Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:No więc właśnie po co Kasia wygrzebywała fcbooka, to jest forum ovu a ja się tylko próbuję obronić.....
I nie ważne że Malinowej tu nie ma, tam też tyczyło się mnie i mojego leczenia w klinice!
Zamykam ten temat!
Dla mnie sprawa zamknięta!
Wiem, że Ciebie też się tam tyczyło i masz prawo się bronić.
Nie ma co się kłócić. Szanujmy się tutaj wszystkie i będzie ok. Nie denerwuj się już. Tak jak mówisz, temat zamknięty. -
magdalena1991 wrote:hej dziewczyny. byla moze ktoras z was po lyzeczkowaniu? jak dlugo czekalyscie na 1 miesiaczke?
Madziu moja kuzynka rok temu miała, zapytałam ją dla Ciebie jak to u niej było. Miała łyżeczkowanie 5 marca 2013, od 5 marca do 18 marca miała ciągle krwawienie (ginekolog jej mówił, że to normalne), od 19 marca krwawienia nie było, i miesiączka była 10 kwietnia, czyli 22 dni po ustaniu krwawienia po łyżeczkowaniu.
Od tego czasu ma w miarę regularne cykle.
Tyle mi powiedziała.
Dobranoc kobitki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:25
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnySama taką teorię wysnułaś, że pewnie stać Cię na wszystko bo mieszkasz w Holandii..
Jak masz jakiś problem to zapraszam na priv.
I nie siej zamętu
ps: Jeśli chodzi o Malinową, to napisałam że nie jestem tak majętna jak Ona i nie posiadam nawet tych 5 tyś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 00:31
-
Lena nie denerwuj się .. to nie pierwsza taka akcja. Nie ma co ciągnąć tematu, ale w sumie jak jeszcze napisałaś to ja z chęcią jeszcze Laurze przypomnę jak zarzuciła tutaj ciężarnym, że dajemy złudne nadzieje staraczkom, że mącimy im w głowach mówiąc o swoich objawach i że niepotrzebnie je nakręcamy itd.
Laura dobrze wtedy było? Jakoś żadna z nas się wtedy nie obraziła i nikt Cię ze znajomych/przyjaciółek nie usuwał ..
I jak Ty możesz mówić o wsparciu? Ja np wtedy się poczułam, że mam wypierdzielać, bo mi się udało i to forum już nie jest dla mnie i nie mam po co wspierać innych dziewczyn, które się starają ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:57
Złota, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaa ja wiem, ale po co wyciągać brudy z FB ..
Chyba to co piszemy w prywatnych wiadomościach zostawiamy między sobą tak ?
No cóż, jak to pewna osoba napisała ..
Tonący brzytwy się chwyta .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:57
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Witam...wreszcie sie polozylam...heh I tak tylko na 2 h, zanim moje male budziki sie beda wiercic i domagac papu
Wczoraj bylismy na morfologii,a potem pojechalam na konsultacje do pediatry i wyniki sa duzo lepsze przepisala nam inne zelazo, byc moze to beda lepiej przyswajaly i beda te kupki
Swoja droga tamto zelazo prawie 30zl...teraz do wyrzucenia...nastepne ponad 20zl. Boze czemu w tej PL wszystko tak drogie!
Laura, zenada. Tyle w temacie.
Przedszkolanko,dziekuje u nas ok skarby mamy w domku, spacerujemy kazdego dnia, bo slonecznie od niedzieli! Doslownie w slonku goraco tylko halny powiewa,wiec trzeba uwazac, bo latwo o przeziebienie.
Milo mi,ze podoba sie Wam pokoik wkleje jutro dla Sany to zdjecie,ale jak juz bedzie wszystko tak jak trzeba, firanki itp to zrobie calosci
Dziewczyny, padam z nog ale nadrobilam Was dokladnie troche tego bylo......Lena87, Anaaa:), Sana, Little Frog, olka30, przedszkolanka:), Fidelissa, santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Anaa ja wiem, ale po co wyciągać brudy z FB ..
Chyba to co piszemy w prywatnych wiadomościach zostawiamy między sobą tak ?
No cóż, jak to pewna osoba napisała ..
Tonący brzytwy się chwyta .
Lena ja Cię doskonale rozumiem i też to chwilę wcześniej napisałam.
Ehh .. masakra. Ale tak jak mówię, nie przejmuj się.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena, Anaaa :*
Ja wpatruje sie w nich codziennie i jestem po uszy zakochana
Mialam pisac odnosnie tamtych postow o poscielach itp.
Jesli ktoras bedzie potrzebowala sie doradzic,co kupic itp to zawsze moge wspomoc poki co przydaje sie wszystko, co nabylamAnaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Sama taką teorię wysnułaś, że pewnie stać Cię na wszystko bo mieszkasz w Holandii..
Jak masz jakiś problem to zapraszam na priv.
I nie siej zamętu
ps: Jeśli chodzi o Malinową, to napisałam że nie jestem tak majętna jak Ona i nie posiadam nawet tych 5 tyś.
A z priva nie skorzystam!
Na privie możecie sobie same popisać i uzgodnić między sobą jakie następne oszczerstwo rzucić na wątek!
Anaa i nie czepiaj się, miałaś skończyć temat a ty nadal naskakujesz na mnie!
Teraz Ty wymyslasz!
Żenujący to jest ten wątek!
To kto następny wymysli co??? -
Dzień dobry
Miłego dnia
Ps. Laura coś Ty sie tak najeżyła? Nie za bardzo rozumiem jaki masz powód? Pousuwałaś ze znajomych dziewczyny co nawet sie nie odezwały... nie rozumiem naprawde o co chodzi...toz to tylko wirtualne życie nie ma co sie spinac. Gdybysmy wszystkie rozmawialy twarza w twarz napewno by bylo latwiej i nie byloby zadnego sporu.
To tyle ode mnie spadam do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 06:57
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.