Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja
u nas 17 stopni i piekne słonce
wietrze pościele, koce itd
a ja wrecz czekam na wiosne i na taka pogode, jak wezmę Malucha i heja na spacerolka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej hej.
Jestem, żyję, pracuję.
Nadal w dwupaku.
Wczoraj sprawdzałam szyjkę- twarda i zamknięta, więc chyba do porodu się nie szykuje.
Załatwiam ostatnie sprawy, np wdrażam męża w to jakie mamy hasło do naszego wspólnego konta i w razie W kiedy i co ma płacić, a co się płaci samo, tylko ma dbać o środki na koncie.
To straszne, że tyle czasu tylko ja miałam o tym pojęcia. Gdyby coś się stało, byłby w czarnej dupie...
U nas też cieplutko, normalnie wiosna w listopadzie
Dziś przyszła jakaś staruszka i coś tam mówi i nagle- Bo wie pani, póki jest lato, to...
Pocisnęła babciaolka30, zizia_a, Little Frog, Lena87, Maniuś, Natka098, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej
Olka musialam przegapic Twoj wczesniejszy wpis skad jestes myslalam, ze ciutke blizej mnie mieszkasz:)
Ale ten halny daje w dupe...wszystko wszedzie fruwa! Za to cieplo jak nigdy o tej porze zabo zazdroscic mozesz smialo
Gory troszke widac, ale jakos tak schowane za chmurami.
Wcale sie nie dziwie, ze babka mowi o lecie, skoro jest tak cieplo! Wczoraj do slonka 29st!
My sie meczymy z tym mlekiem...Zaprzestalam mieszac Nutramigen, bo przeciez z tego smrodu nie dalo sie wytrzymac. A nie wiem co to za syf te mleka modyfikowane..dawniej od krowy sie rozcienczylo z woda i my sie na takim wychowalismy, ale sie czasy zmienily...dzis co drugie dziecko nie toleruje laktozy i wychodzi na to ze moj Kubus tez nie. Jak skonczylam tamto podawac to zas jakies krosty na buzce. A skoraz glowek to im tak schodzi, ze szok juz mam dosc...
Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Misty jest takie mleko Humana, ale dostępne w Niemczech i Austrii. Można u nas dostać przez neta, musiałabyś poszukać, ale tanie nie jest. Jest bezbłędne, takie mleko ostatniej szansy dla alergików, tak skomponowane, że wszelkie kolki i inne cholery przechodzą. Znajoma się męczyła z dzieckiem przed 2,5 mies. w końcu w którymś z kolei szpitalu dali jej to mleko i nie to dziecko.. Na necie chyba bez recepty idzie zamówić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:06
-
XxMoniaXx wrote:Hej . Miłego dnia.
Ja mam dziś wizytę, idziemy zobaczyc czy jest i założyc kartę ciąży.
Nerwy są ..
trzymajcie kciukiXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Jestesmy po usg, mala ulozona glowka w dol . Wazy 1360 gram i mierzy 44 cm . Na 100 % jest dziewczynka
Natka098, Ania_84, Macierzanka:), Kisieńka, Sana, Maniuś, Z., zizia_a, Little Frog, santoocha, Anaaa:), Misty87, olka30, Buziulka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie!
Monia i jak tam?
Anutka cieszę się z Twojej stuprocentowej dziewczynki
Alka, kochana jak u Ciebie? Mam nadzieję, że radzisz sobie świetnie i myślę o Tobie Odezwij się jak tylko będziesz mogła!!!
Widziałam gdzieś Melulę! Pozdrawiam!
A Driada? Gdzie Ty?
Rudasek - laska!
Bursztynka - laska
Same laski!
Misty Twoje chłopaki obłędne są Mój Boże bliźniaki to takie moje ciche marzenie ( teraz już będzei w sieci, więc juz nie po cichu )
Dziewczyny, jak patrzę na Wasze suwaczki, to marzę o takim...
I teraz ja poproszę o kciuki!
Jutro ważna wizyta, na której się dowiemy czy jest iskierka czy raczej już tylko popiół...
Pozdrawiam wszystkie "tubylskie" Nie wymieniam każdej z osobna, ale Widzę Was i śledzęAnutka, Natka098, Little Frog, santoocha, Anaaa:), Z., Maniuś, Misty87, olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
HEEEEEEJJJJJJJJJJJJ
no więc tak :
dzidziuś jest, ma prawie 7 mm ciąża prawdopodobnie jest 3 dni młodsza niż jest na suwaczku.
Wszystko rozwija sie prawidłowo :)serduszko widziałam jest piękne..... cudowne.... a nawet usłyszałam i co ? łzy w oczach moich i meża kocham tego Skarba... już go kocham !!!!!
mam skierowanie na badanie : mocz , morfologia, toxo, grupa krwi i przeciwciała i takie tam ... za 2 tyg wizyta z wynikami i zakładanie karty ciąży
jestem najszczęśliwsza na świecie.. ! mam nadzieje, że już cały czas będzie dobrze.Ania_84, Natka098, Little Frog, Anutka, santoocha, Anaaa:), Z., Maniuś, Misty87, Macierzanka:), zizia_a, olka30, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:HEEEEEEJJJJJJJJJJJJ
no więc tak :
dzidziuś jest, ma prawie 7 mm ciąża prawdopodobnie jest 3 dni młodsza niż jest na suwaczku.
Wszystko rozwija sie prawidłowo :)serduszko widziałam jest piękne..... cudowne.... a nawet usłyszałam i co ? łzy w oczach moich i meża kocham tego Skarba... już go kocham !!!!!
mam skierowanie na badanie : mocz , morfologia, toxo, grupa krwi i przeciwciała i takie tam ... za 2 tyg wizyta z wynikami i zakładanie karty ciąży
jestem najszczęśliwsza na świecie.. ! mam nadzieje, że już cały czas będzie dobrze.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:dziękuje. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i dzidziuś zostanie z mamusią na zawsze
no wiesz.. jak dorosnie to wyfrunie do partera lb patenrkiZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość