Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaaa taki utrzymujacy sie puls u dziecka w brzuszku to czesto przed samym porodem jest...no i przez te skurcze dodatkowo. Masakra z tymi szpitalami...wszedzie jeden burdel...
Trzymaj sie dzielnie kochana :*
Zaba nooo i ja mam nadzieje,ze w koncu sie zazielenisz
Sana, dziekuje :* mial byc ciutke inny ale jest super teraz tylko chlopcow tam przeniesiemy za jakis czas i bedzie git. Chociaz nie wiem jak ja bede sypiac w nocy, skoro tu ich mam dwa kroki od lozka i jak cos ktorys zgrzypi to zaraz jestem przy nich... a tak bede musiala miec nianke wlaczona caly czas.
Driada,rosna rosna! Juz ponad 3kg, Kuba chyba juz 3200 gdzies. Te wagi dzisiejsze elektroniczne to strzala nie warte
Mowie Wam dziewczyny, ile jest strachu przy takich malenstwach...ciagle sie ktoremus ulewa i sie zakrztuszaja...masakra , jakby czlowieka nie bylo to kto wie czy by sie nie udlawily...
Ide spac...Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny :* .. zobaczymy co dzisiaj załatwimy ..
To jest paranoja, ale co zrobić. Nie ma terminu to do domu, leżeć i czekać, bo wszystko jest ok ;/
Nie przespałam nocy. Jestem wykończona. Wszystko boli. Leżę i czekam, bo do gina dopiero na 9.
Dam znać jak wrócę. Miłego dnia Kochane trzymajcie kciuki.. -
Hej kochane wpadlam sie przywitac bo dzisiaj mnie nie bedzie jade zaraz do pracy i pozniej tak do 17 potem powrot do domu wyprowadzenie pieska i jazda sporotem bo od dyr dostaismy zaproszenie na kabaret z okazji zblizajacego sie DEN takze wroce pozno ale mam nadzieje ze sie troche rozerwe:D
Santoocha wracaj do zrdrowka
Anaa cos mi sie zdaje ze ciebie tu dzisiaj tez juz nie bedzie bo sie bedziesz rozpakowywac:D wiec zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby bylo dobrze wszysko buziaczki
Manius zniecierpliwoscia czekam na zdjecie kiecy (mówiłam ze bardzo lubie ogladac kiecki:D) sama nosze je baaardzo zadko ale ogladac uwielbiam:D
Milego dnia wszytkim:DLena87, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam tylko powiedzieć, że mam skierowanie do kliniki i właśnie tam jedziemy. Trzymajcie kciuki za rozwiązanie. Do usłyszenia Kochane
Lena87, Maniuś, olka30, Misty87, Little Frog, Fidelissa, santoocha, Driada0102, przedszkolanka:), Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:Nie wiem jak szyjka bo tu w Uk nie badają.
A z samopoczuciem to u mnie różnie, z dnia na dzień jest coraz ciężej.
Bardzo mi dokuczają bóle pleców i pachwin mały czasami mi dołoży jeszcze nogami po żebrach, zawsze ma swoją godz o 20 jak w zegarku o tej samej porze daje czadu
A co u Ciebie? coś tam wyczytałam, że leżysz?
Jeszcze 2-3 tyg. I mogę bezpiecznie rodzic. We wtorek jestem u gin na usg. Zobaczymy co powie.
Dzieki cukrzycy nic nie przytyłam tylko schudłam, wiec ok.
Chociaż śni mi sie żółty ser i lody:) nie mówiąc o frytkach.
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość