X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda niestety nie wiem .

Dlatego mówię dziewczyny koniec tej gadki , niech juz żadna nie porusza tego tematu- prosze ;)

ania14 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Dobry wieczór :)

Dziewczyny ja z szybkim pytaniem sa ponoc jakies plastry na zrosty wie moze ktoras jak sie nazywaja ?i jak sie je stosuje?

Z gory dzieki za odpowiedz :)

Milego wieczoru
    O nie pomoge ... Przykro mi ;(

Magdas lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Magda niestety nie wiem .

Dlatego mówię dziewczyny koniec tej gadki , niech juz żadna nie porusza tego tematu- prosze ;)
    Do nadtepnego razu... ;(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Do nadtepnego razu... ;(
    mam nadzieję, że nie będzie następnego razu .

ania14, Anutka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mam nadzieję, że nie będzie następnego razu .
    Amen :-)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Magdas borowinowe
    O widzisz :) dziekuje bardzo :) chyba je zakupie a co mi szkodzi :)

Z. lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze sa jakies ziółka antyzrostowe, a te plastry to podobno grosze kosztuja

Magdas lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to musze i ziol poszukac ;) chyba jakby sie okazalo ze nie mam zrostow to nie zaszkodza nie ?

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie powinny to są zioła tylko, gdzieś któraś dziewczyna o nich pisała, że jej pomogły

Magdas lubi tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny plastry antyzrostowe? W sensie na które zrosty? Pooperacyjne czy te moje "ulubione" - w jajowodach? Może głupio pytam, ale o tym akurat nie słyszałam :) więc pytam

Anaaa, aż mam ciarki :) Hubert pcha się na świat, ale jak czytam o Twoich skurczach, to mam jeszcze większe ciarki... powiedz mi - bolesny był ten masaż? Bo słyszałam, że jest...

Maniuśka :) A co u Ciebie? Mówisz, że czekasz na @? Heh, ja też :) dziś 19dc i już mi się zaczynają objawy nadciągającego kataklizmu :D
    Nie staramy się w tym cyklu znów... więc dokładnie obserwuję czym też się ta moja małpiatka objawia :D

Maniuś, Z. lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu doszukiwanie się problemów w niezrozumianych postach. Każdy OGÓLNIE wyraził swoją opinię, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Nikt tu nikogo nie atakuje więc dajmy już wszyscy spokój tej dziwnej "kłótni".
    Po co psuć atmosferę na forum? Tu się nie ma co obrażać.

Laura dlaczego masz za złe tym co polubiły post Kaśki czy innych dziewczyn?
    Przecież tu nie chodziło o atak na Ciebie i tekst, że jesteś wredna, tylko o stwierdzenie faktów na temat OF i rzekomego spinania się.

Jejku nie odwracajmy kota ogonem..

Poza tym skoro już mowa o własnym zdaniu, myślę, że nie na miejscu jest pisanie o sprawach prywatnych z fb. Forum to forum, fb to fb, a wiadomości prv na of to prv. Po co to wygrzebywać i robić kolejną aferę? Po co piszesz publicznie to co Lena pisała Ci w prywatnych wiadomościach? No kurde to jest nie fair ..

Natka098, Sana, Złota, santoocha, Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka tak na zrosty w jajowodach robią okłady z borowiny (plastrów borowinowych w domu), takie kuracje robią też w ośrodkach.

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Dziewczyny plastry antyzrostowe? W sensie na które zrosty? Pooperacyjne czy te moje "ulubione" - w jajowodach? Może głupio pytam, ale o tym akurat nie słyszałam :) więc pytam

Anaaa, aż mam ciarki :) Hubert pcha się na świat, ale jak czytam o Twoich skurczach, to mam jeszcze większe ciarki... powiedz mi - bolesny był ten masaż? Bo słyszałam, że jest...

