X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny, jeszcze nie dawno żeście się cieszyły z dwóch kresek i bety a teraz oczekujecie narodzin :)

Muszą się nowe kropki pojawić, aby zastąpić Was. :)

Fidelissa, nick nieaktualny, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka no pojawi sie jutro u Ciebie :) odwiedziłam Cie i pięknie tam sie zapowiada :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:35

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, Lenka, ja bym się nie obraziła jakbyś rozbiła bank z zielonymi kropami! :)

nick nieaktualny, olka30, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Kurcze dziewczyny, jeszcze nie dawno żeście się cieszyły z dwóch kresek i bety a teraz oczekujecie narodzin :)

Muszą się nowe kropki pojawić, aby zastąpić Was. :)
    Stanowczo popieram:))))

nick nieaktualny, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ;)
    Prawie całą noc nie przespałam :/ skurcze miałam już te przepowiadające tak myślę bo bolały skubane, ale wytrzymałam do rana, spałam chyba z 3h tylko, a rano przeszło. Od lekarza się dziś nic konkretnego nie dowiedziałam tylko tyle, że mam brać żelazo mimo problemów z wc :/ wysłali mnie na badanie krwi i do domu. Swoje odczekałam zanim lekarz się pojawił.
    Też bym chciała się już rozpakować bo nie mam siły ;)

Fidelissa to musisz się trzymać jakiejś ścisłej diety?

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jutro testujesz? :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Dobry Żart ;)

Stwierdziłam, że jednak nie testuję a wysoka temperatura to sprawka luteiny.

Powiem Wam, że dawno nie miałam takiego trądziku ! aż wstyd wychodzić z Moją mordą .. o.O
    Nawet tapeta nie pomogła :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka wcale nie żart :) czekamy na rozsupłanie worka zielonych groszków :)

Ja mam dziś słaby dzień, głowa mnie rozbolała, senna jestem i do tego nerwów sporo.

Czasem mam ochotę wylądować na bezludnej wyspie

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, ja też już to stwierdziłam, że za każdym razem przeczekam termin @, bo moje wykresy są zawsze takie śliczne, a kończą się tak samo. No, chyba, że będę się jakoś wyjątkowo czuła - mdłości, albo coś to zrobię wcześniej, ale tak to szkoda nerwów ;]

Natka, ja czasami mam tak samo. A biednemu mężowi się obrywa... W takie dni powinnam siedzieć w jakiejś izolatce, żeby się nie czepiać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:04

Driada0102, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dziewczyny, Dobry Żart ;)

Stwierdziłam, że jednak nie testuję a wysoka temperatura to sprawka luteiny.

Powiem Wam, że dawno nie miałam takiego trądziku ! aż wstyd wychodzić z Moją mordą .. o.O
    Nawet tapeta nie pomogła :/

A co Cie tak wysypało ?

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, zawsze przed @ trądzik się pojawiał, ale tym razem to już jest wielka przesada :/

Żabko, może gdybym miała test w domku to by był dawno zrobiony a tak mam święty spokój i nic Mnie nie kusi :)

Tym razem przedłużę branie luteiny i zobaczymy czy @ sama się pojawi..
    Takie zalecenie miałam od początku, ale żeby nie przedłużać cykli to szłam na betę, odstawiałam luteinę i oczekiwałam @.

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Santoocha czyli jest na ciebie sposob?

Zaziębił i grzecznie leżysz pod kocykiem, hehe:))))))
    Wcale nie leżę grzecznie pod kocykiem. Jestem w pracy.
    Rano zadzwoniła "pracownica", że ZAPOMNIAŁA, że niania jej dziecka pojechała dziś na jakieś badania i nie ma z kim swojego zostawić. I że będzie ok 12. No ok, trudno.

Ok 11 zadzwoniła, że jednak w ogóle dziś nie przyjdzie, bo niania się źle czuje.
    No żesz kurwa!!!
    A co mnie to interesuje?
    Jest dziewczyna na etacie od 10 do 18, a nie przychodzi do pracy. To jak ja będę na macierzyńskim, to będę musiała zamykać gabinet, bo jej coś wypadło?

Jestem załamana.... :(
    W poniedziałek mamy pogadać, ale jak z nią rozmawiałam przez telefon, to była wielce zdziwiona, czemu ja jestem na nią zła. Teraz jak tak sobie składam wszystko do kupy, to było mnóstwo takich rzeczy, które świadczyły o tym, że jej wcale nie zależy na pracy.
    A to przyszła 10 minut później, a to wyszła przed 18:00, a to teksty typu: to niech Tomek zrobi.

Oj chyba jednak czeka mnie praca z dzieckiem w gabinecie ... :(

Anaaaa! Trzymam kciuki, bądź dzielna, już zaraz Synek będzie z Wami.

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, może kawka Ci pomoże ?

Monia, Żabka, Natka, Złota, Sana i reszta dziewczyn ..
    Najpierw kropki będą u Was a potem na końcu u Mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha, Ty to masz przeboje z tymi pracownikami ..

Chyba będziesz musiała zrobić sobie jakiś kącik dziecięcy ..

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha postaw na szczerą rozmowę, powiedz wprost jakie masz obawy, zapytaj, czy jej na pracy zależy. A jak nie, to może nowej pracownicy poszukaj?

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, to faktycznie problem. W sumie z tym dzieckiem, to niania zawaliła, a wszystko się posypało. Chociaż nie powinna zapomnieć, że przyjdzie później :| W normalnej pracy to by na pysk poleciała. Może faktycznie ma jakieś problemy, a może wie, że jesteście postawieni pod ścianą i to wykorzystuje.... Tak czy siak to ciężka sprawa.

Lenka, spokojnie :) Możesz się wyrwać przed szereg :D Nie musisz czekać na nas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, może jednak poczekam .. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka izolatka może być, oby ładnie w niej było:)

Lenka kawka mówisz, no nie wiem, żeby mi niedobrze zaraz nie było, bo ostatnio kawa nie jest mi przyjazna niestety.

santoocha chyba jesteś z osób które wolą panować na wszystkim i być samowystarczalne, ciężko Ci będzie własny interes pozostawić obcej osobie, ale myślę, że jak będzie mały to będziesz mniej o tym myślała.

nick nieaktualny, Little Frog lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Złota, zawsze przed @ trądzik się pojawiał, ale tym razem to już jest wielka przesada :/

Żabko, może gdybym miała test w domku to by był dawno zrobiony a tak mam święty spokój i nic Mnie nie kusi :)

Tym razem przedłużę branie luteiny i zobaczymy czy @ sama się pojawi..
    Takie zalecenie miałam od początku, ale żeby nie przedłużać cykli to szłam na betę, odstawiałam luteinę i oczekiwałam @.

lenka, ale dopóki bierzesz lutke to @ nie przyjdzie chyba? Bo @ przychodzi jak spadek progesteronu powoduje złuszczanie się endo i krwawienie. jak będziesz utrzymywać progesteron na wysokim poziomie, to jak ma @ przyjść? czy ja coś pomotałam? bo to możliwe :D

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    lenka, ale dopóki bierzesz lutke to @ nie przyjdzie chyba? Bo @ przychodzi jak spadek progesteronu powoduje złuszczanie się endo i krwawienie. jak będziesz utrzymywać progesteron na wysokim poziomie, to jak ma @ przyjść? czy ja coś pomotałam? bo to możliwe :D

Część prawdy w tym jest, ale w trakcie brania progesteronu może się @ pojawić. :)

‹‹ 1327 1328 1329 1330 1331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