X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana jeśli ktoś tu jest winny to na pewno nie Ty ;)

Tak więc zakończmy ten temat. :D

A mi przesyłajcie linki z ciuchami rzeczami, też chcę popatrzeć :D

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Anutka, podeslij jeszcze linka tej poscieli z wypełniaczami, bo tez musze kupic :)
    i Kochana..koniecznie jak juz przyjdzie to napisz jaka jakość tego, bo rozne opinie słyszałam o tej poscieli :) wiec niby 40zł nie tak wiele ale szkoda, dgyby okazał sie szorstka i gryząca, tak jak mowią
    ludzie ,ktorzy kupili na allegro....ale wyglada ładnie, mam nadzieje, ze bedzie przyjemna :)

http://allegro.pl/WYPE-NIENIE-ANTYALERGICZNE-Ko-dra--Poduszka-120x90-i4598429249.html
    Prosze, to od jednego dostawcy :-) :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Sana jeśli ktoś tu jest winny to na pewno nie Ty ;)

Tak więc zakończmy ten temat. :D

A mi przesyłajcie linki z ciuchami rzeczami, też chcę popatrzeć :D
    Ciuszki mam od rodziny do 3 roku sycia, spakowane w kartonach w garaxu, w listopadzie ruszam z sortowaniem i praniem :-) :-) :-)

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam zaległości, ale lecę coś sobie zrobić do jedzenia, bo narobiłyście smaków :P

Lena87, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Nadrobiłam zaległości, ale lecę coś sobie zrobić do jedzenia, bo narobiłyście smaków :P
    Ryz wymiata dzis :-) :-) :-)

Little Frog lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka dziekuje :)
    pewnie po wypłacie zamowie :)
    plus jeszcze rożek :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba ta błękitna. Szkoda, ze nam jeszcze niepotrzebna ;)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ktora błekitna Złota???
    w baranki ???

bedzie i WAm potrzebne :)
    to wtedy rzucisz hasło i CI wszystko odsprzedamy....:)
    nic sie nie martw..przyjdzie i na CIebie czas...
    ja tak samo myslalam jeszcze pol orku temu, tym bardziej ze mam swoje lata, a tu bach...i teraz blizej niz dalej....

powiem Wam tak swoja droga ze czas tak zapierdziela...dopiero sie dowiedzielismy o dziecku a juz pazdziernik...i za kilka m-cy rodzimy...matko swieta :)

olka30, Macierzanka:), Złota, Fidelissa, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka ale cudowna ta pościel <3
    Najbardziej podoba mi się ta w kremowe misie, białe sówki, beżowe paseczki i kremowe baranki :) uwielbiam beże i motyw sówek :)

Rudasek faktycznie czas leci jak szalony, zaraz koniec roku będzie, a przecież dopiero się zaręczałam w kwietniu. Kiedy to zleciało? :O

Dziewczyny, a zobaczcie te cuda: http://malooda.pl/
    Odkąd pierwszy raz te rzeczy zobaczyłam to się zakochałam <3

Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana piekne...ale piekna tez kasa...masakra jakie drogie to :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie strasznie te paseczki podobaja!! :)

http://www.ceneo.pl/12481773#tab=spec

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Rudasek, drogie to strasznie :/ ale równie piękne :)
    Ja mam babcię-krawcową, więc jak co, to raczej poszukam takich ładnych materiałów i ją poproszę żeby mi takie cuda stworzyła :)

Ale to co pokazałaś cudne! Bardzo mi się podobają też takie pokoiki dla dzieci, gdzie wszystko jest tak dopasowane, pod kolor. Super :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękny pokoich dla chłopców ma Misty nawet mojemy M. pokazałam to się zachwycał :D

Bo tak naprawdę to wszystko pięknie wygląda na zdjeciu jak jest poustawiane i nieużywane, a później wszystko jest gdzie indziej, ładny ten zestaw ale nie chciałabym żeby moje dziacko pasowało do wystroju pokoju :D znaczy jego rożek czy kombinezonik :D

Jeszcze by się zlało z otoczeniem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 13:53

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pościel w Białe Sowy jest Boska <3

Rudasku a jak tam twoja maszyna do szycia doszła już ?

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, własnie mialam Wam pisać!
    Masakra...co tanie to i drogie, to bylo coś za 10 zł, wiec nie spodziewałam sie cudów! ale to co ptzyszło to masakra....
    coś wielkości zszywacza, powyginane, wogole uszkodzone podczas przesyłki, ktos wysłał w kopercie, gdzie tam pełno plastikowych częsci - jednym słowem niewypał! nawet mi sie komentarza nie chce pisać bo 10zł to nie majątek..ehhh...schowałam ją zeby moj R nawet nie widział, bo by mnie wyśmiał!
    już upatrzyłam cos konkretniejszego, amatorska ale o wiele wiele solidniejsza no i cena duzo wyzsza..po wypłacie zamowie i działam...
    jestem tak zirytowana, ze nawet mi sie nie chce o tym mysleć! :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki nadrobilam i mam posciora bo chcialam odpisac na niektore posty ale wiem ze jak go zaraz puszcze to zas wroce do tematu ale nie moglam nie odpisac:D

