Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnother, piękny prezent na Święta !! ..
Trzymam mocno kciuki !!
Mnie też bolało co nieco, ale to normalne bo wszystko się w Nas zmienia
Jeszcze nie raz Kochana będziesz narzekała
Mam nadzieję że pęcherzyk będzie tym razem w macicyAnother lubi tę wiadomość
-
Byłam w centrum po prezenty i wydawało mi się, że dostałam @. Bałam się do łazienki iść i dopiero w domu sprawdziłam. Na szczęście to tylko śluz. Ufff. Bólu ciągłego nie mam, tylko kilak razy dziennie przez chwilę, ale nie jakiś mega ostry.
Jutro rano pójdę na pierwszą betę i zobaczymy co tam się dzieje, a na drugą pójdę w wigilię o ile mają czynneA jeśli mają nieczynne to jest jakiś sens robić betę w pon i wt? Po 24 h? Jak myślicie?
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Oby
Tak patrzę na ten test i nie wiem, czy na pewno tam coś jest, może mam jakieś zwidy? Niby coś tam jest, ale może to wadliwy test? Jutro nasikam jeszcze raz przed betą. W głowie tysiące myśli...
-
Nie ma sensu, bo jak ja ledwo widzę na żywo, to na zdjęciu to już w ogóle
Nasikałam na drugi przed spaniem (bo oczywiście musiałam się zdrzemnąć 2,5 h, bo inaczej nie funkcjonuje) i nie mogłam się nic dopatrzyć, ale jak wstałam to widać taki sam cień cienia, a to test innej firmy. Więc może to i to jednak! A że to 13 dpo to może dlatego z nieporannego moczy wynik taki słaby.
Ahh, oby się udało!
Tak bardzo boję się cieszyć, że osiwieć można. Dobrze, że mam mocne spanie, to czas do rana szybko minie
BuzioleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 18:52
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ale sie tu dzieje ostatnio
Manius tak sobie pomyslalam dzis w kosciele (wiem,zamiast sie modlic to mysle o Bog wie czym), jak jeszcze nie tak dawno pisalas, ze musicie sie pogodzic z tym, ze nie bedziecie miec dziecka itp...
a teraz jestes w ciazy!
Pomarancza gratuluje sukcesu!fasolinka jest, ale taka malutenka, ze nieuchwytna przy badaniu USG.
Another! Trzymam kciukasy!!! Ten obfity sluz, ktory robi wrazenie, ze przyszla @ to tez dobry znak
Lena jak tam??
Reszta ekipy co slychac?ja ostatnio padam na pyszczek z niewyspania... moj Kamil z tym brzuszkiem to ma przekichane
nie dojada, bo go boli, a jest glodny...wije sie, prezy i steka
kiedy to sie skonczy...
W ogole to znowu mamy problem z glowkami. To juz nie ciemieniucha, to jakas masakra. Wielkie platy suchej skory u obu... tona oliwki wylewana codziennie, stosuje emolium na zmiekczenie, kapie w ziajce na ciemieniuche, wyczesuje...jest coraz gorzej. Ta lekarka neurolog powiedziala, ze to ewidentnie skaza bialkowa u obu. A lekarka w osrodku kazala dawac Kamilowi zwykle mleko Nan, ze niby nie ma skazy. ZWARIOWAC idzieKuba je NAN HA hypoalergiczny i jakos ma to samo na glowie...juz sobie nie radze z tym, nie wiem gdzie isc, co robic...wstyd mi bo ktos obcy pomysli, ze zaniedbuje pielegnacje dzieci. A tak nie jest!
Od jutra bede stosowac takie drogie kosmetyki z aloesem dla nich, zobaczymy. Ale chcialabym dojsc do sedna sprawy, dlaczego tak sie dzieje...ma ktos pomysl?Maniuś, Another lubią tę wiadomość
-
Another trzymam kciuki! No dzieje się
Żabko, specjalnie dla Ciebie robiąc pierniki, skorzystałam z Twojego ostatniego przejęzyczenia i z dedykacją dla Ciebie i innych staraczek
piernik płodności
Pozdrawiam mamusie moje Kochane wszystkie i już zazdroszczę pięknych Świąt z Waszymi Milusińskimi!
Zafasolkowane również będą mieć ciepłe Święta z Dzidzią pod serduchem.
A nam staraczkom pozostaje zakasać rękawy, słuchać życzeń... ( w moim wykonaniu jeszcze płakać) i mieć nadzieję i siłę do walki!
Ot taka przedświąteczna refleksja.
Dawno nie widziałam Santoochy, ciekawe jak tam Kasia...?!jeśli tu zaglądasz, myślę o Tobie...
Misty chyba nie pomogę... "lekarzu ulecz się sam"...
na dobrego pediatrę widzę też cięzko utrafić. Moja bratowa szuka już od dwóch lat przyczyn wysypek na skórze i dalej nic nie wie... chociaż mleko ma na receptę jakieś specjalne.Another, Misty87, zizia_a, Lena87, olka30, Maniuś, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ale sie tu dzieje ostatnio
Manius tak sobie pomyslalam dzis w kosciele (wiem,zamiast sie modlic to mysle o Bog wie czym), jak jeszcze nie tak dawno pisalas, ze musicie sie pogodzic z tym, ze nie bedziecie miec dziecka itp...
a teraz jestes w ciazy!
Pomarancza gratuluje sukcesu!fasolinka jest, ale taka malutenka, ze nieuchwytna przy badaniu USG.
Another! Trzymam kciukasy!!! Ten obfity sluz, ktory robi wrazenie, ze przyszla @ to tez dobry znak
Lena jak tam??
