Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemanko!
Ja dalej jestem zalatana. Ale to dobrze Czas do wyjazdu do Polski szybciej leci i ogólnie nie stoję w miejscu Także nic, tylko się cieszyć
Oj, jak ja bym się gdzieś wybrała...tak sam na sam z mężem, żeby ktoś dla mnie gotował, żeby pospacerować i oderwać się od wszystkiego.... ależ się rozmarzyłamzizia_a, santoocha, Fidelissa, olka30, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Ja tez bym gdzies pojechała:)
Ale na razie szykuje sie wyjazd do szpitala:) w najbliższej przyszłości....
Tez lubie gory...
Mam plan zeby na wielkanoc gdzies pojechać....
Martusia nie martw sie. Dużo spij i słuchaj muzyki.Little Frog, zizia_a, Z., olka30, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Santoocha!!!nie widac Cie,czy Szymon jeszcze wynajmuje apartament,czy juz sie tulicie ?
Fidelissa Ty tez juz pewnie na bombie zegarowej siedzisz Jak Twoj apartamencik wyglada?
Dziewczynki kolorowych snow i do sklikania
Czas mi tak zapierdziela,ze nie mam na nic czasu
BuziaczkiZ., Natka098, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ola jak jechałam do pracy było az 15stopni....cudowna pogoda..jak patrze za okno to az sie buzia sama cieszy:) dzisiaj wrocilam do balerinek bo jest tak cieplo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:14
Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Nie, no spoko - wcale Wam nie zazdroszczę
No najgorzej jest jak idziesz do pracy->ciemno..i wracasz z pracy->ciemno...oj wtedy jest kiepsko..ale dzieki Bogu jestesmy coraz blizej wiosnyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:34
olka30, Little Frog lubią tę wiadomość