Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota - chyba tak, bo białawy...nieprzezroczysty...chyba już po....
A Tobie tak sam z siebie się robi taki? Ja to zanim zaczęłam pić te zioła na owulacje z baby mama med tak nie widziałam różnicy w śluzie jak teraz, teraz dopiero...chociaż może po prostu zaczęłam się dokładniej obserwować - nie wiem....może to tez sugestii trochę... -
Ola ja np miałam taki cykl, że skoku nie było, a owulka wystąpiła. Śluz zbytnio też na nią nie wskazywał, a jednak. Zależy od organizmu, a cykle nie są identyczne. Hmmm ciężko w sumie stwierdzić.
Złota, a jaki ten wiesiołek brałaś i w jakich ilościach?
Kisieńka witajKisieńka lubi tę wiadomość
-
Kisieńka wrote:Złota - chyba tak, bo białawy...nieprzezroczysty...chyba już po....
A Tobie tak sam z siebie się robi taki? Ja to zanim zaczęłam pić te zioła na owulacje z baby mama med tak nie widziałam różnicy w śluzie jak teraz, teraz dopiero...chociaż może po prostu zaczęłam się dokładniej obserwować - nie wiem....może to tez sugestii trochę...
Sam z siebie. To znaczy to pewnie zasługa leków. Ale ziół nie piję, czekam na przesyłkę. -
Anaaa:) wrote:Ola ja np miałam taki cykl, że skoku nie było, a owulka wystąpiła. Śluz zbytnio też na nią nie wskazywał, a jednak. Zależy od organizmu, a cykle nie są identyczne. Hmmm ciężko w sumie stwierdzić.
Złota, a jaki ten wiesiołek brałaś i w jakich ilościach?
Kisieńka witaj
Oeparol 3x2. Moje cykle są pogibane, więc ciężko coś stwierdzić, ale śluz zgęstniał, więc to chyba już po ptokach -
Anaaa - dzięki
a w ogóle, to gdzieś czytałam że wiesiołek chociaż jest wśród nas taki popularny to sam nic specjalnego nie robi, a nie wiem czy pamiętacie, że też się na niego napaliłam jak zobaczyłam , ze tyle dziewczyn go używa...hmm teraz sama nie wiem - co możecie mi o tym powiedzieć dziewczynki? -
Anaa no czasem cichutka jest a czasem kopy niezłe daje właśnie ułożyła się tak nisko aż boli
czujemy się dobrze, jemy i tyjemy choć staram się uważać co i ile jem na wadze nadrobiłam wymioty już z kilogramem gratis a tak to szybciej się męczę, a jak już coś dłużej robię to padam śpiąca , no ale funkcjonuję w końcu
fajnie,że Ty już tak blisko , zaraz będzie z nami kolejny słodziakZ. lubi tę wiadomość
-
Mi wiesiołek pomagał.. Ale efekt dopiero był po jakichś 3 cyklach.. Nic nie działa od razu, cera też mi się po nim poprawiła.. Wiadomo, że nie każdy może brać wszystko i nie każdemu pomoże, bo różne mamy problemy..
Z dzidzią chyba wszystko ok Ana Dostałam przed wczoraj wyniki badań genetycznych i wiadomo, że 100 %towej pewności nie ma że wszystko będzie ok, ale naprawdę dobre wyniki mi wyszły, więc duży kamień z sercaKaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Złota, ja brałam GAL 3x2. Śluz poprawił się delikatnie w 2 cyklu. Na początku też dziwnie się czułam. Może to zależy od organizmu.
Najlepiej by było zrobić monitoring. Zawsze to 100% pewności. Mam nadzieję, że owulka u Ciebie była :*
Kisieńka, ja też się na niego napaliłam, ale jak nie zauważałam efektów na które liczyłam, to troszkę byłam zrezygnowana. No ale dzięki niemu pierwszy raz zobaczyłam u siebie minimalne ilości przeźroczystego rozciągliwego śluzu, a nigdy takiego nie miałam. Ogólnie mogłabym go polecić jak ktoś ma właśnie problem ze śluzem, ale wiadomo, że u każdej może być inaczej, bo każdy organizm jest inny. Jednych będzie zalewać np już w 1 cyklu, a u innych przez np 3 cykle nie będzie efektów.
Przedszkolanko Ty już na półmetku! Strasznie ten czas szybko leci
Na kiedy masz termin? Cieszę się, że wszystko dobrze u Was
Kilogramami się nie przejmuj. Ja od początku ciąży przytyłam 11 kg z czego teraz na końcówce zrzuciłam lekko ponad kg. Wszystko poszło w brzuch więc po porodzie nic mi nie zostanie, a szkoda.
