Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mogę no... Wstałam o 5 30 i ogarnęłam na około, mówię sobie, położę się na pół godzinki i wstanę na 8 na betę. Wstałam teraz... Nie umiem walczyć z tym spaniem Lecę do lab. Zrobię od razu progesteron :p
Buziaki.olka30, Lena87, Anutka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Jestem znów
Babeczka w laboratorium powiedziała, że w wigilię mają czynne do 11, ale wyników nie poleca robić. Bo co? Powiedziałam jej, że rozumiem, że Święta, ale to nie jest mój wymysł, to ona mówi, żebym sobie zrobiła po 24 h zamiast po 48... Na pewno. Pójdę i od 7 będę stała pod lab, jak będę jedną z pierwszych to na pewno dostanę wyniki tego samego dnia. Uhh, a dzisiaj wyniki po 18. Wrócę z pracy to dam znać.olka30 lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Jestem znów
Babeczka w laboratorium powiedziała, że w wigilię mają czynne do 11, ale wyników nie poleca robić. Bo co? Powiedziałam jej, że rozumiem, że Święta, ale to nie jest mój wymysł, to ona mówi, żebym sobie zrobiła po 24 h zamiast po 48... Na pewno. Pójdę i od 7 będę stała pod lab, jak będę jedną z pierwszych to na pewno dostanę wyniki tego samego dnia. Uhh, a dzisiaj wyniki po 18. Wrócę z pracy to dam znać. -
Another trzymam kciuki i za Was dziewczyny. Powiedzcie mi kochane o co chodzi z tym detektorem ciąży? Przeglądam mój wykres a tam:
Suma punktów 12/100
Dzisiejsze punkty 6+
Czy któraś może mi wytłumaczyć co to za punkty i za co się je otrzymuje? Dzisiaj mam znowu bardzo wodnisty śluz, że się normalnie ze mnie leje. Czyli porównuje z innymi użytkowniczkami i niby sugeruje objawy ciąży?
Wiecie co miałam dzisiaj przygodę z moją świnką. Okazało się ze jest kobietą nie facetem i urodziła 2 małe prosiaczki. Niestety nie dało się ich uratować, a miał być samiec Do tego nikt o jej ciąży nie wiedział. Jeszcze pani weterynarz upuściła maluszka na ziemię
Myślałam, że uduszę mojego męża dzisiaj w sklepie. Jest taki wolny i lubi przeglądać kosze, że ja sama w tym czasie zrobiłam wszystkie zakupy. My z mężem nie kupujemy sobie prezentów pod choinkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:51
-
to jest tak , że ten detektor za każdy zaznaczony przez ciebie objaw , który on uznaje na ciążowy dodaje punkty... Ale ja bym wcale tego nie brała pod uwagę bo ja cały rok miałam punktów w cholerę a ciąży nie było... tylko daremnie to nakręca, lepiej nie opłacać abonamentu
ale Tobie życzę jak najlepiej , żeby się udało -
Another, gratuluję i życzę, żeby ty razem wszystko było tak jak być powinno!
Macierzanko, mega pierniczek
Ja nie mam czasu na nic. Odwiedzam, robię zakupy, odwiedzam, opiekuję się bratanicą, a jutro pewnie pół dnia spędzę w kuchni.
Byłam dziś upuścić trochę krwi, jutro wyniki do odbioru między 13 a 18:30, ale aż mi się nie chce jechać, bo wszędzie będą korki....jeszcze o takiej porze... No ale to jest mały szczegół w porównaniu z moją ciekawością ;]
Miłego wieczoru i spokojnych przygotowań do świąt. Z życzeniami postaram się jeszcze wpaśćMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Another bedzie wszystko dobrze, trzeba wierzyć
Dziewczynki podczytuję ale nie zawsze mam czas pisać
Dzis intensywny dzien a juz mi coraz cieżej, Mały daje popalić
oprócz tego wiatr ze głowe urywa, ehhhhhhh....nawet z domu nie chce sie wychodzić -
Dzien dobry Pije kaweczke bezkofeinowa i cala jestem w stresie...ciekawe czy juz cos bedzie widac...byle do 13...prosze o kciuki
Another bedzie dobrze,nie denerwuj sie tym razem bedzie dobrze!!!
POZDRAWIAM WAS KOCHANEolka30 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki. Jednak co przeczucie to przeczucie. Dzisiaj jak się przebudziłam na mierzenie to wyszło 36,62, czyli jednak nic z tego nie będzie... Tym razem już sobie odpuszczę całkowicie. Wczoraj nadzieja i trochę strachu, a dzisiaj już tylko żal. Ehhh...
Anutka a mocno? Duża powierzchnia tego brzuszka? Może warto do lekarza się przejść.
Maniuś, trzymam kciuki
@edit:
pojawiła się już delikatna krew, czyli ciąża biochemiczna. Trudno. Dobrze, że na wykresie nie zaznaczyłam zielonej kropki, bo znów by mi się zepsuło na nie wiadomo jaki czas i nie mogłabym nanosić pomiarów. Ok, lecę się zastrzelić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 11:30
Anutka lubi tę wiadomość
-
Another, nie panikuj. Ja w ciąży też już miałam niższą temperaturę.
Nie masz wielkiego progesteronu, żeby temperatura nie wiadomo jak szybowała.
Ja miałam betę ponad 300, ale 15dpo, więc wyluzuj. Masz jeszcze przecież szeroki zakres okresu, w którym zarodek może się zagnieździć.
Ależ nam się tu zazieleniło Cudnie!
Maniuś i Ty się w końcu doczekałaś, trzymam kciuki za wizytę!
Macierzanko, jestem, podczytuję, ale nie mam czasu żeby cokolwiek napisać. Dziecko i praca, to strasznie dużo...
Wczoraj było dużo pacjentów, jak była chwila luzu to młody wisiał mi na cycu i tak cały dzień. Jadłam jak on mnie ssał
Na szczęście mamy teraz 3 dni wolne. W sobotę skocze sama do pracy, nie będę dziecka ciągnęła.
Przyjechała moja siostra, pomaga nam trochę przy małym (choć wczoraj tak go brała na ręce, że uderzyła głowką Szymka o szafkę i ma szramę na pół głowy ).
Niestety to taki typ, jest bardzo roztrzepana, ale teraz boję się zostawić Małego z nią, a jak go nosi to ich obserwuję. Wiem, że nie chciała źle, każdemu może się zdarzyć, ale kurcze, mogła go zabić! Uderzył się bardzo blisko ciemiączka...
Żabko, odpoczywaj, oby wyniki wyszły ok, ewentualnie niech wyjdzie coś prostego do wyregulowania, żebyście wyeliminowali przeszkodę i szybko zostali rodzicami.
Wpadnę jutro z życzeniami.
Idę karmić ssaka, bo zaraz mam operację.
Maniuś, Lena87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość