Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyżby pierwsza dziewczynka pojawiła się już na dniach na wątku? Czekamy!
Ja planowo mam za 10 minut być pod prysznicem, niestety nie ma szans. Ale mam już praktycznie wszystko spakowane. Zostały mi tylko same podręczne rzeczy Nawet jedną torbę wyniosłam do samochodu. Z reszty nie będę wyręczała męża ;] -
nick nieaktualny
-
I cześć Wam..
hah mam wyniki kolejnego beta hcg .. więc wygląda to następująco..
1. Wtorek 16.12 - B-HCG 725,3 mlU/ml
2/ Dzisiaj 19.12 - B-HCG 2263,3 mlU/ml
wzrost jest - z czego bardzo się cieszę..
Ale czy będzie już moje szczęście widoczne,czy beta rośnie dobrze?
Mąż sugeruje spokój i twierdzi, że wszystko będzie w porządku.
Ja natomiast mam w głowie słowa tej doktor, że to ciąża pozamaciczna
Jak sądzicie ?
Anutka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarańczka wrote:I cześć Wam..
hah mam wyniki kolejnego beta hcg .. więc wygląda to następująco..
1. Wtorek 16.12 - B-HCG 725,3 mlU/ml
2/ Dzisiaj 19.12 - B-HCG 2263,3 mlU/ml
wzrost jest - z czego bardzo się cieszę..
Ale czy będzie już moje szczęście widoczne,czy beta rośnie dobrze?
Mąż sugeruje spokój i twierdzi, że wszystko będzie w porządku.
Ja natomiast mam w głowie słowa tej doktor, że to ciąża pozamaciczna
Jak sądzicie ?
Pomarańczka, skoro beta rośnie dobrze to nie wkręcaj sobie coś czego nie ma !
Nie jestem w stanie powiedzieć Ci czy będzie już coś widać ..
Kiedy była ostatnia @, owulacja ? ile cykle ?
Jak byś zrobiła suwaczek to też było by Nam łatwiej cokolwiek Ci powiedzieć .. -
Lena87 wrote:Pomarańczka, skoro beta rośnie dobrze to nie wkręcaj sobie coś czego nie ma !
Nie jestem w stanie powiedzieć Ci czy będzie już coś widać ..
Kiedy była ostatnia @, owulacja ? ile cykle ?
Jak byś zrobiła suwaczek to też było by Nam łatwiej cokolwiek Ci powiedzieć ..
Miesiączkę miałam 15,11 ostatnia..
Cykle 28 dni ale dopuszczalne przeskoki..2/3 dniowe..
Nato iast w 15 dc bylam u gina na monitoringu i on mowil, ze jestem przed owulacj bo w prawym jajniku jest pecherzyk dominiujacy 18 mm a i od 16 dc mamy sie starac, ale z mezem dalismy sobie spokoj. Przytulanko za to bylo w 13 dc tak wiec nie wiem czy lekarz sie pomylil, czy byly dwa pecherzyki, czy plemniki tyle przetrwaly.. eh -
nick nieaktualnyPomarańczka wrote:Miesiączkę miałam 15,11 ostatnia..
Cykle 28 dni ale dopuszczalne przeskoki..2/3 dniowe..
Nato iast w 15 dc bylam u gina na monitoringu i on mowil, ze jestem przed owulacj bo w prawym jajniku jest pecherzyk dominiujacy 18 mm a i od 16 dc mamy sie starac, ale z mezem dalismy sobie spokoj. Przytulanko za to bylo w 13 dc tak wiec nie wiem czy lekarz sie pomylil, czy byly dwa pecherzyki, czy plemniki tyle przetrwaly.. eh
Czyli jutro kończysz 5 tydzień a zaczynasz 6
Możliwe że jak zapiszesz się na wizytę przed sylwestrem to możesz zobaczyć zarodek z -
Lena87 wrote:Czyli jutro kończysz 5 tydzień a zaczynasz 6
Możliwe że jak zapiszesz się na wizytę przed sylwestrem to możesz zobaczyć zarodek z
We wtorek pani doktor jeszcze nic nie widziala i mowila o 4 tygodniu :]
albo na tyle konowal rozczepany ze nie widziala bo nie chcialaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 16:44
-
nick nieaktualnyPomarańczka wrote:We wtorek pani doktor jeszcze nic nie widziala i mowila o 4 tygodniu :]
albo na tyle konowal rozczepany ze nie widziala bo nie chciala
Według ostatniej @ wychodzi że jest już 4+6 ..
Ciąża może być młodsza to całkiem normalne .. -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Pomaranczka jak przyrasla to jest dobrze przy pizamavicznej jest wzrost ale minimalny
ANUTKA!!! NIECH BEDZIE TAK JAK MOWISZ a będę najszczęśliwszą przyszłą mama.. ogolnie naleze do osob bardzo emocjonalnych, wszystkim się bardzo kłopocze.. a czarnowidztwo przychodzi latwiej niż optymistyczny akcent -
Manius suuper! Ciesze sie ogromnie, ze sie udalo.
Anaaa u mnie Kamilek ma sapke, tak to sie zwie. Niestety nie jest to przyjemne. ..zwlaszcza jak sobie uleje to mocniej charczy. Normalne u maluchow. Mi ostatnio lekarz powiedzial,ze moze minac do roku...
Bylismy u neurolog. Rewelacyjna starsza pani z mega podejsciem do dzieci. Jak zawsze sa przerazone wizyta w osrodku tak smialy sie do niej i gaworzyly. Rozwijaja sie prawidlowo, lekkie drzenia stop to niedorozwoj ukladu nerwowego, co jest normalne, mija w 3 mc, a u wczesniakow pozniej. Jest ok, powiedziala, ze chlopcy sa wspaniali kamien z serca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 22:24
Maniuś, Anaaa:), Pomarańczka lubią tę wiadomość