Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Główką w dół już od dawna.
Lepiej niech wyłazi, bo ja już mam dość. Od 2 tyg czuję się paskudnie, krocze mnie boli jakby mnie mąż co pół godziny bzykał
haha, od poniedziałku mam tak samo najpierw panikowałam co to a potem doczytałam, że spojenie łonowe się rozłazi. Super uczucie, nie? Pewnie przy porodzie boli 100 razy bardziej........santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Pytani do przyszlych mamusiek... kosmetyku jakiej marki dla malucha ? Muslam o bambino i jakie pierwsze pampersy ??? Pampers ??? Mleko juz wiem NAN
Ja z kosmetyków postawiłam na Hipp. Mam płyn do mycia, krem na wiatr i oliwkę, ale oliwkę to kupiłam bardziej dla mnie niż dla małego. Do pupki jak coś małego się będzie działo to alantan a na większe bepanthen maść.
Dobre skłądy mają tez kosmetyki Babydream. Ale mi zapachy nie podchodzą.
Pierwsze pieluchy kupiłam Pampers 1 zielone i Pampers 1 białe. Potem mam już Dada 2. Jak będą mi Dady pasować to przy nich zostanę. Albo zrobię tak że na dzień Dady a na noc Pampers, bo podobno bardziej chłonny. Ponoć dobre są też Hugisy. -
To i ja pokażę brzuchola. Zdjęcie z 10.10. więc teraz jest jeszcze większy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:17
przedszkolanka:), Natka098, Z., Lena87, Anutka, santoocha, olka30, Little Frog, Maniuś, Anaaa:), Misty87, Macierzanka:), Fidelissa, Sana, Ania_84, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Ja z kosmetyków postawiłam na Hipp. Mam płyn do mycia, krem na wiatr i oliwkę, ale oliwkę to kupiłam bardziej dla mnie niż dla małego. Do pupki jak coś małego się będzie działo to alantan a na większe bepanthen maść.
Dobre skłądy mają tez kosmetyki Babydream. Ale mi zapachy nie podchodzą.
Pierwsze pieluchy kupiłam Pampers 1 zielone i Pampers 1 białe. Potem mam już Dada 2. Jak będą mi Dady pasować to przy nich zostanę. Albo zrobię tak że na dzień Dady a na noc Pampers, bo podobno bardziej chłonny. Ponoć dobre są też Hugisy. -
Bursztynko super wyglądasz! Pępek Ci wyskoczył?
U mnie nadal wklęsły i chyba już tak zostanie.
Ponuro dziś, ale za to cieplej, dziś nie musieliśmy skrobać szyb w samochodzie.
A mnie jakaś senność dopadła, mogłabym spać i spać. I zmęczona jestem potwornie, mam tak dość pracy że szok. I ciągle jestem niegotowa, mam kilka wążnych spraw do ogarnięcia przed porodem i jakoś się zabrać nie mogę...
Niemoc mnie ogarnia. -
Witam i ja, nadal przeziębiona. Przynajmniej miałam tydzień spokoju od koleżanek z pracy..
Śliczne brzuszki, wszystkie takie ładniutkie, okrąglutkie.. Tylko mój się rozłazi na boki A dzidzior ukochał sobie sam spód i nie ma zamiaru się przesuwać wyżej. Mój pęcherz ma już dosyć. O chyba poczuł, że go obgaduję, bo dostałam w jajnik.. Zaczynam sobie gadać z dzidziorkiem, czyli chyba jakoś tam do mnie zaczyna docierać, że on sobie tam jest A dziś jadę po komodę dla dzidziorka, bo kupiłam parę pierdołków i czuję potrzebę układania ich do szafki Pierwszy grubszy zakup z głowy, a i tak bym nie miała gdzie trzymać rzeczy dla dziecka, więc chociaż to będzie z głowy
Miłego dnia wszystkim.Little Frog, santoocha, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Bursztynko ja uzywam Bepanthem na codzien i bratowa robi tak samo. Dupki sa piekne
Ja juz sie przekonalam,ze na temat wszystkiego jest miliard zdan...wszystko trzeba testowac samemu.
Wprowadzam to nowe mleko Nutramigen, a raczej preparat mlekozastepczy. Booze jakie to wstretne,a jak wali! Najgorzej,bo chlopcy strasznie ulewaja po tym I dalej nie robia kupek mam juz dosc. Sa skrzetni, nie chca spac, bo cala sila stekaja...
DzwDzwonilam do lekarki...mam czekac. Ehhhhhh!
Bursztynko swoja droga slicznie wygladasz -
Misty ja podaję wodę przegotowaną do picia na przemian z herbatką koperkową. Spróbuj może pomoże. Ja mleka póki co nie zmieniam, bo synek piękne kupki robi, ale mamy problem z kolkami i zaparcia też się zdarzają. Strasznie się wtedy napina, krzyczy i płacze .. straszne to, aż serducho boli jak dziecko się męczy
A Ty nie karmisz już swoim mlekiem?
Bursztynko ślicznie wyglądasz! Piękny brzusio
Olka zdrowiej :*
-
Birsztynko pieknie wygladasz
KOchane wpadam zostawic wam info zeby nie bylo ze nie daje znaku
sprobuje was nadrobi c troche
wiec tak..
po 6 tyg kuracj hormony meza .
FSH 56 a byl 32 - to byl zly znak..bo to znaczylo ze jadra maja coraz to wiekszy defekt ..
Teststeron pieknie wzrosl do 396 - wynik sprzed kuracji 174 ( norma to min 280)
pozniej skapnelam sie ze zle obliczylam i ze powinnismy co najpmniej tydzien pozniej zrobic badania wiec przed wizyta je powtorzylismy
czyli prawie 2 tyg pozniej wyniki bylam w szoku
FSH spadlo z 56 na 48
testosteron dalej w gorke .. z 396 na 532
badanie nasienia.. plamniczkow 0 ale... pojawily sie komorki okragle..ktorych nie bylo wczesniej i jest ich ponad milion..
wczoraj mielismy wizyte.. te komrki okragle to najprawdowpodobniej nie rozwiniete plemniki.. co by sie zgadzalo bo po 60 dniach jeszcze moga byc nie rozwiniete
po drugie przedluzamy kuracje jeszcze 2 miesiace..bo dr powiedzial ze damy szanse jadrom.. skoro FSH spada tzn ze chca zaczac pracowac
wiec 2 miesiace dalej leki pozniej badanie wizyta w styczniu
jak bedzie ok.i nic sie nie pojawi to robimy miesac przerwy bez lekow zeby test troche spadl.. bo bedzie wszytsko za abrdzo ukrwione ..
i max luty/marzec 2015 biipsja
santoocha, Little Frog, Lena87, Natka098, martusia1986, Maniuś, Anaaa:), olka30, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Anaaa ja mam malutko mleka musze 2-3 razy odciagnac zeby jeden dostal. Niestety to sa skutki nie przystawiania dziecka do piersi od poczatku. A ja po prostu nie mialam jak, bo inkubatory itp
Wiec moje mleczko dostaja jako extra dodatek
-
nick nieaktualny