Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Cześć dziewuszki. Jednak co przeczucie to przeczucie. Dzisiaj jak się przebudziłam na mierzenie to wyszło 36,62, czyli jednak nic z tego nie będzie... Tym razem już sobie odpuszczę całkowicie. Wczoraj nadzieja i trochę strachu, a dzisiaj już tylko żal. Ehhh...
Anutka a mocno? Duża powierzchnia tego brzuszka? Może warto do lekarza się przejść.
Maniuś, trzymam kciuki
@edit:
pojawiła się już delikatna krew, czyli ciąża biochemiczna. Trudno. Dobrze, że na wykresie nie zaznaczyłam zielonej kropki, bo znów by mi się zepsuło na nie wiadomo jaki czas i nie mogłabym nanosić pomiarów. Ok, lecę się zastrzelić.
Jaka biochemiczna... Walcz...
Nie wyskoczyl czerwony babelek wielkosci jajka ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Ciocie Kochane ,
Ja już po wizycie, Mąż z racji tego że ma L4 pojechał ze Mną
Tatuś wzruszony, widział małego człowieczka z rączkami, nóżkami,wiercił się cały czas , słuchał na chwilkę jak bije serduszko ..
Nie wiem ile ma, zapomniałam się zapytać ..
Nadal młodszy jest o 4 dni wg usg 9 tydzień ..
Zdjęcie nie oddaje tego co widzieliśmy na monitorze bo Gin poruszyła głowicą ..
Krwiak się zespolił, chodź jeszcze nie do końca, została otoczka krwiaka
Kartę Ciąży Pani doktor Mi założyła
Dostałam skierowanie na Badania Prenatalne za Darmo mam tylko im nakłamać że dwa razy poroniłam posiadają wszystkie certyfikaty ..
Również dostałam skierowanie na Badania , Grupa Krwi, Hiv,Kiła, Morfologia, Mocz , Glukoza troszkę tej krwi pobiorą Mi ..
A tutaj przedstawiam Wam Mojego Misia
Misty87, Natka098, Maniuś, Little Frog, Another, Anutka, Pomarańczka, Macierzanka:), zizia_a, martusia1986, Fidelissa, olka30, santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Another ja wierze, ze bedzie dobrze! Nie nakrecaj sie! trzymam kciuki!
Anutka ja jak bylam chyba gdzies kolo 28tc poszlam pod prysznic, a mam nad glowa taka trojkatna poleczke i na niej pelno butelek,m.in. wielki litrowy szampon. Spadl mi prosto na brzuch. Mialam ladnego siniaka.
Wiesz, oparzylas siebie po skorze, do dziecka to nie doszlo, spokojnie malenstwo ma tam niezly kokon, nic mu nie zrobilas nie wpadajmy w wariacje ale uwazaj na siebie.
Lena sliczny misio!! Juz jest zarys czlowieczka..jakie to piekne!! Ja ostatnio ogladalam fotki z USG, jedno mam takie ladne chyba z 10tc, 2 male czlowieczki odwrocone glowkami w dol. Az niewiarygodne...teraz sa tu obok mnie
Santoocha masz kolorowo! A na siostre uwazaj, bo z takim malenstwem to moment i cos sie wydarzy, mimo ze nikt nie chce zle.
Bede zaraz robic torta. Maz ma 25 grudnia urodzinki kupilam mu sliczna kurtke w Reserved fajne promocje teraz sa! Ostatnio poszalalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 16:39
Maniuś, Little Frog, Anutka, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny!
Życzę Wam Wszystkim ZDROWYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!
JA Dostałam piękny prezent na święta, JESTEM W CIĄŻY!!!
Dzisiaj zrobiłam test - POZYTYWNY!Little Frog, przedszkolanka:), Maniuś, Another, Anutka, Misty87, Ania_84, Macierzanka:), Fidelissa, Sylvka, olka30, santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
No to tak:
TSH 3 generacje 2,02 mIU/ml
FT3 3,09 pg/ml
FT4 1,2 ng/ml
anty TG 11 IU/ml
anty TPO 9,3 IU/ml
FSH 5,8 mIU/ml
LH 3,8 mIU/ml
Prolaktyna 15,76 ng/ml
Estradiol 33,8 pg/ml
Według tej karteczki to wszystko mieści mi się w normie i to raczej w środku, a nie krańcowo.
Mieli mi zrobić jeszcze morfologię, ale jakiś problem z próbką czy coś, także chyba się tam zgłoszę, bo to zapłaciłam, a nie moja wina że u nich coś było nie tak....
Another, trzymam mocno kciuki, żeby Twoje czarne myśli okazały się na wyrost i żeby wszystko było dobrze!
Santoocha, no faktycznie z siostrą trochę kiepsko, ale jak sama napisałaś - każdemu może się zdarzyć. Ja jak pierwszy raz chrześnicy przewijałam pampersa, to założyłam go na lewo! Nie wiem co mnie tak zaćmiło, bo przecież potrafię założyć pampersa....
Lenka, no to szczęście ogromne! Do tatusia pewnie w końcu dotarło i chodzi dumny jak paw
Oj Misty...chłopcy pewnie rosną jak na drożdżach
Laura, najszczersze gratulacje! Niesamowity i tak długo wyczekiwany prezent na święta Zdrówka!Another, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLauro, Mimo tych Wszystkich wypowiedzianych Słów ,
Życzę Wam aby ten Cud jak najdłużej z Wami został oraz aby te Święta były lepsze niż po przedniejsze ..
Kochane Mamusie, aby Wasze Szczęścia rosły zdrowo i aby Wam nic nie dolegało ..
a Wam Staraczki abyście w końcu doczekały się tego upragnionego skarbuManiuś, Another, Misty87, Laura, Macierzanka:), olka30, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Laura gratuluję!
Lenka super wiadomości, liczyłam na takie
Ja jutro wstanę mimo wszystko i pójdę na tą betę, nie mam nic do stracenia przecież, a tak wiele do zyskaniaLaura, Lena87, zizia_a lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Jest pecherzyk 5.3 cm na musimy poczekac bo ciaza mlodsza o tydz niz to wychodzi z ostatniej miesiaczki ok 5 tydz przewidywany termin porodu 21.08.2015
Lena87, Another, Pomarańczka, Misty87, Macierzanka:), zizia_a, Fidelissa, olka30, Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny serdecznie
Nawet nie wiecie jakie dla mnie jest to wielkie zaskoczenie po tylu latach. I jak się okazuję poród nastąpi króciutko przed naszą 15 letnią rocznicą ślubu.
GRATULUJĘ tym MAMUSIOM, którym nie gratulowałam po dłuższej przerwie nieobecności oraz Gratulacje dla zafasolkowanych!
I życzę wszystkim starającym się o ten cud. Bo dla mnie jest to WIELKIM CUDEM!!!
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!Lena87, Pomarańczka, Misty87, XxMoniaXx, Fidelissa, Sylvka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Laura GRATULACJE
Dobrze dziewczynki w razie gdybym jutro sie nie pojawila
tego wam zycze na swita
Zdrowka, szczecia pomyslnosci
abycscie jak najkrocej walczyly, a jak juz osiagniecie cel abyscie spokojnie przszly przez ciaze a pozniej cieszyly sie malenstwem
duzo sily, wytrwalosci
milosc oraz zrozumienia
Laura, Misty87, Macierzanka:), zizia_a, Maniuś, olka30, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Jest pecherzyk 5.3 cm na musimy poczekac bo ciaza mlodsza o tydz niz to wychodzi z ostatniej miesiaczki ok 5 tydz przewidywany termin porodu 21.08.2015
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Maniuś masz termin porodu dzień wcześniej niż ja.. Ja mam wstępny na 22.08.2015r.
Cieszę się, że już usg pokazało Ci fasoleczkę
I niebawem serduszko zacznie pikać!
Zdrowych i pogodnych.. Pełnych spokoju i nadziei :*:*Maniuś, Anutka lubią tę wiadomość
-
Jakimś cudem zwlokłam się z łóżka i poszłam na drugą betę. Pani pielęgniarka (była inna niż ostatnio) powiedziała, że dzisiaj wszyscy betę robią. Cieszyłyśmy się, że wszyscy czekają na cud Bożonarodzeniowy
Dzisiaj tempka odbiła do góry. Nie robiłam już progesteronu, bo po co się nakręcać znów. Wyniki po 14 podobno. Lecę dalej spać.
Tym, którzy już dzisiaj po południu nie wejdą życzę Wesołych Świąt w rodzinnym gronie i jak najmniej niewygodnych pytań podczas wspólnych rodzinnych spotkańLena87, Maniuś, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyKochane moje W te święta życzę Wam :
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była..Oraz aby spełniły się wszystkie najskrytsze marzenia i dużo dużo zdrówkaManiuś, Another, Misty87, Macierzanka:), olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Jakimś cudem zwlokłam się z łóżka i poszłam na drugą betę. Pani pielęgniarka (była inna niż ostatnio) powiedziała, że dzisiaj wszyscy betę robią. Cieszyłyśmy się, że wszyscy czekają na cud Bożonarodzeniowy
Dzisiaj tempka odbiła do góry. Nie robiłam już progesteronu, bo po co się nakręcać znów. Wyniki po 14 podobno. Lecę dalej spać.
Tym, którzy już dzisiaj po południu nie wejdą życzę Wesołych Świąt w rodzinnym gronie i jak najmniej niewygodnych pytań podczas wspólnych rodzinnych spotkań
Trzymam świątecznie kciuka za Ciebie :* Oby te święta były tymi najpiękniejszymi..