Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Alka ale super,ze juz w czwartek!
Anaaa gdzie foto Hubercika?? Enooo!
Olka skad jestes,ze gory widzisz?
Monia super :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:18
alka89 lubi tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f24cf9e0bec2fbb3.html
Lena87, Natka098, Misty87, Macierzanka:), olka30, zizia_a, Anutka, Anaaa:), Z., santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Jak nisko to chyba właśnie obniża się do porodu?
Może i w sypialni:D ale cały dzień?
Może i do porodu. ..heh. no w taką pogodę nie ma nic innego do roboty. ..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Alka piękne zdjęcie! To mówisz, że niedługo wielki dzień!
Trzymam kciuki, modlę się za Ciebie
Sara, cieszę się
Monia, beta rośnie i Ty też niedługo urośniesz
Z. nie stresuj się kochana! Wszystko będzie dobrze. Masz duphaston, więc się oprócz tego oszczędzaj. Trzymaj się
No ja dziewczyny dopiero wejdę do sypialni, ale w celu szybkiego zaśnięciaXxMoniaXx, Z., sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam, znowu pierwsza..
Jestem tak nie wyspana, że nie wiem jak dziś przeboleję cały dzień pracy
Misty jestem z Beskidów, domek mam z 3 str. otoczony górami, a z pracy widzę góry przez okno, na horyzoncie.. Jako, że mieszkam w kotlinie to halny daje się nam we znaki, że ho ho Oprócz tego nie wyobrażam sobie mieszkać na płaskim terenie, od razu mi łyso i czegoś brakujeAnutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas też słoneczko Lena, przynajmniej na razie
Wczoraj zamówiłam opony zimowe, bo straszą śniegiem
Powiem wam, że na prawdę nie wyobrażam sobie horyzontu bez gór na dłuższą metę. Owszem sporo czasu spędziłam już na nizinach i nad morzem i na chwilę jest ok, ale na dłużej masakraLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam w ten szary dzień
Ostatnio cicho tu. Ja przez te plamienia musiałam się lekko wyciszyć ale dziś już nie było więc może Duphaston działa
Zazdraszczam gór, ja też lubię, ale u mnie niziny niestety. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Miłego dnia kochaneolka30, Lena87, Natka098 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017