Maniuśka :) A co u Ciebie? Mówisz, że czekasz na @? Heh, ja też :) dziś 19dc i już mi się zaczynają objawy nadciągającego kataklizmu :D
    Nie staramy się w tym cyklu znów... więc dokładnie obserwuję czym też się ta moja małpiatka objawia :D

Szczerze? Boli jak cholera, ale da się wytrzymać z zaciśniętymi zębami :D

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png

Wysłany: 8 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do okładów borowinowych to mają one szerokie zastosowania i bardzo często stosowane są w sanatoriach :)

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Szczerze? Boli jak cholera, ale da się wytrzymać z zaciśniętymi zębami :D
    a masaż kojarzy się z przyjemnością, oszukańcy :D

przedszkolanka:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu doszukiwanie się problemów w niezrozumianych postach. Każdy OGÓLNIE wyraził swoją opinię, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Nikt tu nikogo nie atakuje więc dajmy już wszyscy spokój tej dziwnej "kłótni".
    Po co psuć atmosferę na forum? Tu się nie ma co obrażać.

Laura dlaczego masz za złe tym co polubiły post Kaśki czy innych dziewczyn?
    Przecież tu nie chodziło o atak na Ciebie i tekst, że jesteś wredna, tylko o stwierdzenie faktów na temat OF i rzekomego spinania się.

Jejku nie odwracajmy kota ogonem..

Poza tym skoro już mowa o własnym zdaniu, myślę, że nie na miejscu jest pisanie o sprawach prywatnych z fb. Forum to forum, fb to fb, a wiadomości prv na of to prv. Po co to wygrzebywać i robić kolejną aferę? Po co piszesz publicznie to co Lena pisała Ci w prywatnych wiadomościach? No kurde to jest nie fair ..
    Anaa a w dupie mam co ty myślisz!
    To Kasia poruszyla temat facebooka nie ja....
    Mam prawo odpowiedzieć na ten temat a widzę że wedle ciebie nie mam prawa po raz kolejny!

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu :(

Laura przestań już .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 8 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz mieć gdzie chcesz. Tylko po co od razu się denerwujesz? Nie można spokojnie?
    Masz prawo odpowiedzieć jak najbardziej, ale po co wygrzebywać coś co pisałyście sobie na fb tutaj? (np o Malinowej) Jej tutaj nie ma..
    I nie wciskaj mi w usta coś czego nie powiedziałam.

Możesz mi wierzyć, albo i nie, ale i tak życzę Ci jak najlepiej tak jak reszta dziewczyn. Każda tutaj jest ważna i każda, która potrzebuje wsparcia to tutaj go otrzyma.

Dajmy wszyscy spokój tej kłótni i uznajmy wszystkie, że nie było tematu. Połowa rzeczy jest tu źle zrozumiana i dlatego wychodzą cyrki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:31

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png

Wysłany: 8 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    a masaż kojarzy się z przyjemnością, oszukańcy :D

Natka ten do przyjemnych nie należy :D

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz mieć gdzie chcesz. Tylko po co od razu się denerwujesz? Nie można spokojnie?
    Masz prawo odpowiedzieć jak najbardziej, ale po co wygrzebywać coś co pisałyście sobie na fb tutaj? (np o Malinowej) Jej tutaj nie ma..
    I nie wciskaj mi w usta coś czego nie powiedziałam.

Możesz mi wierzyć, albo i nie, ale i tak życzę Ci jak najlepiej tak jak reszta dziewczyn. Każda tutaj jest ważna i każda, która potrzebuje wsparcia to tutaj go otrzyma.

Dajmy wszyscy spokój tej kłótni i uznajmy wszystkie, że nie było tematu. Połowa rzeczy jest tu źle zrozumiana i dlatego wychodzą cyrki.
    No więc właśnie po co Kasia wygrzebywała fcbooka, to jest forum ovu a ja się tylko próbuję obronić.....
    I nie ważne że Malinowej tu nie ma, tam też tyczyło się mnie i mojego leczenia w klinice!
    Zamykam ten temat!
    Dla mnie sprawa zamknięta!

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 1317 1318 1319 1320 1321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