X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Monia jak się czujesz? :) ładny ten Twój wykres. Trzymam kciuki :*
    dobrze sie czuje, ale staram sie nie myśleć :) dziękuje, że pytasz ;)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Nie prawda, nie kłam! Nie będę pisała więcej!
    A z priva nie skorzystam!
    Na privie możecie sobie same popisać i uzgodnić między sobą jakie następne oszczerstwo rzucić na wątek!
    Anaa i nie czepiaj się, miałaś skończyć temat a ty nadal naskakujesz na mnie!
    Teraz Ty wymyslasz!
    Żenujący to jest ten wątek!
    To kto następny wymysli co???

juz mam dosyć. Nie wyganiam nikogo bo nie mam do tego prawa ale skoro ten wątek jest dle ciebie żenujący to co tu jeszcze robisz i daremnie 1000 razy nadal te sprawe rozgrzebujesz na wierzch ? jak mi sie gdzies nie podoba to sie żegnam i wychodze.

Złota, Anaaa:), Sana, Misty87 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bardzo dobrze że z Niego nie skorzystasz !!

Żebyś przestała Mnie oczerniać to przytoczę TWOJE SŁOWA !!

cyt: " co sie dzieje?
    mam nadzieję że byłaś? "

Nie odpisałam bo nie miałam ochoty a po kilku dniach Zablokowana Usunięta ..

A na koniec kolejny wpis

cyt. " dziekuje za odpowiedz, czekalam bo mylslalam ze chociaz słowko napiszesz.Widocznie o mnie tez myslisz jak o nie ktorych dziewczynach ze mnie stac na badania bo w holandii jestem....Może faktycznie błąd zrobilam że zaprosilam cie na facebooka, a ty nie łaska nawet odpisać. Ja chcialam ci pomoc iszac ci przyklady, ze mozna zajsc w cize jednak ale potrzeba tez cierpliwosci.... "

ps: Nic Ci nie pisałam o innych dziewczynach które mieszkają za granicą ..
    I przestań Mi wmawiać !!
    Sama byłam w Norwegii i wiem ile to kosztuje wyrzeczeń aby coś odłożyć i przywieźć do Polski.

Masz 36 lat, a zachowujesz się jak sfrustrowana panienka !! Plujesz jadem ...
    Rzucasz oszczerstwa i nie przebierasz w słowach ..
    W jednej chwili z przemiłej kobiety stałaś się zgorzkniałym człowiekiem !! (użyła bym lepszych słów )

Zapewne wyciągniesz jeszcze krótką rozmowę o Another,
    Gdzie napisałam że wkurzyło Mnie to jak wyśmiała płace i pracę w Biedronce.

W DUPIE MAM CO TY O NAS MYŚLISZ !! GÓWNO WIESZ ..

I jak Ci się nie podoba to pomiń ten wątek i nie zaszczycaj Nas swoją obecnością !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:29

• Magdas Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to juz jest naprawde przesada wyciagac takie brudy. Ja tez Laure mam w znajomych na fb i tylko czekam az mnie usunie skoro sie tak odcina od wszystkich...
    Mi tez Lena nie odp na fb i co?mam ja usuwac? Kurcze a bo to raz sie zdarzy, ze ktos nie odp czy to na fb czy na sms? Kazdy ma swoje zycie nie kazdy ma czas czy ochote akurat teraz odpisac.
    Ja Laure uwazalam za super babke ale po takich wpisach moje zdanie ciut sie zmienia...staram sie naprawde nikogo nie ocecniac bo wiem ze nie znamy sie osobiscie ale kurcze takie wpisy sa niesmaczne.
    Obiecalam sobie nie wtracac sie juz ale nie wytrzymalam. Przepraszam

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Szczerze to juz jest naprawde przesada wyciagac takie brudy. Ja tez Laure mam w znajomych na fb i tylko czekam az mnie usunie skoro sie tak odcina od wszystkich...
    Mi tez Lena nie odp na fb i co?mam ja usuwac? Kurcze a bo to raz sie zdarzy, ze ktos nie odp czy to na fb czy na sms? Kazdy ma swoje zycie nie kazdy ma czas czy ochote akurat teraz odpisac.
    Ja Laure uwazalam za super babke ale po takich wpisach moje zdanie ciut sie zmienia...staram sie naprawde nikogo nie ocecniac bo wiem ze nie znamy sie osobiscie ale kurcze takie wpisy sa niesmaczne.
    Obiecalam sobie nie wtracac sie juz ale nie wytrzymalam. Przepraszam
    Targa nerwy ta sytuacja... To prawda... :/

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze w rzeczywistosci dałybyśmy sobie po razie i potem rękę na zgode i juz ;) ;) ;) :D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda chce zapomnieć o tej całej sytuacji ..
    ale Pani musi przyjść i siać nadal zamęt ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas, bo przychodzą takie chwile zwątpienia kiedy nie ma sił na nic ..

Może lepiej po prostu będzie jak Ja sobie pójdę i przestanie siać ferment ..

• Magdas Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez przestan tak gadac :) siedz na tylku i pisz :D
    Lena ja rozumiem dlatego nic wiecej nie pisalam na fb i juz :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atmosfera robi sie karczemna!

Kurde, dziewuchy!!!!

Nie po to wchodze na forum żeby się denerwować!

Już kurna cisza w eterze na ten temat! Bo dostanę zawału i będziecie mnie miały na swoim sumieniu! A mam słabe serce!

Lena! Trzy oddechy i pamiętaj, ze cię kochamy i wspieramy!

Laura! Byłaś jedną z nas, wciąż możesz być, tylko ochłoń! nikt Cie nie atakuje i każdy Ci życzy jak najlepiej! Myśli i wspiera!

A teraz dość!!!!!!!!

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam słonecznie :)

Moje drogie cała ta kłótnia jest totalnie bez sensu, czy w życiu nie ma ważniejszych spraw? To jest tylko wirtualny świat, "znajomi", "przyjaciółki" są i ich nie ma, a życie tak samo toczy się dalej. Po co się nakręcać ciągle na złe emocje, to na pewno żadnej z nas nie pomoże spełnić celu jaki ma przebywanie na tej stronie, jakby ktoś zapomniał to chcemy zajść w ciążę i tu miałyśmy się wspierać, relaksować, a nie podnosić sobie nawzajem ciśnienie.

Czy kłótnią coś się wygra, czy ona coś załatwi?, raczej nie, tylko ogólny niesmak pozostanie.

Zawieśmy broń i spokojnie przejdźmy to trybu spokój, uśmiech, codzienność.

PS. Jedyny plus całej kłótni to jest to, że mam dłuższą czytankę :)

OFICJALNIE ZAMYKAM TEMAT KŁÓTNI

OFICJALNIE OTWIERAM MIŁĄ ROZMOWĘ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:04

olka30, Sana, Driada0102, Anutka lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki, dołączam się do prośby Natki, przestańcie już i to nie tylko Laura, ale wszystkie.. Wina nigdy nie leży po jednej stronie, a jak się nie widzi z człowiekiem twarzą w twarz to zawsze sobie można dorobić teorię "co autor miał na myśli" i wymyślać Bóg wie co.. Co jakiś czas zdarzają się nam jakieś konflikty, ale po co to tak długo ciągnąć??

Piękna pogoda, żyć się chce, uśmiech na buzie i złe emocje do kosza :)

Miłego dnia wszystkim życzę:)

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka jak się czujesz? pracujesz nadal?

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamooo...

To już wiem czemu Pola od rana mi kopniakami zarzuca,dla każdej cioci na wyluzowanie :) a to działa bo jak promotor mnie wkurzył to też dostał! Bystra nie? ;)

Misty uwielbiam o tych bobasach słuchać <3

Miłego i spokojnego dnia!

olka30, Natka098, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka pracuję choć nie powiem żebym miała wielkie chęci..
    Czuję się raz lepiej raz gorzej, jednego dnia tryskam energią, drugiego umieram.. Na razie trochę za mało mam czasu na odpoczynek, ale co zrobić..

Od przyszłego tygodnia mam w firmie kontrolę z zusu, aż płonę z zapału do pracy :( Pewnie coś znajdą, zwłaszcza że wiem że parę rzeczy po poprzedniej kobicie jest spieprzone i muszę się modlić, żeby się za bardzo nie cofali w latach :( Masakra..

Poza tym jestem gruba! Utyłam już 4 kg, wszystko w brzuch poszło.. Ledwo początek 4 mies. a ja już nie mam co ukrywać :) Mam nadzieję, że się nie zrobi ze mnie wieloryb.. Mój oczywiście się ze mnie śmieje, a ja beczę żem gruba..

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka ale jak w brzuch poszło to dobrze, to i zniknie po porodzie, gorzej jak gdzie indziej idzie :D Różnie te brzuszki rosną, pamiętam jak moja siostra rodziła a miała taki malutki brzuszek, że pielęgniarka w szpitalu badania nie chciała jej zrobić bo twierdziła że jest w 5 miesiącu maks :D i może chwile poczekać bo są pacjentki które rodzą.

Oj to się wymęczysz w tej pracy, nie stresuj się zbytnio.

• Złota Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, jak sadzicie,ja już po owulce? Śluz jeszcze wodnisty, ale już nieprzezroczysty, zaczął się robić białawy.

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie przy kawusi :) dzisiaj już dużo lepszy humor.

Lena nawet się nie waż Nas opuszczać!

Laura, ochłoń już. Wszystko zostało wyjaśnione i powiedziane. Zostań z Nami. Nikt Cię nie wygania i nikt Ci źle nie życzy. Po prostu zanim coś komuś zarzucisz, albo coś przykrego napiszesz to zastanów się 3 razy.

Przedszkolanko, mówisz, że Pola daje popalić kopniakami? :D fajne uczucie, a zobaczysz co to będzie przy końcówce ;)
    Pozdrowienia od forumowych cioć :* A tak ogólnie jak się czujecie?

Ola, Tobie również miłego dnia. Powiedz nam też jak samopoczucie? Jak maleństwo? :)

Natka :*

Złota, bez nerwów :*
    Co do owulki to myślę, że już po :)

Magdas popieram Twój powyższy post.

W ogóle to witam wszystkie i życzę miłego bez stresowego dnia :)
    U mnie dzisiaj szaro, zimno i deszczowo. Mały w nocy kopał i naciskał na szyjkę. Bolało jak cholera, ale zaciskam poślady i czekam.
    Trzeba się niedługo wziąć za obiadek jakiś i za sprzątanie. Mam jeszcze stertę prasowania. Nie lubię tego :/ ale cóż. Dobrze, że mężuś pomaga :)
    Po południu mamy wychodne więc nie będę się kisić cały dzień w domu. Ile można leżeć?

Fidelissa co tam u Was? Dzielnie wypoczywasz? :)

Santoocha Kochana przypomnij mi proszę jaki to był środek dla psów, które nadmiernie się lenią i gdzie go mogę dostać?. Mój właśnie teraz zaczął zrzucać sierść i jest tragedia :/

Misty jak minęła noc? Jak chłopcy? :)

Macierzanko wypoczęłaś troszkę? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:52

przedszkolanka:), Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, a bierzesz sobie wiesiołek?? Ja myślę, że jeszcze owulki u ciebie nie było.. Mnie często śluz oszukiwał, wiesiołek i ziółka to troszkę uregulowały.. Troszkę za wolno ci temp. rośnie, dzień dwa po owu powinien być skok o parę kreseczek :/

• Złota Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie biorę, brałam, ale mi po nim jakoś niedobrze było.

‹‹ 1319 1320 1321 1322 1323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