Wrzuć jakieś Wasze zdjęcie, bo ciocie chcą zobaczyć jak rośniecie
Ola nigdy nie ma 100% pewności tak jak mówisz, ale wiem jaka to ulga jak wyniki wychodzą dobre wszystko będzie ok :*przedszkolanka:), olka30, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
hej hej
widze, ze tu nadal gorąco....choc mam nadzieje, ze od strony 1324 zapadnie spokoj, czyli od teraz...jak sie tu komuś nie podoba, jest mu źle, wszyscy go krytykują itd to nikt Cie tu nie trzyma, zmień wątek i poznaj nowe kolezanki, moze tam bedzie lepiej! nie wiem po kiego grzyba jedna osoba zatruwa cały wątek i wciaga to inne, bogu ducha winne dziewczyny, nie wspomne o ciezarówkach ktore sie denerwują! zachowanie godne pozałowania!
Dziewczyny, zamieszane w wojne, odpuśccie, czasem tak trzeba...wyciszcie sprawe bo na prawde nie chce sie tu wchodzić widzc te przekomarzania miedzy sobą! nie warto....ja na belly, tez poruszyłam jeden temat, zaraz mnie zjechały takie bogate mamusie, i od razu sie wycofałam bo szkoda nerwów i słow, i tak nic nie dociera
co u WAs ???
ja gotowa na miasto! jade po kilka rzeczy a potem musze zaczac sie pieknić na sobotnie wesele:)
aaaaaaa i moj R kupił mi wczoraj maszyne, wiec dzis szukam jakies starych bluzek czy szmat zeby popróbować, a w nastepnym tyg zczynam juz na powaznie sie niś bawićLena87 lubi tę wiadomość
-
Aniu no leci teraz czas termin mam na 24 lutego, więc będę miała przerwę od uczelni bo boję się że zacznę rodzić tak daleko od domu kilogramami aż tak się nie martwię, mam zamiar ćwiczyć po porodzie ,ale zobaczymy jak będzie
zdjęcie wrzucę pod wieczór po kąpaniu zrobię, no ale brzuszek rośnie nie da się ukryć
Ola u Ciebie pamiętam dopiero 5 tydzień! Szok!olka30, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek moje drogie,pije kawe i uciekam na zakupy...jutro jedziemy do przyjaciol do DE na weekend. A za tydzien do Pl na wesele tyle sie dzieje w tym roku,ze naprawde nie ma czasu dychnac...i tak w ogole to kiedy ten rok przelacial znowu? Za chwile znowu Sylwester
Dziewczyny pozdrawiam i do pozniejolka30, Lena87, Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Pięknie dziś u mnie słoneczko świeci, pozmywałam już, posprzątałam, zaraz sobie kawusi zrobię, oglądam Przyjaciółki
Mam nadzieję, że u Was też śliczna pogoda
Taką jesień to ja rozumiem, taką lubię
Cudownego dniaRudasek, olka30, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana u mnie tez pieknie:)
20 stopni, piekne słonce..superowo
w tamtym roku tez bylo tak pienie o tej porze, pamietam ze jeszcze w listopadzie jezdzilam na motocyklu
a ja własnie wybywam na miasto, musze troche chemii i komsetyków pokupować
pozniej tatusia wysyłam na trening a ja robie sobie spa i pełna kosmetykę plus farbuję włoskiLena87 lubi tę wiadomość
-
Rudasek pochwal się zakupami jak wrócisz
Jaki kolorek robisz? Boże ja moich włosów od roku nie farbowałam. Mam już swoje naturalne - jakiś mysi blond bo inaczej się tego nie da chyba nazwać
no ale jakieś refleksy sobie chociaż zrobię na święta
Przedszkolanko, fajna data zaraz marzec i wiosna, więc końcówkę przechodzisz zimą. Zazdroszczę, bo ja się męczyłam strasznie latem. Nie dość, że gorąco, duszności straszne, cały czas zmęczona to jeszcze spuchnięta
Maniuś, czeka Cię miły weekend. Oby pogoda dopisała i żebyście miło spędzili czas . Wyjazdu do PL zazdroszczę. Wybawisz się na weselu Ja dopiero na święta zjadę. Jejku faktycznie zleciało nie wiadomo kiedy.
Sana wzajemnie :*
przedszkolanka:), Lena87, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Rudasku, pochwal się później co kupiłaś
Mnie od dłuższego czasu ciągnie, żeby sobie włosy zafarbować na czerń, ale narzeczony bardzo chce żebym na ślubie miała mój naturalny kolor, więc po ślubie sobie chyba zrobię czerńLena87, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Wolałabym święta spędzić w domu.. Ale znając moje szczęście pewnie zamiast z koszyczkiem do kościółka pojadę na porodówkę Chociaż u mnie w rodzinie standardem jest przenoszenie ok. 2 tygodni, więc z tego początku kwietnia może się i koniec zrobić
Lena87, Anaaa:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Aaaana no to leżymy razem:)
Zaraz robię drugie śniadanko:)
Cukry prawie ok.
We wtorek do gina i usg i zobaczymy jak tam szyjka.
Współczuje Ci tych skurczy ja na razie miałam tylko 1:)
Wpadłam wczoraj w panikę przedporodowa, ze sie boje i takie tam i ze sobie nie poradzę....
Laktacja mnie tez przeraża i Wogóle ostatnio cykor jestem. Moze przez to nie wychodzenie z domu?
Miłego dnia Wam życzę. xMonia trzymam kciuki:)olka30, XxMoniaXx, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość