Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane
Ala- Tobiasz śliczne imie:D bedzie dobrze kochana trzymamy kciuki:D
Anaaa mam tak jak Sana serce sie scisnelo i usmiech na twarz wskoczyl:D no pieknie sie tu bedziecie rozpakowywac:D super super czekamy juz z niecierpliwoscia na zdjecia maluszkow i oczywiscie na jeszcze wiecej zielonych krop:DLena87, alka89 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anaaa:) wrote:Łoooo matko jaki tu dzisiaj ruch na forum!! Nie wiem kiedy ja to ogarnę
"Przeleciałam" posty - bez skojarzeń proszę - ale mój mózg nie zapamiętał większości
Sana, Ty się nie przejmuj i nie czuj się głupio! Nie Twoja wina, że tak wyszło, także pełen luz.
Alka faktycznie ceny kosmiczne. Pogrzało ich w tych aptekach
Fidelissa no to leżymy razem
Dziewczyny nie lekceważcie wizyt u dentysty!
Myszka gratuluję
Kochane ja po wizycie u gina i sprawa wygląda tak, że z tymi skurczami i bólami powinnam zostać w szpitalu. Gin się wkurzył, że mnie wypisali i nic nie zrobili. Zrobił mi dzisiaj masaż szyjki, ale dalej brak rozwarcia. Mówił, że jak znowu trafię do szpitala i mnie odeślą to bezzwłocznie mam się do niego zgłosić. Jeżeli wytrzymam do poniedziałku, to będę mieć 37+2 tc (wg usg). W środę mam u niego wizytę i będzie dzwonił do drugiej kliniki i zrobią mi cesarkę. Dziecko się pcha, skurcze na ktg dalej są, nawet regularne, ale w dużych odstępach. Mówił, że czuje główkę, ale szyjka zamiast "iść" do przodu to cofa się do tyłu i dlatego tak się dzieje. Mówił, że bez sensu jest czekać, bo i tak nie wiadomo co będzie dalej. Brzuch jest strasznie rozciągnięty, a synek nie ma miejsca. Pcha się, a ja jestem drobna i mówił, że teraz zależy ode mnie. Więc powiedziałam, że nie będę się męczyć i dziecka też i powiedziałam, że jestem zdecydowana. Mam odpoczywać. W środę już wszystko będę wiedzieć. Jak dobrze pójdzie to na przyszły weekend Hubert będzie z nami -
Anaa ,a na ktg jakie te skurcze masz? Chodzi mi jakie wysokie. Ja sie nie znam ,ale mialam tak 40 i niby ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:02
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Anutka wrote:Kiedy robi sie ktg ??? Nie mialqm i zastanawiam sie kiedy mam je miec
Nie ktorzy maja dopiero przed porodem jak juz sa w szpitalu...Ja u gina nie mialam nigdy,ale zawsze jak w szpitalu leze to robia co 3 godz,ale dopiero chyba zaczeli przed 30 tyg,chyba 25Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane za wsparcie
Jesteście wspaniałe! Ja za Was wszystkie też trzymam kciuki i szczerze kibicuję
Anutka, ja przez te skurcze/bóle to głupia jestem. Podbrzusze boli jak na @ tylko, że o wiele mocniej, bóle promieniują z krzyża właśnie na podbrzusze, ale u mnie to nie zawsze. Większość mam z samego brzucha. Ciężko to opisać. U każdej jest inaczej. Niektórych skurczy, które wychodziły na ktg to ich nie czułam
Poród by się zaczął jakby były regularne co 5-10 minut i by się nasilały.
Kochana doczekasz się i sama się przekonasz A ktg mi zaczęli robić początkiem 3 trymestru.
Ala mi na ktg skurcze wahały się od 70 do 90%. Największy miałam 98%
Natka będę Was tu informować na bieżąco co i jak i na pewno wrzucę zdjęcie maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:45
alka89, Anutka, przedszkolanka:), Little Frog, Fidelissa, santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Nie ktorzy maja dopiero przed porodem jak juz sa w szpitalu...Ja u gina nie mialam nigdy,ale zawsze jak w szpitalu leze to robia co 3 godz,ale dopiero chyba zaczeli przed 30 tyg,chyba 25
-
Kasia 28 ja nie atakuję nikogo tutaj i nie mierzę jedną miarą, powiedziałam tylko parę słów w kierunku do Leny a ty się wtrąciłaś bo oczywiście moje zdanie się nie liczy......To ja z Leną powinnyśmy wyjaśnić tą sytuację.
Sana ja nie oceniam innych nie będąc w ich sytuacji, ja dobrze zrozumiałam post który napisałaś do mnie, a napisałaś że mój komentarz nie był na miejscu. Właśnie był bo byłam w podobnej sytuacji co Lena i wiem że branie leków na pęcherzyki i do tego pregnyl na pęknięcie zawsze nakręca i spina i miałam prawo do własnego zdania. A to że jesteś tu nowicjuszką to jest bez znaczenia dla mnie, tylko że Ty oceniasz moje wypowiedzi nie znając tego co ja przeszłam od samego początku będąc tutaj na ovu a wypowiedziałaś się jakbyś wiedziała.....A byłam w całkiem podobnej sytuacji do Leny...ale to już nie ważne!
