Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Milo Cie widziec Anaaa
Super, ze synek rosnie !
A jakie dajesz kropelki? Czyzby popularny niemiecki sab simplex? Mnie ma kolezanka z Niemiec poslac...Zobaczymy czy bedzie efekt. Espumisan nie pomaga.
My wprowadzamy ten Nutramigen ... smierdzi i jest wstretny ale mam nadzieje,ze pomoze przy tym uczuleniu Kubusia.
Nasi tez rosna cudnie! Jakub 4kg a Kamilek 3,6kg moze juz pisalam, nie ogarniam
Generalnie zaczynaja coraz bardziej dawac znac o sobie, albo po prostu wszystkie ciotki mi zauroczyly, bo kazda wciaz powtrzala JACY ONI GRZECZNI, JAKBY ICH NIE BYLO (co niektore dodawaly jeszcze BO NASZA TO SIE DRZE itp)
Piekna pogoda, az nie do uwierzenia,ze prawie listopad. Chlopcy spia na balkonie, ja odciagam pokarm.
Anutka super brzucholek.
uwierzycie, ze ja juz nie pamietam jak to bylo z takim brzuszkiemAnutka lubi tę wiadomość
-
Sab simplex jest dostępny np tu:
http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Anaaa, super że dochodzisz do siebie. Zapalenie piersi to musi być coś strasznego... Brrrr.
A to mój brzuszek w ostatniej mam nadzieję odsłonie. 38 tc:
Little Frog, Lena87, Maniuś, Anutka, Misty87, Złota, olka30, martusia1986, Anaaa:), Bursztynka lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Sab simplex jest dostępny np tu:
http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Anaaa, super że dochodzisz do siebie. Zapalenie piersi to musi być coś strasznego... Brrrr.
A to mój brzuszek w ostatniej mam nadzieję odsłonie. 38 tc:
-
nick nieaktualny
-
Hej hej!
No fajne macie te brzuszki!
Martusia, niech maleństwo rośnie zdrowo!
Ja trochę zagoniona jestem ostatnio i trochę bez weny. Pogoda u mnie zmienna. Wczoraj deszczowo, przedwczoraj słonecznie a dziś pół na pół. Ale jutro piąteczek i w końcu zregeneruję siły psychiczne Muszę się trochę odmóżdżyć
santoocha, olka30, Z., martusia1986, Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:gratulacje i czekam na piękny suwaczek i pierwsze dolegliwości
Dziękuję kochana :* Nieśmiało zrobiłam suwaczek..
Z dolegliwości to jak jestem w staniku to czuję że piersi są większe no i czasami jest mi niedobrze albo mam dziwny posmak w buzi że nic nie pomaga..Maniuś, XxMoniaXx, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Mam nadzieję że już tak zostanie bo bardzo się boję o naszego szkraba żeby było dobrze..
Suwaczek może zmienię narazie jakoś nie mam ochoty na szukanie czegoś innego
Widzę że między nami dużej różnicy w tyg ciąży nie maXxMoniaXx, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Martusia piękna beta
Monia daj znać po wizycie jak wrażenia po usłyszeniu serduszka
Santoocha, mi robili usg w dniu porodu w szpitalu i mały rzekomo ważył 3340 jak dobrze pamiętam a urodził się 3070. Z tego co czytałam i co mówił mój gin to waga dziecka może się różnić nawet do 400g.
Piękny domek Szymka
Żabciu regeneruj siły ile się da
-
nick nieaktualny
-
Marta superancko rośnijcie zdrowo
Monia gratuluję siódmego tygodnia koniecznie daj nam w środę znać co i jak
A u mnie dziś owulacja, i narzeczony dziś wraca z delegacji, więc będziemy próbowaćLittle Frog, Fidelissa, olka30 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015