X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny, jeszcze nie dawno żeście się cieszyły z dwóch kresek i bety a teraz oczekujecie narodzin :)

Muszą się nowe kropki pojawić, aby zastąpić Was. :)

Fidelissa, Natka098, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka no pojawi sie jutro u Ciebie :) odwiedziłam Cie i pięknie tam sie zapowiada :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:35

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, Lenka, ja bym się nie obraziła jakbyś rozbiła bank z zielonymi kropami! :)

Natka098, olka30, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Kurcze dziewczyny, jeszcze nie dawno żeście się cieszyły z dwóch kresek i bety a teraz oczekujecie narodzin :)

Muszą się nowe kropki pojawić, aby zastąpić Was. :)
    Stanowczo popieram:))))

Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ;)
    Prawie całą noc nie przespałam :/ skurcze miałam już te przepowiadające tak myślę bo bolały skubane, ale wytrzymałam do rana, spałam chyba z 3h tylko, a rano przeszło. Od lekarza się dziś nic konkretnego nie dowiedziałam tylko tyle, że mam brać żelazo mimo problemów z wc :/ wysłali mnie na badanie krwi i do domu. Swoje odczekałam zanim lekarz się pojawił.
    Też bym chciała się już rozpakować bo nie mam siły ;)

Fidelissa to musisz się trzymać jakiejś ścisłej diety?

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jutro testujesz? :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Dobry Żart ;)

Stwierdziłam, że jednak nie testuję a wysoka temperatura to sprawka luteiny.

Powiem Wam, że dawno nie miałam takiego trądziku ! aż wstyd wychodzić z Moją mordą .. o.O
    Nawet tapeta nie pomogła :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka wcale nie żart :) czekamy na rozsupłanie worka zielonych groszków :)

Ja mam dziś słaby dzień, głowa mnie rozbolała, senna jestem i do tego nerwów sporo.

Czasem mam ochotę wylądować na bezludnej wyspie

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, ja też już to stwierdziłam, że za każdym razem przeczekam termin @, bo moje wykresy są zawsze takie śliczne, a kończą się tak samo. No, chyba, że będę się jakoś wyjątkowo czuła - mdłości, albo coś to zrobię wcześniej, ale tak to szkoda nerwów ;]

Natka, ja czasami mam tak samo. A biednemu mężowi się obrywa... W takie dni powinnam siedzieć w jakiejś izolatce, żeby się nie czepiać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:04

Driada0102, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dziewczyny, Dobry Żart ;)

Stwierdziłam, że jednak nie testuję a wysoka temperatura to sprawka luteiny.

Powiem Wam, że dawno nie miałam takiego trądziku ! aż wstyd wychodzić z Moją mordą .. o.O
    Nawet tapeta nie pomogła :/

A co Cie tak wysypało ?

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, zawsze przed @ trądzik się pojawiał, ale tym razem to już jest wielka przesada :/

Żabko, może gdybym miała test w domku to by był dawno zrobiony a tak mam święty spokój i nic Mnie nie kusi :)

Tym razem przedłużę branie luteiny i zobaczymy czy @ sama się pojawi..
    Takie zalecenie miałam od początku, ale żeby nie przedłużać cykli to szłam na betę, odstawiałam luteinę i oczekiwałam @.

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Santoocha czyli jest na ciebie sposob?

Zaziębił i grzecznie leżysz pod kocykiem, hehe:))))))
    Wcale nie leżę grzecznie pod kocykiem. Jestem w pracy.
    Rano zadzwoniła "pracownica", że ZAPOMNIAŁA, że niania jej dziecka pojechała dziś na jakieś badania i nie ma z kim swojego zostawić. I że będzie ok 12. No ok, trudno.

Ok 11 zadzwoniła, że jednak w ogóle dziś nie przyjdzie, bo niania się źle czuje.
    No żesz kurwa!!!
    A co mnie to interesuje?
    Jest dziewczyna na etacie od 10 do 18, a nie przychodzi do pracy. To jak ja będę na macierzyńskim, to będę musiała zamykać gabinet, bo jej coś wypadło?

Jestem załamana.... :(
    W poniedziałek mamy pogadać, ale jak z nią rozmawiałam przez telefon, to była wielce zdziwiona, czemu ja jestem na nią zła. Teraz jak tak sobie składam wszystko do kupy, to było mnóstwo takich rzeczy, które świadczyły o tym, że jej wcale nie zależy na pracy.
    A to przyszła 10 minut później, a to wyszła przed 18:00, a to teksty typu: to niech Tomek zrobi.

Oj chyba jednak czeka mnie praca z dzieckiem w gabinecie ... :(

Anaaaa! Trzymam kciuki, bądź dzielna, już zaraz Synek będzie z Wami.

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, może kawka Ci pomoże ?

Monia, Żabka, Natka, Złota, Sana i reszta dziewczyn ..
    Najpierw kropki będą u Was a potem na końcu u Mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha, Ty to masz przeboje z tymi pracownikami ..

Chyba będziesz musiała zrobić sobie jakiś kącik dziecięcy ..

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha postaw na szczerą rozmowę, powiedz wprost jakie masz obawy, zapytaj, czy jej na pracy zależy. A jak nie, to może nowej pracownicy poszukaj?

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, to faktycznie problem. W sumie z tym dzieckiem, to niania zawaliła, a wszystko się posypało. Chociaż nie powinna zapomnieć, że przyjdzie później :| W normalnej pracy to by na pysk poleciała. Może faktycznie ma jakieś problemy, a może wie, że jesteście postawieni pod ścianą i to wykorzystuje.... Tak czy siak to ciężka sprawa.

Lenka, spokojnie :) Możesz się wyrwać przed szereg :D Nie musisz czekać na nas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, może jednak poczekam .. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka izolatka może być, oby ładnie w niej było:)

Lenka kawka mówisz, no nie wiem, żeby mi niedobrze zaraz nie było, bo ostatnio kawa nie jest mi przyjazna niestety.

santoocha chyba jesteś z osób które wolą panować na wszystkim i być samowystarczalne, ciężko Ci będzie własny interes pozostawić obcej osobie, ale myślę, że jak będzie mały to będziesz mniej o tym myślała.

Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Złota, zawsze przed @ trądzik się pojawiał, ale tym razem to już jest wielka przesada :/

Żabko, może gdybym miała test w domku to by był dawno zrobiony a tak mam święty spokój i nic Mnie nie kusi :)

Tym razem przedłużę branie luteiny i zobaczymy czy @ sama się pojawi..
    Takie zalecenie miałam od początku, ale żeby nie przedłużać cykli to szłam na betę, odstawiałam luteinę i oczekiwałam @.

lenka, ale dopóki bierzesz lutke to @ nie przyjdzie chyba? Bo @ przychodzi jak spadek progesteronu powoduje złuszczanie się endo i krwawienie. jak będziesz utrzymywać progesteron na wysokim poziomie, to jak ma @ przyjść? czy ja coś pomotałam? bo to możliwe :D

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    lenka, ale dopóki bierzesz lutke to @ nie przyjdzie chyba? Bo @ przychodzi jak spadek progesteronu powoduje złuszczanie się endo i krwawienie. jak będziesz utrzymywać progesteron na wysokim poziomie, to jak ma @ przyjść? czy ja coś pomotałam? bo to możliwe :D

Część prawdy w tym jest, ale w trakcie brania progesteronu może się @ pojawić. :)

‹‹ 1327 1328 1329 1330 1331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