i Sana jeszcze raz mowie nie czuj sie glupio bo to nie TY zaczelas to Laura zaczepila ja nie umialam stac i patrzec nie powstrzymalam sie i poooszlo a tobie oberwalo sie rykoszetem. Jeszcze raz tylko podkresle Watek jest nas wszytkich nikogo nie wyrzucamy i kazda postaramy sie wesprzezc nie wazne ile sie stara!!! łaczy nas jeden cel i szanujmy sebie nawzajem:D niektore wypowiedzi po prostu nie bierzmy tak do siebie a jak mamy watpliwosci co do znaczenia dopytajmy a nie od razu naskakujmy i znowu bedzie fajnie:D

PISS end lov jak to ktoras pisala (chyba Z prawda?)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 14:00

Lena87, Macierzanka:), Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Anaaa no ja każdy swój post czytam zanim go wyślę, i też nic złego w nim nie widziałam dlatego go wysłałam, aż się zdziwiłam jak weszłam że o mnie mowa :/ po prostu Laura zrozumiała moje słowa na opak i tyle.

Kasiu mnie zabolało to, że zostałam oceniona za coś, czego przecież wcale nie powiedziałam, tak jak mówię Laura źle odebrała mój post, nie zrozumiała o co mi chodziło i stąd cała afera.

Idę sobie herbatki zaparzyć.
    wiem ze zle zrozumiala...ale musiala sie czegos czepic...ja i mysle wiele dziewczyn zrozumialysmy twoj post tak jak wytlumaczylas:D takze sie nie martw:D
    Maniuś wrote:
    Nie lubie klutni :( :( :(
    kochana chyba nikt nie lubi ale nie bede siedziec cicho jak sie kogos obraza albo rzuca falszywe oskarczenia...bo nie poto tu jestesmy. a ty jak tam jak sie czujesz jak syt?
    Anutka wrote:
    Laura usunela mnie z listy przyjaciolek... he no wiecie :P
    no chyba wszytkie z tego watku usunela przeciez my jestesmy be
    Macierzanka:) wrote:
    O DŻizas! A co tu się dzieje/działo? :D

Rozumiem każdą istotę, która się tu pojawia z obawami, troskami i łzami, z każdą łezką wylaną z powodu @ i nie uważam się lepszą tylko dlatego, że ja tak teraz nie mam.

Ale miałam. Ja nie płakałam! Ja wyłam! Autentycznie wyłam, tak, że musiałam się zakrywać poduszką żeby nie słyszeli mnie sąsiedzi, żeby się wyryczeć zanim mąż wróci z pracy, żeby nie widział moich łez, stawałam na nogi, czesałam się, ubierałam i z uśmiechem na ustach witałam go w drzwiach, a potem podawałam mu obiad i wyglądałam jak zawsze...
    A potem on płakał razem ze mną... jak już go w siebie wtajemniczyłam.

I wierzę zarówno w to, że komuś każda @ daje w tyłek (no bo niby dlaczego niektóre staraczki cierpią na depresje z tym związane?! ), jak i w to, że ktoś się naprawdę nie nakręca. Bo da się być tu i nie nakręcać.

Czasem się tu sprowadzamy na ziemię, czasem pocieszamy, czasem dajemy kopa, ale nie licytujmy się na długość bycia tutaj i na długość starań, bo to jest poniżej pasa.
    Bo ja po trzeh miesiącach starań byłam w gorszym stanie, niż jestem po niespełna trzech latach i Bóg mi świadkiem, że każdą wspieram cholernie szczerze!

A wspracie Kaśki? Nieocenione jak dla mnie i dzięki, że jesteś! <3
    kochana jestes i podisuje sie pod tym rekami i nogami...a wspierac staralam sie wszytkie bez wyjatku no ale widze ze niektore niedpstatecznie i zle mi z tym ze takie oskarzenie padlo...

Macierzanko a wiesz jaki jest najlepszy nauczyciel tanca? kieliczek wodki:D ja ci powiem ze moj ma chore nogi wiec nie zmuszalam go nigdy do tanca a na anszym weselu tak wywijal ze jestem w szoku...teraz po opreracji nie moze deptac na stope wiec napewno bedziemy siedziec ale to i tak fajnie w koncu zmienimy otoczenie chociaz na chwilke:D

ANAaa kochanie ty sie nie denerwuj bo tobie nie wolno!!! ty masz juz myslec o tym ze za chwilke bedzie dzieciatko przy twoim boku:D
    Lena87 wrote:
    O rany ! co tu się działo :D

Dzięki Dziewczyny Za wsparcie <3

Widze zmiana avatarka:D tez ladny tylk ledwo sie przyzwyczailam do teczy hehe:D
    Myszka86 wrote:
    Witam!
    Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
    Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!
    Nooo kochana i to jest wazna informacja i o tym prosze pisac jak najczesciej teraz zagladaj do nas i chwal sie rosnacym brzuszkiem jak juz zacznie rosnac:D GRATULACJE!!!!!
    Złota wrote:
    Cześć dziewczęta!

U mnie słońca brak, poranne biegunki za to mają się dobrze.

BTW Laura mnie nie usunęła z przyjaciółek - nigdy mnie nie zaprosiła :D

Miłego dnia, bezkonfliktowego :)

Mam dziś dentystę, boję się, aaaaaa!!!!!

To bezbolesnej i szybkiej wizyty bo raczej przyjemna nie bedzie:D Ja nie lubie dentystow:D
    przedszkolanka:) wrote:
    dzień dobry :)

Kasiu wybacz,że dopiero teraz piszę, dziękujemy u nas dobrze, rośniemy i tyjemy :)
    pomału szykujemy wyprawkę małymi krokami, bo za moment wracam na uczelnię i nie chcę zostawiać pracy mgr i szykowań na ostatnią chwilę ( a nigdy nie wiadomo czy nie urodzi się szybciej) :)
    staram się Was czytać, chociaż właśnie dostałam powiadomienie, że Laura usunęła mnie z listy przyjaciółek... jestem trochę w szoku, nie wczytywałam się w kłótnie i nie bardzo wiem o co chodzi,ale przecież co ja zrobiłam? :O tym bardziej,że prywatnie z Laurą pisałam i mi pomagała w początkach na ovuf. ...

Z.trzymam kciuki za pierwszą wizytę <3
    Anaa już niedługo będziecie razem na świecie :)
    Fidellisa Tobie też już dużo nie zostało ;)
    Sara a Ty też lutowa? :)
    Misty jak tam sobie dajesz radę?
    no i kto najbliżej testowania??

Pozdrawiam wszystkie mamusie i staraczki :)
    Kochana zaczelo sie od tego ze Laura brzydko odpisala Lenie i jak zwrocono jej uwage to lawina ruszyla ze jestesmy tu nieszczere falszywe ze nie wspieramy sie ze to moje forum i jak ktos niepasuje mi to go wyganiam z forum i ze ona nigdy od nas nie miala wsparcia a raczej ode mnie...brzydko potraktowala tez Bogu ducha winna Sane, ktorej postu nie zrozumiala i zamiast wyjasnic naskoczyla na nia...no ale to ze mnie usunela z przyjaciolek to moge zrozumiec bo po tym wszytkim jest miedzy nami napiecie...ale ze ciebie i kilka dziewczyn ktore w ogole nie odezwaly sie w tym temacie tez usunela z listy to jetem zaskoczona ale swiadczy to tylko o tym ze naprade zachowuje sie dziecinnie...no nic jej sprawa...mam nadzieje ze przemysli wszystko i zastanowi sie ze nikt nigdy nie byl przeciko niej i ze jednak otrzymywala wsparcie od nas (to najbardziej mnie boli bo kazda tu byla dla niej ciepla rozmawiala z nia wspierala a ta tak sie od nas odwrocila. Ja ja bardzo lubilam, zaufalam na tyle ze podalam jej mojego FB a ona takie rzeczy o mnie teraz wypisuje... :( ). Mimo wszytko zycze jej jak najlepiej...
    Sana wrote:
    Aż głupio mi się tu teraz zagląda...

Rudasku, ja na obiad robię kurczaka w indyjskim sosie curry z ryżem, zupka pomidorowa.
    kochana to nie przez ciebie to juz wczesniej wybuchlo kochana zagladaj zagladaj jak najczesciej i juz zapominamy o tym wszytkim ok?
    przedszkolanka:) wrote:
    mmm ale mi smaka narobiłaś! Mogę przepis? :)
    ja mam przepis na przepyszny sos slodko kwasny uzywam go zarowno do spagetti jak i do ryzu z kurczakiem pycha jak ktoras chce to moge napisac:D
    Natka098 wrote:
    piękny pokoich dla chłopców ma Misty nawet mojemy M. pokazałam to się zachwycał :D
    Masz racje tez mi sie strasznie podoba:D

Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty pokoik jest śliczny, ja tez bym cos kombinowała gdyby Dzidziak miał swoja pokoj, a bedzie z nami w sypialni, wiec nie bede malowac itd!
    tylko zorbie moj swój kącik :):) tak zeby to grało z reszta pomieszczenia :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja chcę na sos przepis jak jest prosty :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek dobrze że chociaż ten bubel nie kosztował dużo. Ale irytacje jak najbardziej rozumiem :/

Ja nie widziałam pokoiku chłopców Misty. Misty? Wrzucisz fotkę jeszcze raz? :)

Kaśka Ty to dobra dusza jesteś :)

Kaśka28 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
‹‹ 1313 1314 1315 1316 1317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