Reszta ekipy co slychac?ja ostatnio padam na pyszczek z niewyspania... moj Kamil z tym brzuszkiem to ma przekichane
kiedy to sie skonczy...
W ogole to znowu mamy problem z glowkami. To juz nie ciemieniucha, to jakas masakra. Wielkie platy suchej skory u obu... tona oliwki wylewana codziennie, stosuje emolium na zmiekczenie, kapie w ziajce na ciemieniuche, wyczesuje...jest coraz gorzej. Ta lekarka neurolog powiedziala, ze to ewidentnie skaza bialkowa u obu. A lekarka w osrodku kazala dawac Kamilowi zwykle mleko Nan, ze niby nie ma skazy. ZWARIOWAC idzieKuba je NAN HA hypoalergiczny i jakos ma to samo na glowie...juz sobie nie radze z tym, nie wiem gdzie isc, co robic...wstyd mi bo ktos obcy pomysli, ze zaniedbuje pielegnacje dzieci. A tak nie jest!
Od jutra bede stosowac takie drogie kosmetyki z aloesem dla nich, zobaczymy. Ale chcialabym dojsc do sedna sprawy, dlaczego tak sie dzieje...ma ktos pomysl?
Widoczna widoczna ma 5 mm:D:D
-
Misty87 wrote:Ale sie tu dzieje ostatnio
a teraz jestes w ciazy!
Lena jak tam??
kiedy to sie skonczy...
Od jutra bede stosowac takie drogie kosmetyki z aloesem dla nich, zobaczymy. Ale chcialabym dojsc do sedna sprawy, dlaczego tak sie dzieje...ma ktos pomysl?
Słuchaj tak doczytałam do końca Twój post i hmm miałam podobny przypadek u siebie w rodzinie. Dokładnie u mojej sis. Próbowała wszystkiego i w końcu Nasza babcia poleciła jej MASŁO, po prostu MASŁO.. przed kąpielą sis nakładała małej dość obficie na główke (tylko miało tęp pokojową) i woreczek foliowy, czekała godzinę, później kąpiel,wyczesywanie. I tak powtarzała i po około 5 razach zeszło jak ręką odjął..
Spróbuj nic nie szkodzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:38
-
Jak cały tydzień spałam po 12 h, tak dzisiaj nie mogłam zasnąć w ogóle, albo budziłam się co 2 h. Masakra. U Was też tak wieje? Łeb urywa dosłownie!
Rano zrobiłam test czy aby na pewno się nie pomyliłam, no i wychodzi, że nie. Na dodatek byłam pewna wczoraj, że już 13 dpo, więc kreska powinna być wyraźniejsza, a liczę na wykresie, że dzisiaj 13 dpo, więc ja już sama nie wiem. Taki ze mnie zakręt w ostatnim tygodniuzizia_a, Lena87, Anutka, olka30, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Jak cały tydzień spałam po 12 h, tak dzisiaj nie mogłam zasnąć w ogóle, albo budziłam się co 2 h. Masakra. U Was też tak wieje? Łeb urywa dosłownie!
Rano zrobiłam test czy aby na pewno się nie pomyliłam, no i wychodzi, że nie. Na dodatek byłam pewna wczoraj, że już 13 dpo, więc kreska powinna być wyraźniejsza, a liczę na wykresie, że dzisiaj 13 dpo, więc ja już sama nie wiem. Taki ze mnie zakręt w ostatnim tygodniu
Czekam na Foto i Wynik Bety
Wieje strasznie -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:
Lena jak tam??
Cześć Kochana,
Różnie to bywa, nadal męczę się z ostrym katarem, kaszel ..
Brzuchem cały czas szarpie
Do lekarza Rodzinnego się nie wybieram, dopóki Go nie zmienię ..
Po ostatniej wizycie dałam sobie z Nim spokój
Co raz większy strach i obawy mam przed jutrzejszą wizytą, chciała bym wierzyć że wszystko będzie w porządku, ale wszystko jest na Nie
Macierzanka:) wrote:
Kochana, z pierniczkiem to Cię poniosłosmakowicie wygląda
Macierzanko, Wierzę w Ciebie że dasz radę i Wam się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 08:26
-
Another wrote:Jak cały tydzień spałam po 12 h, tak dzisiaj nie mogłam zasnąć w ogóle, albo budziłam się co 2 h. Masakra. U Was też tak wieje? Łeb urywa dosłownie!
Rano zrobiłam test czy aby na pewno się nie pomyliłam, no i wychodzi, że nie. Na dodatek byłam pewna wczoraj, że już 13 dpo, więc kreska powinna być wyraźniejsza, a liczę na wykresie, że dzisiaj 13 dpo, więc ja już sama nie wiem. Taki ze mnie zakręt w ostatnim tygodniu -
Hej dziewczynki
Dawno mnie nie było.
Bursztynka śliczny Michałek
Maniuś, Pomarańczka widzicie, wszystko okTak być musi.
Another gratulacje, to na pewno toMi kreski wychodziły porządne dopiero pod koniec 2 mies. A dwie takie same tłuściochy wyszły w 3
Betę miałam piękną a kreski słabe, więc nie warto się sugerować, ważne że są
A co do bólów @ i uczucia że franca właśnie przylazła to miałam tek bite 3 tygodnie po term. @. Chodziłam do wc z sercem w gardle i wszystko ok
Myślę, że magia świąt działa
i wszystko będzie dobrze
Macierzanka trzymam kciuki teraz za ciebie i życzę siły na święta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 09:50
Maniuś, Another lubią tę wiadomość