Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana wrote:Dokładnie Rudasku, pochwal się później co kupiłaś
Mnie od dłuższego czasu ciągnie, żeby sobie włosy zafarbować na czerń, ale narzeczony bardzo chce żebym na ślubie miała mój naturalny kolor, więc po ślubie sobie chyba zrobię czerń
Kochane nic szczególnego, to czego mi brakowało, czyli płyn do intymnej
paseczki do frencha, błyszczyk taki różowo-brzoskwiniowy, krem do rąk no i oczywiscie małemu bluze dresową z kapturkiem, z uszkami
nie kupiłam rzęs bo masakrycznie drogie, bezsensu kupować rzesy za 40zł (tanszych nie znalazłam) na jedna okazje i szamponetke miedziana
Anaaaa ja tez wlosów nie farbowałam od grudnia chyba kupilam szamponetke, wiec wymyje nią, tym samym bedzie głowa lekko odswiezona
do fryzjera ide w sobote, przed impreza na podciecie i moze jakas fryzuraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:32
Anaaa:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Kochane nic szczególnego, to czego mi brakowało, czyli płyn do intymnej
paseczki do frencha, błyszczyk taki różowo-brzoskwiniowy, krem do rąk no i oczywiscie małemu bluze dresową z kapturkiem, z uszkami
nie kupiłam rzęs bo masakrycznie drogie, bezsensu kupować rzesy za 40zł (tanszych nie znalazłam) na jedna okazje
-
Anaaa:) wrote:Santoocha Kochana przypomnij mi proszę jaki to był środek dla psów, które nadmiernie się lenią i gdzie go mogę dostać?. Mój właśnie teraz zaczął zrzucać sierść i jest tragedia
Vetoskin, Kerabol, Dermanorm, Gammolen, Efa Olie.
To takie godne polecenia.Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Serdecznie gratuluje tym którym udało się zafasolkować, a widzę że zielono jest
Anutka czemu musisz jeść buraki? anemia? Jeśli tak polecam abyś piła sok z świeżego buraka, ale po wyciśnięciu musisz odczekać 2h.
Misty pięknych masz tych chłopaków
francuza robi się tak samo jak warkocz tylko dobierasz pasmo włosów za każdym razem kiedy przeplatasz
Pozdrawiam was wszystkieAnutka, Anaaa:), Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ja wypatrzylam ostatnio w carrwfour zel do higieny intymnej w ciazy i po porodzie za uwaga 15 zl, kupie jak skonczy mi sie ten co mam teraz z bielendy... Nie lubie go i nie pachnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:39
-
Myszka86 wrote:Ja kupuję na Allegro rzęsy Ardell z naturalnego włosia.Są super.Koszt z przesyłką ok 25zł.
dziekuje, ale juz za pozno, wesele w sobote ehhhh no nic...wymaluje odzywka i pociagne tuszem i bedzie chyba , ze gdzies jeszcze jutro upoluję -
Driada0102 wrote:Witam dziewczyny
Serdecznie gratuluje tym którym udało się zafasolkować, a widzę że zielono jest
Anutka czemu musisz jeść buraki? anemia? Jeśli tak polecam abyś piła sok z świeżego buraka, ale po wyciśnięciu musisz odczekać 2h.
Misty pięknych masz tych chłopaków
francuza robi się tak samo jak warkocz tylko dobierasz pasmo włosów za każdym razem kiedy przeplatasz
Pozdrawiam was wszystkie