Kasia jeżeli chodzi o fcb to i ja również otworzyłam się przed Tobą i innymi dziewczynami. Lena usunęłam Cię z fcbooka bo wiele razy chciałam Cię wesprzec pisząc na fcb do Ciebie a ty olałaś mnie do tego stopnia że nie odpisywałaś na moje słowa wsparcia i to nie było ładne z twojej strony. Pisałaś też że Ciebie nie stać na lekarza że ja mieszkam za granicą i mam dobrą klinikę i że ciebie wkurza to że Malinowa Panienka ma na wszystko pieniądze i że ona się chwali wszystkim.
Fcbook to sprawa prywatna i mogłam zawsze zmienić zdanie....
I usunęłam wszystkie koleżanki z listy przyjaciółek ponieważ nie potrzebuję wsparcia widząc m.in. polubienie postów Kasi która była w stosunku do mnie nie miła i nazywając mnie "WREDNĄ" itp.
Tak to prawda że każda jest inna i inaczej może podchodzić do ciąży ale nie prawdą jest to że ovu nie nakręca i nie spina...Wiele z was pisało że właśnie ovu nakręca itp.
Złota negatywne uczucie drzemią w każdym człowieku....W tobie również!
Anutka cel jest coraz dalej?? Nie sądze że jestem bezsilna, oj bardzo zabolało....
I to jest właśnie to wsparcie o którym piszecie....
Nie dziwi mnie że Lena dzisiaj wam podziękowała za wsparcie skoro większa część na mnie naskoczyła....
Tylko dwie osoby się nie wypowiedziały i nie dawały polubień do postów kierowanych w stosunku do mnie i za to SZACUN!ania14 lubi tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Dziękuję Kochane za wsparcie
Jesteście wspaniałe! Ja za Was wszystkie też trzymam kciuki i szczerze kibicuję
Anutka, ja przez te skurcze/bóle to głupia jestem. Podbrzusze boli jak na @ tylko, że o wiele mocniej, bóle promieniują z krzyża właśnie na podbrzusze, ale u mnie to nie zawsze. Większość mam z samego brzucha. Ciężko to opisać. U każdej jest inaczej. Niektórych skurczy, które wychodziły na ktg to ich nie czułam
Poród by się zaczął jakby były regularne co 5-10 minut i by się nasilały.
Kochana doczekasz się i sama się przekonasz A ktg mi zaczęli robić początkiem 3 trymestru.
Ala mi na ktg skurcze wahały się od 70 do 90%. Największy miałam 98%
Natka będę Was tu informować na bieżąco co i jak i na pewno wrzucę zdjęcie maluszka
Bole malpowe mialam silne... zwolnienie z prwcy, ketonal i spac
-
Złota negatywne uczucie drzemią w każdym człowieku....W tobie również!
Anutka cel jest coraz dalej?? Nie sądze że jestem bezsilna, oj bardzo zabolało....
I to jest właśnie to wsparcie o którym piszecie....
Nie dziwi mnie że Lena dzisiaj wam podziękowała za wsparcie skoro większa część na mnie naskoczyła....
Tylko dwie osoby się nie wypowiedziały i nie dawały polubień do postów kierowanych w stosunku do mnie i za to SZACUN![/QUOTE]
Heh... moj post nie byl kierowany do ciebie, to ogolna mysl... dlaczego wszystko co piwzemy odbierasz do sibie ??? Wyrazamy swoje zdanie nie piszac czasami do kogo slowa sa kierowane, bo nie sa do nikogo
Zaraz znowu bedzie afera i ktos naskoczy na mnie... lepiej chyba nic nie mowic -
tylko ja nic nie polubiłam i nie skomentowałam, jedynie polubiłam jak któraś (Złota?) napisała o ludzkiej nienawiści, ale miałam na myśli akurat sytuację z wczorajszego naszego sporu u mnie na forum co do innej osoby...a tu nawet nie wiem o co poszło..ale cóż...
Malinowa?? A kto wie co u niej?? -
przedszkolanka:) wrote:tylko ja nic nie polubiłam i nie skomentowałam, jedynie polubiłam jak któraś (Złota?) napisała o ludzkiej nienawiści, ale miałam na myśli akurat sytuację z wczorajszego naszego sporu u mnie na forum co do innej osoby...a tu nawet nie wiem o co poszło..ale cóż...
Malinowa?? A kto wie co u niej?? -
Dobry wieczór
Dziewczyny ja z szybkim pytaniem sa ponoc jakies plastry na zrosty wie moze ktoras jak sie nazywaja ?i jak sie je stosuje?
Z gory dzieki za odpowiedz
Milego wieczoruNatka098, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny