Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Anutka, podeslij jeszcze linka tej poscieli z wypełniaczami, bo tez musze kupic
i Kochana..koniecznie jak juz przyjdzie to napisz jaka jakość tego, bo rozne opinie słyszałam o tej poscieli wiec niby 40zł nie tak wiele ale szkoda, dgyby okazał sie szorstka i gryząca, tak jak mowią
ludzie ,ktorzy kupili na allegro....ale wyglada ładnie, mam nadzieje, ze bedzie przyjemna
http://allegro.pl/WYPE-NIENIE-ANTYALERGICZNE-Ko-dra--Poduszka-120x90-i4598429249.html
Prosze, to od jednego dostawcy -
Lena87 wrote:Sana jeśli ktoś tu jest winny to na pewno nie Ty
Tak więc zakończmy ten temat.
A mi przesyłajcie linki z ciuchami rzeczami, też chcę popatrzećLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
ale ktora błekitna Złota???
w baranki ???
bedzie i WAm potrzebne
to wtedy rzucisz hasło i CI wszystko odsprzedamy....
nic sie nie martw..przyjdzie i na CIebie czas...
ja tak samo myslalam jeszcze pol orku temu, tym bardziej ze mam swoje lata, a tu bach...i teraz blizej niz dalej....
powiem Wam tak swoja droga ze czas tak zapierdziela...dopiero sie dowiedzielismy o dziecku a juz pazdziernik...i za kilka m-cy rodzimy...matko swietaolka30, Macierzanka:), Złota, Fidelissa, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka ale cudowna ta pościel
Najbardziej podoba mi się ta w kremowe misie, białe sówki, beżowe paseczki i kremowe baranki uwielbiam beże i motyw sówek
Rudasek faktycznie czas leci jak szalony, zaraz koniec roku będzie, a przecież dopiero się zaręczałam w kwietniu. Kiedy to zleciało?
Dziewczyny, a zobaczcie te cuda: http://malooda.pl/
Odkąd pierwszy raz te rzeczy zobaczyłam to się zakochałamLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Tak Rudasek, drogie to strasznie ale równie piękne
Ja mam babcię-krawcową, więc jak co, to raczej poszukam takich ładnych materiałów i ją poproszę żeby mi takie cuda stworzyła
Ale to co pokazałaś cudne! Bardzo mi się podobają też takie pokoiki dla dzieci, gdzie wszystko jest tak dopasowane, pod kolor. Super
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnypiękny pokoich dla chłopców ma Misty nawet mojemy M. pokazałam to się zachwycał
Bo tak naprawdę to wszystko pięknie wygląda na zdjeciu jak jest poustawiane i nieużywane, a później wszystko jest gdzie indziej, ładny ten zestaw ale nie chciałabym żeby moje dziacko pasowało do wystroju pokoju znaczy jego rożek czy kombinezonik
Jeszcze by się zlało z otoczeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 13:53
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka, własnie mialam Wam pisać!
Masakra...co tanie to i drogie, to bylo coś za 10 zł, wiec nie spodziewałam sie cudów! ale to co ptzyszło to masakra....
coś wielkości zszywacza, powyginane, wogole uszkodzone podczas przesyłki, ktos wysłał w kopercie, gdzie tam pełno plastikowych częsci - jednym słowem niewypał! nawet mi sie komentarza nie chce pisać bo 10zł to nie majątek..ehhh...schowałam ją zeby moj R nawet nie widział, bo by mnie wyśmiał!
już upatrzyłam cos konkretniejszego, amatorska ale o wiele wiele solidniejsza no i cena duzo wyzsza..po wypłacie zamowie i działam...
jestem tak zirytowana, ze nawet mi sie nie chce o tym mysleć! -
hej dziewczynki nadrobilam i mam posciora bo chcialam odpisac na niektore posty ale wiem ze jak go zaraz puszcze to zas wroce do tematu ale nie moglam nie odpisac:D
i Sana jeszcze raz mowie nie czuj sie glupio bo to nie TY zaczelas to Laura zaczepila ja nie umialam stac i patrzec nie powstrzymalam sie i poooszlo a tobie oberwalo sie rykoszetem. Jeszcze raz tylko podkresle Watek jest nas wszytkich nikogo nie wyrzucamy i kazda postaramy sie wesprzezc nie wazne ile sie stara!!! łaczy nas jeden cel i szanujmy sebie nawzajem:D niektore wypowiedzi po prostu nie bierzmy tak do siebie a jak mamy watpliwosci co do znaczenia dopytajmy a nie od razu naskakujmy i znowu bedzie fajnie:D
PISS end lov jak to ktoras pisala (chyba Z prawda?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 14:00
Lena87, Macierzanka:), Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Sana wrote:Anaaa no ja każdy swój post czytam zanim go wyślę, i też nic złego w nim nie widziałam dlatego go wysłałam, aż się zdziwiłam jak weszłam że o mnie mowa po prostu Laura zrozumiała moje słowa na opak i tyle.
