Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwszabeta 52,090 a druga 127 ,000
chyba dobrze coooo ? chyba naprawe jestem w ciążysara_nar, Złota, Z., martusia1986, Fidelissa, Lena87, Little Frog, Anaaa:), alka89, Misty87, Macierzanka:), olka30, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Monia gratuluję ale super wiadomości.
My juz w domku. Dziś mnie puścili. Dalej trochę mi słabo ale już nic nie mówiłam lekarzowi bo wiadomo leżeć plackiem prawie tydzień i na szpitalnym jedzeniu to każdy by osłabł. Mialam usg szhjki i maluszka i wszystkl ok. Mężuś ma dziś wolne, gotuje rosołek a ja nadrabiam internetowe zaległościFidelissa, Lena87, Little Frog, Z., Anaaa:), alka89, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Monia gratuluję ale super wiadomości.
My juz w domku. Dziś mnie puścili. Dalej trochę mi słabo ale już nic nie mówiłam lekarzowi bo wiadomo leżeć plackiem prawie tydzień i na szpitalnym jedzeniu to każdy by osłabł. Mialam usg szhjki i maluszka i wszystkl ok. Mężuś ma dziś wolne, gotuje rosołek a ja nadrabiam internetowe zaległościsara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Wchodze i nie ma co nadrabiac.
Monia,jak sie ciesze
Z.nie martw sie,bedzie dobrze. U mnie to samo bylo,dopiero nie dawno lutke odstawilam
Czekam do czwartku,jutro jade kupic jakies rzeczy bo nie mam nic,a syn mi sie tak napina...Z., olka30, zizia_a, sara_nar lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Hej laski
Wchodze i nie ma co nadrabiac.
Monia,jak sie ciesze
Z.nie martw sie,bedzie dobrze. U mnie to samo bylo,dopiero nie dawno lutke odstawilam
Czekam do czwartku,jutro jade kupic jakies rzeczy bo nie mam nic,a syn mi sie tak napina...alka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ale Wam dziewczynki zazdraszczam zakupków, jak przechodzę obok ciuszków to aż mnie zatyka.
I na Ciebie przyjdzie pora,zobaczysz. JA narazie tylko rzeczy do szpitala,w domu nic nie chce miec. maz kupi jak urodze. Jakos nie chce mi sie wierzyc,ze w czwartek cc,mam nadzieje,ze znowu nie bd przekladac bo ilez mozna czekac. Chce juz zobaczyc malego,ciekawi mnie jak bd wygladal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:10
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny