Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od 3 trymestru, kiedy to dopadły mnie zaparcia po żelazie miałam taki schemat:
- 2 jabłka dziennie
- musli z mlekiem na śniadanie
- sporo wody
- a od miesiąca lekka kawa rozpuszczalna przed południem
No a do tego sporo ruchu, ale to wynikało z tego że pracowałam a nie żebym tak chętnie praktykowała aktywność fizycznąFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Monia, dobrze dziewczyny piszą. Jabłka, jogurty, musli...moja mama jeszcze czasami pije pepsi w puszce, no ale to już średnie rozwiązanie dla Ciebie.
Anaaa, mam nadzieję, że z synkiem już coraz lepiej
U mnie paskudna pogoda. Aż się rolet nie chce podnosić, a co dopiero wychodzić z domu.
Miłego dnia!!
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, u mnie też słońce
Monia jabłka, jabłka i jeszcze raz jabłka, oczywiście ze skórką. Pomaga też mała kawka z mlekiem z rana..
U mnie też słoneczko od rana, ale zimno okropnie. Dziś w domu, bo potem idę do dr i doszłam do wniosku, że nie chce mi się zwalniać z pracy.
Czuję się okropnie, dopadły mnie jakieś słabości w tamtym tygodniu i nie chcą przejść Myślę, że chyba anemia się nasiliła, a późna jesień zawsze dawała mi się we znaki więc teraz też niczego innego się nie mogę spodziewać. W sobotę byłam na zabawie Andrzejkowej, ale Sylwestra już sobie odpuszczę, bo tańczyć już się za bardzo nie da, a poza tym czułam się okropnie. Brzydka, gruba i nieatrakcyjna Wyglądam min. na koniec 7 mies. a nie na 5 i w sumie tak się czuję. Kręgosłup mi wysiada i z niecierpliwością odliczam dni do L-4.Z. lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Z. jak się czujesz ?
Muszę przyznać, że coraz lepiej. Co prawda momentami - z rana, wieczorem - jeszcze mnie mdli ale to nie jest to samo co wcześniej kiedy potrafiło nawet całymi dniami (albo się przyzwyczaiłam ). Dziś mam ogólnie więcej energii chociaż to może dzięki temu słonku za oknem No i fajnie, że wraca moje libido, które do tej pory było na poziomie 0.
Wszystkie najważniejsze dla mnie osoby wiedzą już, że jesteśmy w dwupaku więc teraz musi być dobrze. Niektórzy twierdzą, że już nas widać Do tej pory wydawało mi się, że widzi to tylko mąż i ja, a jednak nie tylko
A jak u Ciebie? Jakieś objawy już są?
Olka już niedługo, do L4 szybko zleci, dasz radę
Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Cześć u mnie tez świeci:)
Trzymajmy kciuki za Santooche moze juz rodzi:))
Pojechała do szpitala
Ja przez cała ciaze nie wymiotowałam. Ale miałam mdłości i zachcianki które ze względu na cukrzyce ciazowa nie mogły byc zaspokojone.
Wczoraj wizyta dziadków i tort, szampan i Jaś w roli głównej. Było bardzo miło.
Jutro pediatra. W środę sesja noworodkowa:)
Miłego dnia:)Little Frog, Z., Lena87, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. oby wróciły jeśli chodzi o to mam taką nadzieję że się pojawi
Anaa, przynajmniej maluszek nic nie będzie pamiętał , że cokolwiek mu robiono
Santocha, 3mamy kciuki za Szymka i spokojny poród !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:57
Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja też Wam wysyłam słońce, bo mam
Żabko wytrzymałabym z Tobą... Ja jestem w końcu twarda sztuka.
Odwrotnie mogłoby być gorzej
Dziewczyny, Ania, Misty biedne te Wasze chłpoczyki. Aż mnie ciarki przeszły...
Ciocia pozdrawia
Olka z pewnośćią jesteś piękna i atrakcyjna Ja bym chciała byc teraz gruba i w ciąży I podziwiam... ja w tym roku mam ochotę siedzieć w Sylwestra w łóżku i pić wino... Taki mnie leń ogarnął
Rudasku, ale z Ciebie laseczka
Santoocha i ja jestem z Tobą, z Wami
Czytam te Wasze dolegliwości i jestem oczywiście na etapie "już nie mogę sie doczekać "
Fidelissa, czekam na zdjęcia z sesji
pozdrawiam popołudniowo w ten piękny fajniedziałekMisty87, Z., Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość