Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem ci, że było mi głupio go wziąć, bo to tacy dalecy znajomi. Nie zaproponowali, tylko przywieźli i już. A na necie jego cena była kosmiczna, tym bardziej było mi dziwnie go przyjąć za darmo. Powiedzieli, że chcieli wyrzucić albo oddać komukolwiek, więc to mnie przekonało. Wyprałam elementy, łatwo się demontowały i prały.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry ovu-ciocie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/222c274b1ae9.jpg
To male cwaniaki, z rana poplakuja, zeby mamusia wziela na swoje wyrkoprzedszkolanka:), Anutka, Z., olka30, Maniuś, XxMoniaXx, Another, zizia_a, Little Frog, santoocha, Natka098, Lena87, Fidelissa, Sana, Macierzanka:), sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
U mnie na razie ok,pomijając potworne mdłości senność i zgagę.Jutro idę do gin i biorę 2 tyg. L-4 bo w pracy normalnie nie wyrabiam.Trochę sobie odpocznę i wrócę bo trzeba dokończyć masę spraw zanim zniknę na dłużej.W zeszłym tyg. byłam na usg i już było widac serduszko,aż się popłakałam.Co za cudowne uczucie.Mój M jest wniebowzięty.Na razie z dzidzią wszystko super,rozwija się prawidłowo.
Miłego dnia!Little Frog, santoocha, Z., olka30, Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny