X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę no... Wstałam o 5 30 i ogarnęłam na około, mówię sobie, położę się na pół godzinki i wstanę na 8 na betę. Wstałam teraz... Nie umiem walczyć z tym spaniem o.O Lecę do lab. Zrobię od razu progesteron :p
    Buziaki.

olka30, Lena87, Anutka lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem znów :P
    Babeczka w laboratorium powiedziała, że w wigilię mają czynne do 11, ale wyników nie poleca robić. Bo co? Powiedziałam jej, że rozumiem, że Święta, ale to nie jest mój wymysł, to ona mówi, żebym sobie zrobiła po 24 h zamiast po 48... Na pewno. Pójdę i od 7 będę stała pod lab, jak będę jedną z pierwszych to na pewno dostanę wyniki tego samego dnia. Uhh, a dzisiaj wyniki po 18. Wrócę z pracy to dam znać.

olka30 lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Jestem znów :P
    Babeczka w laboratorium powiedziała, że w wigilię mają czynne do 11, ale wyników nie poleca robić. Bo co? Powiedziałam jej, że rozumiem, że Święta, ale to nie jest mój wymysł, to ona mówi, żebym sobie zrobiła po 24 h zamiast po 48... Na pewno. Pójdę i od 7 będę stała pod lab, jak będę jedną z pierwszych to na pewno dostanę wyniki tego samego dnia. Uhh, a dzisiaj wyniki po 18. Wrócę z pracy to dam znać.
    Masz internetowy dostep ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mam :)

olka30 lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Tak, mam :)
    To mozesz przez internet sprawdzic wynik a zalezy od lab czasami na e mail wysylaja :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam Another???

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another czekamy niecierpliwie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another trzymam kciuki i za Was dziewczyny. Powiedzcie mi kochane o co chodzi z tym detektorem ciąży? Przeglądam mój wykres a tam:
    Suma punktów 12/100
    Dzisiejsze punkty 6+
    Czy któraś może mi wytłumaczyć co to za punkty i za co się je otrzymuje? Dzisiaj mam znowu bardzo wodnisty śluz, że się normalnie ze mnie leje. Czyli porównuje z innymi użytkowniczkami i niby sugeruje objawy ciąży?

Wiecie co miałam dzisiaj przygodę z moją świnką. Okazało się ze jest kobietą nie facetem i urodziła 2 małe prosiaczki. Niestety nie dało się ich uratować, a miał być samiec :/ Do tego nikt o jej ciąży nie wiedział. Jeszcze pani weterynarz upuściła maluszka na ziemię :/

Myślałam, że uduszę mojego męża dzisiaj w sklepie. Jest taki wolny i lubi przeglądać kosze, że ja sama w tym czasie zrobiłam wszystkie zakupy. My z mężem nie kupujemy sobie prezentów pod choinkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:51

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest tak , że ten detektor za każdy zaznaczony przez ciebie objaw , który on uznaje na ciążowy dodaje punkty... Ale ja bym wcale tego nie brała pod uwagę bo ja cały rok miałam punktów w cholerę a ciąży nie było... tylko daremnie to nakręca, lepiej nie opłacać abonamentu :)
    ale Tobie życzę jak najlepiej , żeby się udało :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, gratuluję i życzę, żeby ty razem wszystko było tak jak być powinno! :)

Macierzanko, mega pierniczek :D

Ja nie mam czasu na nic. Odwiedzam, robię zakupy, odwiedzam, opiekuję się bratanicą, a jutro pewnie pół dnia spędzę w kuchni.
    Byłam dziś upuścić trochę krwi, jutro wyniki do odbioru między 13 a 18:30, ale aż mi się nie chce jechać, bo wszędzie będą korki....jeszcze o takiej porze... No ale to jest mały szczegół w porównaniu z moją ciekawością ;]

Miłego wieczoru i spokojnych przygotowań do świąt. Z życzeniami postaram się jeszcze wpaść :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh, wróciłam po pracy. Wieści mam, ale niezbyt dobre. Beta 13 dpo 37,67, progesteron 15,1. Słabo... Zobaczymy w środę :(

bpz77ab.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co słabo... luteine zapodać a wynik wskazuje na ciąże ! tylko napewno później się zagnieździło !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Another Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luteinę jem 2x2 ciągle. Ale beta mała wg mnie. Lekarz kazał się nie martwić i poczekać z wynikiem wigilijnym, ale ja się bardzo obawiam :(

bpz77ab.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another bedzie wszystko dobrze, trzeba wierzyć :)

Dziewczynki podczytuję ale nie zawsze mam czas pisać :)

Dzis intensywny dzien a juz mi coraz cieżej, Mały daje popalić :)

oprócz tego wiatr ze głowe urywa, ehhhhhhh....nawet z domu nie chce sie wychodzić :(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) Pije kaweczke bezkofeinowa :) i cala jestem w stresie...ciekawe czy juz cos bedzie widac...byle do 13...prosze o kciuki :)
    Another bedzie dobrze,nie denerwuj sie tym razem bedzie dobrze!!! <3
    POZDRAWIAM WAS KOCHANE <3

olka30 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Dzien dobry :) Pije kaweczke bezkofeinowa :) i cala jestem w stresie...ciekawe czy juz cos bedzie widac...byle do 13...prosze o kciuki :)
    Another bedzie dobrze,nie denerwuj sie tym razem bedzie dobrze!!! <3
    POZDRAWIAM WAS KOCHANE <3
    Kciukamy :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele... Wylal mi sie wrzatek na brzuch, caly jest czerwony i sa bable... Na ja pierziele...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/110a8b32a96a.jpg

Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki. Jednak co przeczucie to przeczucie. Dzisiaj jak się przebudziłam na mierzenie to wyszło 36,62, czyli jednak nic z tego nie będzie... Tym razem już sobie odpuszczę całkowicie. Wczoraj nadzieja i trochę strachu, a dzisiaj już tylko żal. Ehhh...

Anutka a mocno? Duża powierzchnia tego brzuszka? Może warto do lekarza się przejść.

Maniuś, trzymam kciuki <3

@edit:
    pojawiła się już delikatna krew, czyli ciąża biochemiczna. Trudno. Dobrze, że na wykresie nie zaznaczyłam zielonej kropki, bo znów by mi się zepsuło na nie wiadomo jaki czas i nie mogłabym nanosić pomiarów. Ok, lecę się zastrzelić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 11:30

Anutka lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, nie panikuj. Ja w ciąży też już miałam niższą temperaturę.
    Nie masz wielkiego progesteronu, żeby temperatura nie wiadomo jak szybowała.
    Ja miałam betę ponad 300, ale 15dpo, więc wyluzuj. Masz jeszcze przecież szeroki zakres okresu, w którym zarodek może się zagnieździć.

Ależ nam się tu zazieleniło :) Cudnie!

Maniuś i Ty się w końcu doczekałaś, trzymam kciuki za wizytę!

Macierzanko, jestem, podczytuję, ale nie mam czasu żeby cokolwiek napisać. Dziecko i praca, to strasznie dużo...
    Wczoraj było dużo pacjentów, jak była chwila luzu to młody wisiał mi na cycu i tak cały dzień. Jadłam jak on mnie ssał ;)

Na szczęście mamy teraz 3 dni wolne. W sobotę skocze sama do pracy, nie będę dziecka ciągnęła.
    Przyjechała moja siostra, pomaga nam trochę przy małym (choć wczoraj tak go brała na ręce, że uderzyła głowką Szymka o szafkę i ma szramę na pół głowy :().
    Niestety to taki typ, jest bardzo roztrzepana, ale teraz boję się zostawić Małego z nią, a jak go nosi to ich obserwuję. Wiem, że nie chciała źle, każdemu może się zdarzyć, ale kurcze, mogła go zabić! Uderzył się bardzo blisko ciemiączka...

Żabko, odpoczywaj, oby wyniki wyszły ok, ewentualnie niech wyjdzie coś prostego do wyregulowania, żebyście wyeliminowali przeszkodę i szybko zostali rodzicami.

Wpadnę jutro z życzeniami.
    Idę karmić ssaka, bo zaraz mam operację.
    <3

Maniuś, Lena87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 1434 1435 1436 1437 1438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