Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada synuś Chłodziak jakie ma włoski piekne
a my sie witamy z Ciociami
dziś po glukozie, nie bylo tak źle, dałam rade
ide poprzegladac ciuszki, czego ile mam i zrobić listę braków
olka30, Z., Driada0102, Misty87, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Ja słodyczy też nie mogłam, ani zadnego mięsa. Teraz bym jadła tonami słodycze, ale karmię piersią więc nie bardzo mogę bo są to puste kalorie no, a czekolada źle by wpływała na maluszka ;/
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:A czemu mięsa nie mogłyście dziewczyny?
Odrzucało Was, czy z jakiegoś innego powodu?
No nie ma reguły co mamy w brzuszku, a co jemy
Ale jak się starałam o fasolkę to codziennie jadłam słodkie kinder niespodzianka była obowiązkowa a jak tylko zaszłam w ciąże od razu mnie odrzuciło od słodkiego, ale ja miałam straszne pierwsze 3 miesiące wymiotowałam okropnie -
Czesc Wam
Monia super, ze jest wszystko ok, a zmartwienia nie opuszcza Cie juz do konca zycia
Fidellisku! Alez ten czas pedzi! W ogole jest juz nas kilka rozpakowanych, kilka forumowych dzieciow niedlugo kolejne przyjda na swiat niebawem forum zmieni sie w ciazowe, bo nie bedzie juz zadnej staraczki wspomnicie moje slowa!
My spacerowalismy, ale zerwal sie taki halny, ze trzeba bylo wracac, karmic itp
Buziaki dla wszystkich e-cioc od moich chlopcow
Aaaa Driada! Zlodziaczek!
W ciazy odrzuca wiekszosc kobiet od miesa. Mnie zdecydowanie od kurczaka. Dzieci wiedza co dobre, bo nie chca kury ze sterydamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:50
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam moje drogie Panie.
Monia gratuluję widoku też tak miałam, że żyłam w zasadzie od usg do usg. A tu we wtorek już 7 miesiąc stuknie.
Nie wiem co jest ale wczoraj w nocy już drugi raz złapał mnie piekący ból w klatce piersiowej. Masakra. Chyba jutro wybiorę się do rodzinnego żeby mnie osłuchał.
Dzidziuś co raz większy, od 4 nad ranem lubi już buszować. Czuję go prawie przy żebrach nie raz aż ciężko siedzieć bo uciska. Na wtorek/środę chcę zapisać się do gin. prywatnie o ile mąż da kasę na wizytę. Ostatnio byłam u niego 2msc temu więc mam nadzieję, że mąż nie będzie miał nic przeciwko.
Driada śliczny ten Twój synuś
Fidelissa jeszcze przez dwa dni ma być pełnia więc może Jaś wyjdzie na świat swoją drogą mam nadzieję urodzić 2tyg przed terminem nie po, bo bym chyba zwariowała z tego czekania. Na szczęście wiem, że u nas kobiety z cukrzycą rodzą szybciej, więc może doczekam się maleństwa na 28 styczniaZ., Macierzanka:), Fidelissa, olka30 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Witam moje drogie Panie.
Monia gratuluję widoku też tak miałam, że żyłam w zasadzie od usg do usg. A tu we wtorek już 7 miesiąc stuknie.
Nie wiem co jest ale wczoraj w nocy już drugi raz złapał mnie piekący ból w klatce piersiowej. Masakra. Chyba jutro wybiorę się do rodzinnego żeby mnie osłuchał.
Dzidziuś co raz większy, od 4 nad ranem lubi już buszować. Czuję go prawie przy żebrach nie raz aż ciężko siedzieć bo uciska. Na wtorek/środę chcę zapisać się do gin. prywatnie o ile mąż da kasę na wizytę. Ostatnio byłam u niego 2msc temu więc mam nadzieję, że mąż nie będzie miał nic przeciwko.
Driada śliczny ten Twój synuś
Fidelissa jeszcze przez dwa dni ma być pełnia więc może Jaś wyjdzie na świat swoją drogą mam nadzieję urodzić 2tyg przed terminem nie po, bo bym chyba zwariowała z tego czekania. Na szczęście wiem, że u nas kobiety z cukrzycą rodzą szybciej, więc może doczekam się maleństwa na 28 styczniasara_nar lubi tę wiadomość
-
Oglądam pościel do łóżeczka, przy okazji żeby u jednego sprzedawcy kupić pieluszki tetrowe. Wczoraj oglądałam w sklepie i ta zwykła tetra strasznie cienka jest, że pieluszka prześwituje. Co myślicie o tych podwójnie tkanych ?? Cena 2,69zł / szt. i jeszcze zastanawiam się nad poduszką klinem coś takiego http://allegro.pl/poduszka-klin-60-x-36-cm-dla-niemowlat-nowe-wzory-i4729965552.html jak myślicie sprawdzi się ?
-
Sara z wlasnego doswiadczenia polecam Ci szukac pieluch tetrowych o gramaturze 140!
Rewelacja
allegro.pl/grube-lux-pieluchy-tetrowe-gr-140-polskie-70x80-i4740343300.html
Dobrze jest tez zaopatrzyc sie w pieluszki flanelowe, ja podkladam dzieciom pod glowki, jak ulewaja, przynajmniej maja miekko a i ladnie wygladaja
Sa i biale i cudne we wzorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:28