Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:Dobry wieczór
Dziewczyny ja z szybkim pytaniem sa ponoc jakies plastry na zrosty wie moze ktoras jak sie nazywaja ?i jak sie je stosuje?
Z gory dzieki za odpowiedz
Milego wieczoruMagdas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny plastry antyzrostowe? W sensie na które zrosty? Pooperacyjne czy te moje "ulubione" - w jajowodach? Może głupio pytam, ale o tym akurat nie słyszałam więc pytam
Anaaa, aż mam ciarki Hubert pcha się na świat, ale jak czytam o Twoich skurczach, to mam jeszcze większe ciarki... powiedz mi - bolesny był ten masaż? Bo słyszałam, że jest...
Maniuśka A co u Ciebie? Mówisz, że czekasz na @? Heh, ja też dziś 19dc i już mi się zaczynają objawy nadciągającego kataklizmu
Nie staramy się w tym cyklu znów... więc dokładnie obserwuję czym też się ta moja małpiatka objawiaManiuś, Z. lubią tę wiadomość
-
I znowu doszukiwanie się problemów w niezrozumianych postach. Każdy OGÓLNIE wyraził swoją opinię, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Nikt tu nikogo nie atakuje więc dajmy już wszyscy spokój tej dziwnej "kłótni".
Po co psuć atmosferę na forum? Tu się nie ma co obrażać.
Laura dlaczego masz za złe tym co polubiły post Kaśki czy innych dziewczyn?
Przecież tu nie chodziło o atak na Ciebie i tekst, że jesteś wredna, tylko o stwierdzenie faktów na temat OF i rzekomego spinania się.
Jejku nie odwracajmy kota ogonem..
Poza tym skoro już mowa o własnym zdaniu, myślę, że nie na miejscu jest pisanie o sprawach prywatnych z fb. Forum to forum, fb to fb, a wiadomości prv na of to prv. Po co to wygrzebywać i robić kolejną aferę? Po co piszesz publicznie to co Lena pisała Ci w prywatnych wiadomościach? No kurde to jest nie fair ..Natka098, Sana, Złota, santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Dziewczyny plastry antyzrostowe? W sensie na które zrosty? Pooperacyjne czy te moje "ulubione" - w jajowodach? Może głupio pytam, ale o tym akurat nie słyszałam więc pytam
Anaaa, aż mam ciarki Hubert pcha się na świat, ale jak czytam o Twoich skurczach, to mam jeszcze większe ciarki... powiedz mi - bolesny był ten masaż? Bo słyszałam, że jest...
Maniuśka A co u Ciebie? Mówisz, że czekasz na @? Heh, ja też dziś 19dc i już mi się zaczynają objawy nadciągającego kataklizmu
Nie staramy się w tym cyklu znów... więc dokładnie obserwuję czym też się ta moja małpiatka objawia
Szczerze? Boli jak cholera, ale da się wytrzymać z zaciśniętymi zębami -
nick nieaktualny
-
Anaaa:) wrote:I znowu doszukiwanie się problemów w niezrozumianych postach. Każdy OGÓLNIE wyraził swoją opinię, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Nikt tu nikogo nie atakuje więc dajmy już wszyscy spokój tej dziwnej "kłótni".
Po co psuć atmosferę na forum? Tu się nie ma co obrażać.
Laura dlaczego masz za złe tym co polubiły post Kaśki czy innych dziewczyn?
Przecież tu nie chodziło o atak na Ciebie i tekst, że jesteś wredna, tylko o stwierdzenie faktów na temat OF i rzekomego spinania się.
Jejku nie odwracajmy kota ogonem..
Poza tym skoro już mowa o własnym zdaniu, myślę, że nie na miejscu jest pisanie o sprawach prywatnych z fb. Forum to forum, fb to fb, a wiadomości prv na of to prv. Po co to wygrzebywać i robić kolejną aferę? Po co piszesz publicznie to co Lena pisała Ci w prywatnych wiadomościach? No kurde to jest nie fair ..
To Kasia poruszyla temat facebooka nie ja....
Mam prawo odpowiedzieć na ten temat a widzę że wedle ciebie nie mam prawa po raz kolejny! -
Możesz mieć gdzie chcesz. Tylko po co od razu się denerwujesz? Nie można spokojnie?
Masz prawo odpowiedzieć jak najbardziej, ale po co wygrzebywać coś co pisałyście sobie na fb tutaj? (np o Malinowej) Jej tutaj nie ma..
I nie wciskaj mi w usta coś czego nie powiedziałam.
Możesz mi wierzyć, albo i nie, ale i tak życzę Ci jak najlepiej tak jak reszta dziewczyn. Każda tutaj jest ważna i każda, która potrzebuje wsparcia to tutaj go otrzyma.
Dajmy wszyscy spokój tej kłótni i uznajmy wszystkie, że nie było tematu. Połowa rzeczy jest tu źle zrozumiana i dlatego wychodzą cyrki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:31
-
Anaaa:) wrote:Możesz mieć gdzie chcesz. Tylko po co od razu się denerwujesz? Nie można spokojnie?
Masz prawo odpowiedzieć jak najbardziej, ale po co wygrzebywać coś co pisałyście sobie na fb tutaj? (np o Malinowej) Jej tutaj nie ma..
I nie wciskaj mi w usta coś czego nie powiedziałam.
Możesz mi wierzyć, albo i nie, ale i tak życzę Ci jak najlepiej tak jak reszta dziewczyn. Każda tutaj jest ważna i każda, która potrzebuje wsparcia to tutaj go otrzyma.
Dajmy wszyscy spokój tej kłótni i uznajmy wszystkie, że nie było tematu. Połowa rzeczy jest tu źle zrozumiana i dlatego wychodzą cyrki.
I nie ważne że Malinowej tu nie ma, tam też tyczyło się mnie i mojego leczenia w klinice!
Zamykam ten temat!
Dla mnie sprawa zamknięta!