Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam po wizycie Wszystko w porzadku,owu na dniach Z lewego jajniczka,piekny pecherzyk...gin obstawia ze jutro najpozniej w czwartek peknie,endometrium cudowne...pochwalila decyzje o castagnusie...mam go brac przez pol roku bez przerwy (o ile nie zaciaze do tego czasu ).Gdyby do 3-6 msc sie nie udawalo to hsg,sama mam sie zglosic kiedy chce zdecydowac na zabieg,bo wie jak dlugo sie staramy i ze moja cierpliwosc sie konczy
Owulacje sa,nasienie wzorowe,hormony perfect Pozostaje czekac na cud...
A teraz tylko sex,sex,sex LUBIE TO !!!
Tak ze dziewczynki moje najdrozsze zle nie jest,a co sie okaze...to zobaczymy...LUZ W DUPIE,CYCKI DO PRZODU I DO BOJU...Z., przedszkolanka:), Lena87, Little Frog, Macierzanka:), XxMoniaXx, Anaaa:), olka30, Natka098, Misty87, Another, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaa, dziękuję
Czuję się wzorowo pomijając fakt że zaczęło Mnie gardło boleć i katar złapał
Głupia poleciałam dziś na betę, bo nadal ciężko Mi uwierzyć w to że rośnie we Mnie malutkie życie ale po zobaczeniu bety 4800 uspokoiłam się i czekam na wizytę wtorkową
Na gardełko zakupiłam syrop prenalen i tabletki propolis ..
Olka zapewne jesteś piękna, dowartościuj się troszeczkę
Macierzanko u Mnie nadal słoneczko , więc przesyłam kilka promyczków
Maniuś, Życzę Ci dużo łóżkowych szaleństw !
Obyś miała prezent na świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 14:36
Z., Macierzanka:), Maniuś, Anaaa:), Natka098, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Rudasku nie próbowałam. Ten bepanthen powinnam tu dorwać w DE. Muszę obczaić.
Przemywam mu pupę przegotowaną wodą po każdym wypróżnieniu, bo nie wiem czy to może być od chusteczek nawilżanych? Wcześniej nic się nie działo ..
Moze byc od chusteczek...mnie własnie uczulała położna i mowiła ze one sa super ale własnie nie do konca...najlepiej wodą tak jak TY robisz..jak dorwiesz to kup naturalny, nieparafinowany olej kokosowy, ma konsystencje masła i smaruj Małego , jest naturalny, antybakteryjny itd! zreszta siebie tez mozesz smarować" krocze, rozstępy itd!
ja smaruje poki co brzuszek, piersi i krocze jak nie zapomne:) zreszta nacieram włosy nim itd! cudo natury! powinnas dorwać w jakimś lepszym markecie, tylko szukaj 100% naturalny!!!Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny!!!jestescie nie zastapione Teraz zostalo sie tylko bzykac i czekac efekty Jestesmy juz na wlasciwej drodze do sukcesu...wierze w to!!!uzbrajam sie w cierpliwosc na najblizsze pol roku
XxMoniaXx, Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ gratuluję chłopca
Maniuś no to dzieła! Super, że wszystko ok.
Lena ale becia fajowa
Santochaaa hallo jak Szymek?
Rudasek piękny brzusio
Martusia, bardzo współczuję, trzymaj się :*
olka nie przejmuj się, może masz dużo wód płodowych, to chociaż dzidzia się nie gniecie.
Macierzanka u mnie pogoda podobna, wczoraj słoneczko, dziś deszcz ze śniegiem
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiamLena87, Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny...ja na chwile. Padam...
Kamilek przeziebiony, katarek i lekki kaszelek.
Bylismy w osrodku...pani doktor u Kuby obstawia jednak uczulenie na bialko... dzis sie tak podrapal...ehh
Manius rewelka! Bzykaj ile wlezie, po urodzeniu dziecka juz seks nie jest tak beztroski
Lena kuruj sie! Niedowiarku
Anaaa uzywam od poczatku bepanthen, rewelacja dla mnie
Zetko chlopcy gora!
Martusia sciskam mocno! Musicie znalezc problem...wierze,ze nastepnym razem sie uda!
Olka kazdy brzuszek jest inny. Ja za to teraz nie moge na swoj patrzec...wisi mi taki flak, ze az nieprzyjemnie boje sie ze jedynie operacja plastyczna bedzie wchodzila w gre, a tego nie przyjmuje do wiadomosci.
U nas tak dosypalo, ze uuuu zima w pelni zaczeli wiec nasniezac stoki. Maz zaczyna prace niebawem na Kotelnicy, wiec niech bedzie mrozik
Zmykusiam... na pol godz zamknac oczy, zanim glodomorki sie obudzaManiuś, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Szymek urodził sie 25 listopada o 15:45.
4470g 58cm.
Porod sn. Koszmar....
Santocha, Gratuluję
Mam nadzieje, że Szymuś teraz Ci wszystko wynagrodzi
A Ja nie dość że nie umiem spać, to jeszcze jak się uda zasnąć to dziwne rzeczy Mi się śnią ..
Bolą Mnie plecy w dole, najchętniej to obudziła bym Tomka aby rozmasował Mi to ..
Teraz nie mogę pójść pod prysznic i gorącą wodę puścić na to bolące miejsce
Nasmarowałam sobie maścią zobaczymy
Musiałam się wynieść ze sypialki aby mąż mógł spokojnie spać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 04:31