Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
zgłasza się nowa forumowiczka z doświadczeniami/problemami.
Krótko historia wygląda tak:
oststni okres - 14.09.2014
długość cyklu 31-34 dni
test ciążowy zrobiony 21.10 - negatywny
wizyta u gina 22.10 żeby sprawdził czy wszystko ok i co się mogło przyblokować przy okazji skierowanie na HCG
HCG zrobione 22.10 - 87,4
wizyta w wyniekm u gina 23.10 - na USG nic nie widać (w sensie pęcherzyka) ale endometrium 21 mm co jak gin powiedziała może świadczyć o ciąży tyle że jakieś plamienia zauwazyła i przepisała Duphaston 2x1
no i plamienia są - przy podcieraniu taki ciemniejszy śluz bo na wkładce jakichś śladów nie widac za bardzo
na kolejny HCG idę w poniedziałek 27.10 a do gina 30, chyba że jednak okres będzie
macie moźe jakies zdanie/przemyślenia lub doświadczenia podobne?
bo ja oczywiście trochę wariurę i przekopuje internet - jestem po jednym poronieniu już
będę wdzięczna za każde zdnia
pozdrawiamaga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Aga, jedyne co możesz w tym momencie zrobić, to leżeć i brać progesteron.
Absolutnie nic więcej nie zrobisz. No i myśl pozytywnie, zajmij się czymś przyjemnym, a przede wszystkim przestań grzebać w internecie!!! Plamienia na początku ciąży w terminie spodziewanej miesiączki zdarzają się.
Powodzenia! -
dzięki bardzo
w ramach relaku kabaret sobie włączyłam i już nie analizuję (na dzisiaj )
pozdrowionkaFidelissa lubi tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Dzień dobry!
Odpoczywałam trochę od ovu W tym cyklu odrzucam termometr i szerokim łukiem omijam wykres Nawet nie wiem który mam dziś dzień cyklu i się nad tym nie zastanawiam Jak miło
Ale jakoś mi tak Was brakuje Chociaż wiem, że "troszkę" się tu uciszyło.
Mam nadzieję, że Kasia odnajdzie spokój i odkryje na nowo swoją miłość do męża
Przyjemnej niedzieli życzęZ., Natka098, Fidelissa, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć, że jutro rano będzie cc. Pozdrawiam
Anutka, Z., Natka098, Little Frog, Maniuś, Fidelissa, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Alka, to już całkiem blisko do pierwszego spotkania twarzą w twarz
OJ, na bank pomoże Może mnie uratować od jakiejś paranoi albo czegoś w tym rodzaju. To tak profilaktycznie robię, żeby się nie uzależnić od termometru i obserwacji i nie zniechęcić się Co jakiś czas warto sobie zrobić wolne
A jak Ty się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:51
olka30, Natka098 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alka powodzenia!! Dlatego ja się niezmiernie cieszę, że mialam niespodziewane cięcie! Chociaz w ta noc jakos wyjątkowo nie spalam. Jakos organizm przeczuwal.
Wlasnie karmie Kube, maz Kamila trzymamy ich zawsze na kolanach tak w poprzek to jedna reka wolna:)
Little Frog, Fidelissa, Maniuś, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Martusia gratulacje! Oby tym razem wszystko było ok
Alka no stress, nic nie będziesz czuła, a po cc wołaj non stop o leki p/bólowe, nawet po tramalu można normalnie dziecko karmić, więc nie ma co się męczyć.
Powodzenia!
Ja mam od dziś ciążę donoszoną
Ale zamiast rodzić ide do pracy (choć jedno nie wyklucza drugiego )
Miłego dnia!przedszkolanka:), Little Frog, Fidelissa, Maniuś, olka30, Lena87, Macierzanka:), Natka098, sara_nar, dżona, martusia1986 lubią tę wiadomość