Kasiu mnie zabolało to, że zostałam oceniona za coś, czego przecież wcale nie powiedziałam, tak jak mówię Laura źle odebrała mój post, nie zrozumiała o co mi chodziło i stąd cała afera.
Idę sobie herbatki zaparzyć.Maniuś wrote:Nie lubie klutniAnutka wrote:Laura usunela mnie z listy przyjaciolek... he no wiecieMacierzanka:) wrote:O DŻizas! A co tu się dzieje/działo?
Rozumiem każdą istotę, która się tu pojawia z obawami, troskami i łzami, z każdą łezką wylaną z powodu @ i nie uważam się lepszą tylko dlatego, że ja tak teraz nie mam.
Ale miałam. Ja nie płakałam! Ja wyłam! Autentycznie wyłam, tak, że musiałam się zakrywać poduszką żeby nie słyszeli mnie sąsiedzi, żeby się wyryczeć zanim mąż wróci z pracy, żeby nie widział moich łez, stawałam na nogi, czesałam się, ubierałam i z uśmiechem na ustach witałam go w drzwiach, a potem podawałam mu obiad i wyglądałam jak zawsze...
A potem on płakał razem ze mną... jak już go w siebie wtajemniczyłam.
I wierzę zarówno w to, że komuś każda @ daje w tyłek (no bo niby dlaczego niektóre staraczki cierpią na depresje z tym związane?! ), jak i w to, że ktoś się naprawdę nie nakręca. Bo da się być tu i nie nakręcać.
Czasem się tu sprowadzamy na ziemię, czasem pocieszamy, czasem dajemy kopa, ale nie licytujmy się na długość bycia tutaj i na długość starań, bo to jest poniżej pasa.
Bo ja po trzeh miesiącach starań byłam w gorszym stanie, niż jestem po niespełna trzech latach i Bóg mi świadkiem, że każdą wspieram cholernie szczerze!
A wspracie Kaśki? Nieocenione jak dla mnie i dzięki, że jesteś!
Macierzanko a wiesz jaki jest najlepszy nauczyciel tanca? kieliczek wodki:D ja ci powiem ze moj ma chore nogi wiec nie zmuszalam go nigdy do tanca a na anszym weselu tak wywijal ze jestem w szoku...teraz po opreracji nie moze deptac na stope wiec napewno bedziemy siedziec ale to i tak fajnie w koncu zmienimy otoczenie chociaz na chwilke:D
ANAaa kochanie ty sie nie denerwuj bo tobie nie wolno!!! ty masz juz myslec o tym ze za chwilke bedzie dzieciatko przy twoim boku:DLena87 wrote:O rany ! co tu się działo
Dzięki Dziewczyny Za wsparcie
Widze zmiana avatarka:D tez ladny tylk ledwo sie przyzwyczailam do teczy hehe:DMyszka86 wrote:Witam!
Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!Złota wrote:Cześć dziewczęta!
U mnie słońca brak, poranne biegunki za to mają się dobrze.
BTW Laura mnie nie usunęła z przyjaciółek - nigdy mnie nie zaprosiła
Miłego dnia, bezkonfliktowego
Mam dziś dentystę, boję się, aaaaaa!!!!!
To bezbolesnej i szybkiej wizyty bo raczej przyjemna nie bedzie:D Ja nie lubie dentystow:Dprzedszkolanka:) wrote:dzień dobry
Kasiu wybacz,że dopiero teraz piszę, dziękujemy u nas dobrze, rośniemy i tyjemy
pomału szykujemy wyprawkę małymi krokami, bo za moment wracam na uczelnię i nie chcę zostawiać pracy mgr i szykowań na ostatnią chwilę ( a nigdy nie wiadomo czy nie urodzi się szybciej)
staram się Was czytać, chociaż właśnie dostałam powiadomienie, że Laura usunęła mnie z listy przyjaciółek... jestem trochę w szoku, nie wczytywałam się w kłótnie i nie bardzo wiem o co chodzi,ale przecież co ja zrobiłam? tym bardziej,że prywatnie z Laurą pisałam i mi pomagała w początkach na ovuf. ...
Z.trzymam kciuki za pierwszą wizytę
Anaa już niedługo będziecie razem na świecie
Fidellisa Tobie też już dużo nie zostało
Sara a Ty też lutowa?
Misty jak tam sobie dajesz radę?
no i kto najbliżej testowania??
Pozdrawiam wszystkie mamusie i staraczkiSana wrote:Aż głupio mi się tu teraz zagląda...
Rudasku, ja na obiad robię kurczaka w indyjskim sosie curry z ryżem, zupka pomidorowa.przedszkolanka:) wrote:mmm ale mi smaka narobiłaś! Mogę przepis?Natka098 wrote:piękny pokoich dla chłopców ma Misty nawet mojemy M. pokazałam to się zachwycałMacierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty pokoik jest śliczny, ja tez bym cos kombinowała gdyby Dzidziak miał swoja pokoj, a bedzie z nami w sypialni, wiec nie bede malowac itd!
tylko zorbie moj swój kącik tak zeby to grało z reszta pomieszczenia