Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczornie. Ja dziś cały dzień spedzilam w łóżku. Jutro mam isc do UP na 9 bo maja dla mnie propozycje pracy i tak sie zastanawiam mam zaniesc zwolnienie czy zaswiadczenie od gina ze jestem w ciazy?
Misty ale chłopcy słodcy. My jutro zaczynamy 27tc. A za tydzień już 7 miesiąc czyli 2/3 drogi za nami.
Rudasku ale zgrabny brzusio
Martusia a dlaczego teraz robilas bete po raz trzeci ???? Robilas przeciez po 48h i był przyrost.Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martusia mi też 3 beta wyszła dość niska jak na moje wyliczenia, a doktorka tylko zerknęła i stwierdziła, że jest ok. I do dziś jest ok, wiem że początki są najtrudniejsze, ale najlepiej będzie i dla ciebie i dla kropeczki, żebyś przestała się tak przejmować, bo to może tylko zaszkodzić..
Misty z Beskidów, pisałam już Mieszkam w kotlinie między górami i halny nie jest mi zupełnie obcy, a za to zawsze wiem jaka będzie niedługo pogoda Do Taterków mam powiedzmy rzut beretem Ty się będziesz orientować, więc napiszę że powiedzmy okolice Wadowic.zizia_a lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:a moze ktos ma namiary na fajny..klimatyczny pokoik w okolicy Tatr...Zakopane Poronin itp...szukam czegos na przyszly tydzień..ktoś coś pomoże??
Polecam Willa Anna w Poroninie bardzo fajne babki prowadza z pełnym wyzywieniem 55zł pewnie teraz taniej bo sezonu nie mazizia_a, Anutka lubią tę wiadomość