjj ale tu ostro sie zrobiło!!!
nie kłóćcie sie dziewczyny, nie ma sensu
Santoocha dziewczyna z innego wątku kupiła dokładnie ten sam wózek dla dziewczynki
śliczny
mysmy dopiero wstali, własnie jemy sniadanie!
podrzuccie pomysły na szybki obiad, nie chce mi sie dziś nic...a na kuchence zimno, musze coś upichcic
A zupa ma być czy drugie? czy i to i to?
My się nie kłócimy, powiedziane zostało tylko parę słów prawdy.
Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Przez okno widzę słońce...
Leżę sobie i czytam...
Niestety przykro się czyta takie kłótnie.
Już tak kiedyś było....
Myślę, że już wszystko zostało powiedziane. Dodam tylko , że każda z nas jest ważna na każdym etapie starań i realizacji i daje z siebie tyle ile potrafi w danym momencie:)
Z. Trzymam kciuki za usg oby było widoczne juz serduszko:))
Aaaaa kochana witam w klubie leżących i odpoczywających:)
Kasieńka gratulujacje na nowej drodze życia:)
Myszka gratuluje 2 kresek:)
Macierzanko też przechodziłam kiedyś taką rozpacz, bo inaczej tego nazwać nie umiem. Takie zapętlenie od wyników testów i nadziei. Ale na szczęście sie udało:)) czego Wam wszystkim życzę.
Któraś z Was pisała o diecie.
"Dzieki cukrzycy ciążowej" ważę mniej niż przed ciążą. Wiec dietę polecam:)))
Jestem jedyna na forum Listopadowek która nie utyła a wręcz odwrotnie:)))
U nas sie już dziewczyny rozpakowują. Mamy kilka wcześniaczków:)
Miłego dnia Wam życzę i uśmiechu:)
F vel Bamboocha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:39
Lena87, Z., Little Frog, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość